(Paling Keri Dianyari On: 27/03/2020)

Lelungan sing Kepala kanggo Eropah ing Februari bisa seneng papan paling bawana kang akeh-free, kalebu wisata utama kaya Langkah Spanyol lan Gardens Tivoli.

Februari punika soko saka breather: titik manis antarane mangsa liburan sibuk lan spring mangsa.

Yen Panjenengan goal kanggo njaluk tan, banjur Eropah ing Februari ora arep kanggo Cut. Yen Panjenengan goal kanggo nemu iki paling sajarah Camping ing bumi, banjur wektu kanggo Book sing trip Sepur!

nalika sasi panas tegese sandhangan kurang gedhe banget, iku hard kanggo argue karo nul akeh lan prices murah ing kabeh! iki pengalaman luar biasa sing mokal kanggo pass munggah (utawa kanggo nggawé ulang sak kaping travel puncak). Punika alesan kita kanggo lelungan kanggo Eropah ing Februari.

 

Eropah ing Februari: Roma, Italia

Roma wis dikenal kanggo hoards saka akeh unbearable. Kajaba ing Februari mesthi. Februari kurang mangsa ing Roma, lan sampeyan bisa nyana duwe akèh saka Camping ndhuwur kanggo dhewe. malah luwih, akèh saka situs ndhuwur iku FREE liwat Februari. Ing pisanan Minggu Februari, Camping negara lan musium sing free for everyone. Iki kalebu arkeologi kaya Colosseum, Forum, Palatine Hill, Baths of Caracalla lan Ostia Antica; lan musium kaya Borghese Gallery lan Palazzo Barberini.

Kang kedados ing Roma ing Februari

Wonten kathah arep ing Eropah ing Februari utamané ing Roma, liyane iku kang mati-mangsa. Punika dhaptar apa kedados ing Roma ing Februari.

  • Februari 9, 2019 – Six Nations Rugby Italia v Wales ing Stadio Olimpico, Roma 17:45
  • Februari 11, 2019 – Iki liburan nasional nang Vatikan, minangka iku mengeti saka madegé Vatikan. ing Museums Vatikan sing ditutup dina iki.
  • Februari 14, 2019 – St. Valentine Day
  • Februari 24, 2019 – Six Nations Rugby Italia v Ireland lan Stadio Olimpico, Roma 16:00
  • Maret 1, 2019 – Carnival, ok teknis iki ing Maret taun iki, nanging everyone tresna Carnival, supaya nyana kanggo ndeleng dicekel bocah disandangi munggah lan confetti buwang babagan malah sadurunge Maret 1

on February 6, West Coasters duwe alesan anyar kanggo Book trip menyang City Langgeng: Norwegian Air launched route pisanan-tau langsung saka Oakland kanggo Roma, karo penerbangan minangka kurang $200 saben cara. Sing kudu ninggalake kamar kanggo mbuwang ekstra nalika nerangake lodging, supaya nimbang grand, Suite seni-kapenuhan ing Hotel de Russie, properti landmark karo Kebon Land pribadi lan lokasi pembunuh tengen watara sudhut saka Langkah Spanyol.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

rome,italy, Eropah ing Februari

 

Eropah ing Februari: Portugal

We duwe tembung nalika sampeyan mikir Eropah ing Februari. karnaval.

Portugal dikenal kanggo wilayah anggur narik ati lan picturesque pantai kutha, nanging ana ora akeh sing bisa kanggo mbandhingaké Carnaval! Perayaan papat dina nemu ditindakake ing minggu sawise Valentine Day lan kalebu parades, pageants, lan pagelaran kabeh jinis.

Karnaval Festival ing Madeira punika salah siji saka pameran liveliest wilayah kang. kutha Langkawi wakes munggah ing esuk kanggo swara saka band kuningan lan parades karnaval nggawa banyolan sing apik kanggo kabèh wilayah downtown. Iki terus menyang ing wayah sore karo nuduhake lan konser ing Praca apa Município limang dina consecutive. Dhiskusi bab partai!

Ana wengi iku favorit kita sanadyan. The pelampung banget! After following their traditional rute liwat kutha, Padha musataken ing Town Square. Iki ngendi ana akeh singing and dancing ing atmosfer gaib music lan merrymaking.

Ing dina karnaval dhewe (Shrove Selasa), Langkawi dadi pawujudan saka fun! Iku wektu kanggo arakan populer. Saindhenging wektu iki, lurung-lurung ing Langkawi sing decorated karo pola lampu lan kebanjiran karo latar mburi music alluding kanggo periode Carnival.

 

 

Eropah ing Februari: Tuscany, Italia

Tuscany tansah apike, lan sasi iki, The Castiglion del Bosco - sifat diakoni karo farmhouses abad-17 sing wis dibalèkaké minangka kemewahan Villas - arep kabeh metu kanggo acara paling gedhe ing wilayah kang. winemakers ndhuwur Montalcino kang teka bebarengan kanggo taunan Benvenuto Brunello Festival (Februari 15th kanggo 19th, 2019,).

Papat-dina anggur-bang - utawa kudu kita ngomong acara - iku dadi kesempatan unik kanggo ndeleng akeh rong atus prodhusèn plus Montalcino kang pipi ngadeg kanggo jowl ing Sunday sing paling. Yen sampeyan mikir sampeyan bisa uga pengin janjian rambute ing dina sakdurunge pancene kudu nimbang pesenan saiki, lan padha dadi kanggo Hotel.

UNESCO Situs Warisan Donya

hotel Butik mentas ditambahi lan dianyaraké, Monteverdi, dumunung ing wilayah Unesco World Heritage of Val d'Orcia, Tuscany. Where verdant anggur kemul bukit. Every February, oenophiles sing digambar kanggo bucolic iki bagéan saka Italia. Padha ngrameke tumitah Brunello lan Brunello sawijining pungkasan Riserva vintages. Akeh klumpukne ing kutha pucaking Montalcino kanggo Benvenuto Brunello Festival. Nanging taun iki, Monteverdi bakal hosting prayaan dhewe, nyediakake kaweruh liyane intim menyang anggur nggoleki tlatah iki dikenal kanggo ing laku curated tumitah anggur kang.

Minangka Festival unfolds saka Februari 15th kanggo 19th, 2019, sampeyan bakal budhal ing lelampahan dipandu, saka panen lan vinting kanggo ngicipi lan pasangan, njupuk ing warisan lan malang sing nemtokake iki anggur tartamtu.

Rimini kanggo Florence Trains

Roma kanggo Florence Trains

Verona kanggo Florence Trains

Venice kanggo Florence Trains

 

 

Pengin ngerti cara sing paling apik kanggo njaluk marang salah siji saka panggonan iki ing Eropah ing Februari? Simpen A Train mesthi! Kepala ing liwat kita website kanggo nemokake prices paling, ing detik!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-february-travel-tips/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)