(Paling Keri Dianyari On: 03/08/2019)

Iku hard kanggo ngomong apa dadi minangka "paling" lan "paling awon" weather, supaya nalika kita miwiti nulis Éropah karo Best Weather kita padha ora ngerti carane pendekatan iki. sawise kabeh, sing kabeh individu, iku ora? Supaya kita mutusaké kanggo nyelehake tesis kita sing 365 dina srengenge, breeze pepadhang, lan ora udan udan gawe iklim becik, lan miwiti ana.

 

Kita wis sijine bebarengan dhaptar negara Eropah adhedhasar kahanan cuaca sing, lan iku nganti sampeyan arep ngendi sing dipengini sabanjuré:

negara 1st Kita Éropah karo Best Weather punika: bongso Spanyol

A iklim Mediterania, fasilitas transportasi API, kesempatan banget kanggo lelungan, uga macem-macem kegiatan socializing lan luang, nggawe Spanyol cantik akeh negara ngimpi. Dumunung ing Kabupatèn Eropah, Spanyol temtunipun nambahi siji saka paling apik Sepur lelungan ing Eropah. Iku bakal ngétokké kabetyikané sampeyan karo panas, garing Summers lan entheng, mongso udan. Wiwit Spanyol iku salah siji saka negara Eropah paling gedhe, iku wis luwih saka siji iklim. dadi, sampeyan bisa nyana iklim dipengaruhi liyane Continental ing plato tengah jembar: njaluk siap kanggo panas, Summers garing lan musim adhem ingkang adhem. Ngartekne: yen sampeyan lelungan kanggo Spanyol lan rencana ing tetep kanggo sawetara sasi, nggawa setelan siram lan jaket.

 

Portugal – The 1st on Europe Countries with the Best Weather

Kanggo sing sing mandan seneng 22 ° C ing saben meh saindhenging taun kabeh saka ngetokake metu ing 35 + ° C derajat, Portugal iku 1st ing Negara-negara ing Best Weather Eropah. Portugal diklasifikasikaké minangka iklim Csb; lembab anget alas iklim, kanthi mangsa garing, lan mongso udan. Yen lelungan dening Sepur, milih kanggo Portugal sak sasi panas. Ing sasi monjo ing Portugal Juli karo suhu rata-rata 24 ° C, lan siji kang paling anyep yakuwi sasi Januari ing 12 ° C. Sampeyan bakal nyekel paling jam Sunshine dina ing Agustus. Plus, sampeyan bisa tansah demo Eropah dening Sepur kanggo roso kesengsem paling, preduli saka kondisi iklim ing negara sampeyan pengin ndeleng.

 

Yunani

Liyane negara Mediterania sing bakal ninggalake kowe ing katresnan karo iki bagéan saka Eropah. Yunani khas saka iklim Mediterania. Turis lan warga tresna iku Summers anget lan garing sawijining, entheng lan mongso udan, lan lengkap suwé saka Sunshine saindhenging paling taun. Yunani namung siji sing Negara karo Best Weather Eropah lan sampeyan kudu pindhah kanggo luwih saka sapisan kanthi appreciate menehi kaendahan. Ngandika saka iklim Mediterania sampurna, iku mung padha kita sebutno Italia banget, senadyan angin panas bisa nggawa banget panas, karu cuaca everyone seneng.

London ora ing Negara-negara ing Best Weather Eropah

Britain – The worst on the list of Europe Countries with the Best Weather

Senajan Arsitektur pancen nggantheng, historis lan budoyo, Britain ora siji saka Negara karo Best Weather Eropah. Inggih, kajaba sing seneng pedhut pancet, udan, mega lan dadi luwih werna abu-abu sing lali apa werna katon kaya. Udhara lembab lan unpredictability sawijining sakabèhé ora salah siji. Nalika Britain ora duwe surprises panas ana kene, kita maringi pitutur sampeyan ora kanggo (tau!) metu tanpa payung lan T-shirt spare. Priksa metu iki 4 wis trip esensial travel Sepur ing Eropah sadurunge pindhah ing trip.

Amsterdam kanggo London Trains

Lille kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Iceland

Mbokmenawa siji saka negara Eropah paling nggumunke, Iceland prides ing Fyord narik ati sawijining, mujur nengen Jamrud ijo telas, puncak gunung salju-putih, lan grojogan biasa. Oh, supaya padha ora lali glaciers sawijining gigantic, sumber panas lan geyser, lan sawetara saka friendliest, wong ing donya! Nanging, sayangé, negara Skandinavia iki kondhang kanggo weather ranyono lan becik sawijining. Iceland wis kira-kira 320 dina mega werna abu-abu nglukis, 215 dina udan, snowstorms, lan Blizzards. Iku ora kanggo wong-wong sing looking kanggo seneng vacay panas.

  • Nanging, yen sing wong saka mangsa preian, Iceland bakal ing ndhuwur dhaftar Panjenengan saka Negara karo Best Weather Eropah.

 

Golek Éropah favorit karo Best Weather for sampeyan! lan seneng trip! Milih kanggo Sepur kulo lan Book Panjenengan karcis sepur karo Simpen Train a.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-countries-best-weather/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane