(Last Updated On: 19/08/2019)

Europe is an incredible continent to ngajajah! Kalawan jadi loba hal ningali, ngalakukeun tur ngajalajah, éta tempat sampurna rencana sajajalan, Éropa pangalaman ku karéta.

 

Éropa pangalaman ku karéta – eureun heula, London:

Sejen Éropa pangalaman ku karéta kudu ngamimitian kaluar dina London! Hayu urang ngomong yén “A bad day in London is still better than a good day anywhere else.” janten, hayu urang mimitian aya! Hiji kudu mutlak teh Harry Potter Tour tina Warner naros. studio malah lamun henteu mangrupa super-kipas. The teknologi, model na balik deui-pamandangan anu ngan endah tur ogé patut ningali. Dina spellbinding ieu 6 sajam lalampahan, behold susunan aslina kayaning Platform 9 ¾ na Diagon gang; ningali Hogwarts Express karéta uap; numpang broomstick a kawas matak, sarta uncover tukangeun-pamandangan Rahasia sahiji pilem 'dina layar wizardry. studio Harry Potter Ieu wisata London ngawengku palatih babak-lalampahan ngangkut sarta tiket lawang Baca leuwih seueur tentang London Harry Potter Tour of Warner naros. Studio kalawan Grendeng Ieuh.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Paris: ucapkeun Sumuhun’ TO AN ARTIST PAINTING YOUR PORTRAIT

paris art - Europe experiences by train

upcoming Éropa pangalaman anjeun ku karéta kedah ka Paris. Dina jangka waktu Picasso urang, Montmartre éta hiji paradise peuyeum ngeusi utamana nginum liang sarta kolecer angin hilltop robah jadi aula tarian raffish. Dinten, nu Tempat du Tertre dina kalangkang tina Sacre Cœur pinuh seniman anu gampang bakal candak sasaruaan Anjeun. afterward, didatangan studio seni kawentar di dunya, parahu Lavoire, dimana Picasso dicét na Braque, Juan Gri, sarta Modigliani sakali cicing.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

Nanjak nepi tangga pangalaman Éropa anjeun ku karéta jeung magis MONTJUIC:

montjuic - Europe experiences by train

 

saatos Anjeun lalampahan karéta ti Paris, Anjeun salajengna Éropa pangalaman ku Train kedah Barcelona. ayeuna, sateuacan urang ngamimitian hayu urang latihan kumaha ngomong kota ieu ilaharna mispronounced. Loba speaker Inggris nyobian disada ‘langkung Spanyol‘ ku pelafalan anu 'c’ di Barcelona salaku 'th’ jeung paribasa ‘Bar-the-lona’. Tapi Catalan (basa Katalonia, where Barcelona is found), nu 'c’ ieu diucapkan minangka hiji 's’ – jadi 'Bar-up kanvas’ nyaeta cara ngucapkeun nu bener.

Ayeuna urang kudu nu kaluar jalan, hayu urang ngobrol Montjuïc gunung. Ieu teh tempat sampurna pikeun hiji stroll berdaun kalawan anca pintonan. Pastikeun Anjeun saena leumpang anjeun (atawa ngajalankeun lamun resep) sapatu on, sakumaha hancana nyandak saeutik legwork mun meunang nepi aya, tapi ieu hartina éta kirang rame ku wisatawan séjénna. Kumisan ti sakuliling alam na vistas spektakuler, anjeun nimu wangunan tina 1992 Olimpiade, including the Palau Sant Jordi and the telecommunications tower designed by Santiago Calatrava.

 

Iraha: STROLL sapanjang jembatan abad pertengahan AT Tilelep

channel Iraha - Éropa pangalaman ku karéta

Iraha katelah jantung Éropa. ieu kota geulis tur rada misterius nyaéta kudu-tingali dina pangalaman Éropa anjeun ku lalampahan Train. Abad ka-14 Charles Sasak crosses Walungan Vltava jeung bulk masif ti 1000-puri taun heubeul looming balik deui. kanyataan senang; Dugi ka 1841, ieu hijina jalan ka meuntas walungan ti Town Old!

Maturan pintonan jurig-dongéng, sasak batu Gothic pedestrian-hijina anu dijejeran ku 30 arca wali sarta pangalusna dilongok mimiti tunggang gunung mun dina panonpoé geus netepkeun. lamun anjeun aya sareng signifikan Anjeun séjén, ieu ngajadikeun pikeun pisan romantis setting.

Frankfurt kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

 

Venice: Meunang asup A GONDOLA!

gondola di Venice - Éropa pangalaman ku karéta

Ieu mungkin sigana cheesy, Tapi mun anjeun buka Venice, tunggang hiji Gondola liwat kota bener nyaeta kudu. Di sagigireun keur senang jeung romantis, éta ogé cara pangalusna ningali kotana teh! dinten kudu mungkas kaluar ku ngadatangan stylish Harry urang Bar pikeun refreshing Bellini. Ieu jus peach bodas tur prosecco, dimana cocktail ieu invented by pangadeg bar urang.

Milan ka Venice Kareta

Florence mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Urang Asia jeung Éropa pangalaman ku karéta teh unik Istanbul

 

Istanbul kasohor Masjid Blue. Bari urang ngalakukeun nyarankeun ieu, we’d also like to draw your attention Istanbul is on the edge of Europe experiences by train, sakumaha na ngadeukeutan ka Asia ti ka Éropa.

Istanbul henteu ngan matak luhureun taneuh, tapi ogé jero taneuh jeung Basilica Cistern (nu Basilica). sapotong exquisite ieu rékayasa Bizantium mangrupakeun napas-nyokot cistern bawah tanah, sakali bringing cai nginum jeung aqueducts ti Bulgaria ayeuna mun Istanbul. Pikir lampu haneut, jeung sora cai dripping lemes gandeng jeung maén musik klasik di tukang. Kembangan ti walkways na nonton ngojay lauk antara 336 kolom nu ngarojong siling.

 

buka SaveATrain.com to book your next train adventure in 3 menit, di ongkos tikét karéta cheapest.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-experiences-by-train/- (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih