(Paling Keri Dianyari On: 19/08/2019)

Europe is an incredible continent to njelajah! Kanthi mangkono akeh iku kanggo ndeleng, apa lan nemokake, iku panggonan kang sampurna kanggo rencana telas, Eropah ngalami numpak sepur.

 

EUROPE pengalaman BY TRAIN – FIRST STOP, LONDON:

Liyane Eropah pengalaman numpak sepur kudu miwiti mati ing London! Iku bilih “A bad day in London is still better than a good day anywhere else.” dadi, ayo kang miwiti ana! Lan kudu Absolute iku Harry Potter Tour Warner Bros. studio malah yen sampeyan ora super-penggemar. ing teknologi, model lan konco-ing-pemandangan sing mung apik tenan lan uga worth ningali. On spellbinding iki 6 jam trip, lah set asli kayata Platform 9 ¾ lan Diagon Alley; ndeleng Hogwarts Express sepur uap; numpak broomstick kaya matak, lan miyak konco-ing-pemandangan Rahasia saka film 'ing layar wizardry. studio Harry Potter iki demo London kalebu pelatih babak-trip Tumpaan lan karte ngleboke Waca liyane babagan London Harry Potter Tour of Warner Bros. Studio karo Diakoni kene.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

PARIS: ngomong YES’ TO AN ARTIST PAINTING YOUR PORTRAIT

paris art - Europe experiences by train

mbesuk Eropah pengalaman Panjenengan dening Sepur sing arep kanggo Paris. Ing wektu Picasso, Montmartre ana swarga kayadéné kapenuhan utamané ngombé bolongan lan kincir pucaking nguripake menyang bale tari raffish. dina iki, ing Place du Tertre ing Shadow saka Sacre Coeur kebak seni sing siap bakal dijupuk likeness Panjenengan. bubar, ngunjungi studio gambar paling misuwur ing donya, prau Lavoire, ngendi Picasso dicet lan Braque, Juan Gri, lan Modigliani tau urip.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

Menek munggah andha kang ngalami EUROPE BY TRAIN karo gaib MONTJUIC:

montjuic - Europe experiences by train

 

sawise Panjenengan trip Sepur saka Paris, sabanjure Eropah pengalaman dening Train arep Barcelona. saiki, sadurunge kita miwiti ayo kang laku carane ngomong kutha iki umum mispronounced. Akèh pamicara Basa Inggris nyoba kanggo muni ‘liyane Spanyol‘ dening pronouncing ing 'c’ ing Barcelona minangka 'th’ lan matur ‘Bar-the-lona’. Nanging ing Catalan (basa Catalonia, where Barcelona is found), ing 'c’ pocapan minangka 's’ – Dadi wektu-kanggo-etangan’ wonten ing pangucapanipun bener.

Saiki kita kudu sing metu cara, supaya dadi pirembagan Montjuïc gunung. Iki panggonan kang sampurna kanggo Camp Saw ron karo nggantheng views. Priksa manawa sampeyan wis tak lumampah (utawa mlaku yen seneng) shoes ing, minangka ora njupuk dicokot saka legwork kanggo njaluk munggah ana, nanging iki tegese iku kurang rame dening turis liyane. Aside saka sakcedhake alam lan wawasan biasa, sampeyan bakal nemokake bangunan saka 1992 Olympic Games, including the Palau Sant Jordi and the telecommunications tower designed by Santiago Calatrava.

 

Prague: Lumaku ALONG A BRIDGE abad tengah AT SUNSET

saluran prague - Eropah ngalami numpak sepur

Prague dikenal minangka jantung Eropah. iki kutha ayu lan Luwih aneh iku kudu-ndeleng ing pengalaman Eropah dening trip Train. Ing abad kaping-14 Charles Bridge nglewati Kali Vltava karo akeh massive saka 1000-Bèntèng taun-lawas julang konco iku. kasunyatan fun; nganti 1841, iku mung cara kanggo nglintasi kali saka kutha lawas!

Aturan views dongeng-dongeng, kreteg watu gothic wong-mung diantrekake karo 30 arca suci lan apik dibukak awal sore nalika sun wis nyetel. yen sampeyan ana karo wujud liyane, iki ndadekake kanggo banget romantis setelan.

Frankfurt kanggo Trains Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Venice: Njaluk ON A Gondola!

gondola ing venice - Eropah ngalami numpak sepur

Iki bisa uga koyone cheesy, nanging nalika sampeyan pindhah menyang Venice, nunggang Gondola liwat kutha tenan iku kudu. Liyane kang nyenengake lan romantis, iku uga cara paling apik kanggo ndeleng kutha! Dina kudu mungkasi mati kanthi ngunjungi gayane Harry kang Bar kanggo sumilir Bellini. Iki jus Peach putih lan Prosecco, ngendi cocktail iki nemokke dening ngedegaken bar kang.

Milan to Langkawi Trains

Florence to Langkawi Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Kita Asia lan Eropah pengalaman numpak sepur punika unik ISTANBUL

 

Istanbul misuwur Masjid Biru. Nalika kita nindakake Rekomendasi iki, we’d also like to draw your attention Istanbul is on the edge of Europe experiences by train, minangka sawijining nyedhaki Asia saka Eropah.

Istanbul ora mung narik ndhuwur lemah, nanging uga lemah karo Basilika sumur (Basilika). Piece kepileh iki engineering Byzantine punika ambegan-njupuk sumur lemah, once bringing drinking water with aqueducts from current Bulgaria to Istanbul. Mikir cahya anget, lan swara saka banyu netes alus gegandhengan karo playing music klasik ing latar mburi. Ngidhak selasar lan nonton nglangi iwak antarane 336 kolom sing ndhukung langit-langit.

 

menyang SaveATrain.com to book your next train adventure in 3 menit, ing tarif tiket Sepur murah.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-experiences-by-train/- (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane