Waktos Maca: 5 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 30/10/2020)

Travelers anu sirahna ka Éropa dina bulan Pebruari bisa ngarasakeun sababaraha tempat wisata pangalusna buana urang riungan-gratis, kaasup atraksi utama sapertos Léngkah Spanyol sareng Kebon Tivoli.

Pébruari nyaéta hal ngeunaan breather a: titik amis antara usum liburan sibuk na usum semi.

Lamun gol anjeun pikeun meunangkeun tan, lajeng Éropa dina bulan Pebruari anu teu bade motong éta. Upami tujuan anjeun nyaéta ngalaman paling seueur ieu aya sajarahna situs di bumi, saterusna waktos buku nu lalampahan karéta!

sedengkeun bulan usum panas hartosna baju kirang gede pisan, éta hésé ngajawab kalawan enol panongton sarta harga langkung mirah dina sagalana! ieu pangalaman luar biasa nu mungkin lulus nepi (atawa nyieun deui salila kali lalampahan puncak). Di dieu Éta alesan urang keur indit ka Éropa dina bulan Pebruari.

 

Éropa dina bulan Pebruari: Roma, Itali

Roma dipikanyaho pikeun hoards miboga panongton teu kaampeuh. Iwal dina bulan Pebruari tangtu. Pébruari nyaéta low musim di Roma, jeung anjeun bisa ngaharepkeun boga gelar loba tepi ka situs luhur mun diri. Komo leuwih alus, gelar loba tepi ka loka luhur téh FREE leuwih Pébruari. dina mimitina Minggu Pébruari, situs kaayaan jeung museum anu bébas for everyone. Ieu ngawengku situs arkeologi siga Colosseum, forum, Palatine Hill, Mandi di Caracalla na Ostia Antica; jeung museum kawas nu Borghese Galeri sarta Palazzo Barberini.

Naon lumangsung di Roma dina bulan Pebruari

Aya loba jalan di Éropa dina bulan Pebruari hususna di Roma, sajaba ti eta keur off-musim. Di dieu hiji daptar naon lumangsung di Roma dina bulan Pebruari.

  • Pebruari 9, 2019 – Kajuaraan Genep Bangsa Rugby Italia v Wales dina Stadio Olimpico, Roma 17:45
  • Pebruari 11, 2019 – Ieu libur nasional jero Vatikan Kota, salaku éta nu ulang tina pondasi Vatikan Kota. The museum Vatikan anu ditutup dinten ieu.
  • Pebruari 14, 2019 – st. Dinten paléntin
  • Pebruari 24, 2019 – Kajuaraan Genep Bangsa Rugby Italia v Irlandia na Stadio Olimpico, Roma 16:00
  • Maret 1, 2019 – paway, ok téhnisna ieu di Maret taun ayeuna, tapi dulur mikanyaah karnaval, janten ngarepkeun ningali murangkalih diasah sareng confetti dialungkeun bahkan sateuacan Maret 1

on Pébruari 6, West coasters boga alesan anyar buku lalampahan ka Kota abadi: Norwegia Air anu launching jalur mimiti-kantos langsung na ti Oakland jeung Roma, kalawan penerbangan sakumaha low salaku $200 unggal jalan. Yén halah ninggalkeun kamar pikeun belanja tambahan lamun datang ka pamondokan, janten nimbangkeun nu grand, suite seni-kaeusi dina Hotél de Russie, sipat Landmark kalawan kebon terraced swasta sarta lokasi killer katuhu sabudeureun sudut ti Hambalan Spanyol.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Roma,Itali, Éropa dina bulan Pebruari

 

Éropa dina bulan Pebruari: Portugal

Simkuring gaduh hiji kecap pikeun anjeun mun anjeun pikir Éropa dina bulan Pebruari. paway.

Portugal dipikanyaho pikeun wewengkon anggur breathtaking sarta picturesque kota pantai, Tapi aya teu pira nu bisa ngabandingkeun kana Carnaval! Perayaan opat poé meunang dijalankeun dina minggu saatos Dinten paléntin tur kaasup parades, pageants, jeung pintonan sakabeh rupa.

The karnaval festival di Madeira mangrupakeun salah sahiji festival liveliest wewengkon urang. kota Funchal wakes nepi dina Jumaah isuk nepi ka sora pita kuningan sarta parades karnaval bringing humor alus maranéhna pikeun sakabeh wewengkon kota. Ieu terus kana malem kalawan nempokeun jeung konser di Praça do Município keur lima poé padeukeut. Ngobrol ngeunaan pihak anu!

Sabtu wengi nyaeta favorit urang sanajan. The floats megah! After following their traditional rute liwat kota, Aranjeunna konsentrasi dina Town Square. Ieu dimana aya teuing nyanyi jeung menari dina atmosfir gaib musik tur merrymaking.

Dina dinten tina karnaval sorangan (Shrove Salasa), Funchal janten perwujudan tina senang! Geus waktuna pikeun parade populér. Sapanjang mangsa ieu, jalan tina Funchal nu dihias jeung pola tina lampu na inundated kalayan kasang tukang musik alluding ka jaman karnaval.

 

 

Éropa dina bulan Pebruari: Toscana, Itali

Toscana sok mangrupakeun ide nu sae, na bulan ieu, Rosewood Castiglion del Bosco - hiji sipat acclaimed kalawan farmhouses abad-17 yén geus disimpen salaku kamewahan villas - akang sadayana kaluar pikeun acara pangbadagna wewengkon urang. winemakers luhur Montalcino urang datangna babarengan pikeun taunan Benvenuto Brunello pestipal (Pebruari 15th ka 19th, 2019,).

Nu opat poé anggur-fest - atawa sakuduna urang sebutkeun kajadian - mangrupa kasempetan unik ningali loba dua ratus produser tambah Montalcino urang macana nangtung pikeun jowl di Minggu maranéhna pangalusna. Lamun mikir anjeun bisa hayang hiji janjian bulu dina poé saméméhna bener kudu mertimbangkeun booking kiwari, tur sami mana pikeun hotél.

Unesco Warisan Dunya

hotél butik karek dimekarkeun tur refurbished, Monteverdi, perenahna aya dina wewengkon Warisan Dunya UNESCO tina Val d'Orcia, Toscana. dimana verdant kebon anggur simbut pasir. Every February, oenophiles anu digambar keur bucolic ieu bagian tina Italia. Aranjeunna ngagungkeun kreasi Brunello na Brunello panganyarna na Riserva vintages. Panongton ngumpulkeun dina kota hilltop Montalcino keur Benvenuto Brunello pestipal. Tapi taun ieu, Monteverdi bakal hosting hajatan sorangan, nyadiakeun wawasan leuwih intim kana anggur rupa wewengkon ieu dipikanyaho pikeun on journeys curated ciptaan anggur urang.

Salaku festival unfolds ti Pébruari 15th ka 19th, 2019, Anjeun gé diatur kaluar dina lalampahan dipandu, ti Panén na vinting mun tasting jeung papasangan, ngalakukeun dina warisan sarta bentang anu ngahartikeun ieu anggur tinangtu.

Rimini mun madang Kareta

Roma pikeun madang Kareta

Verona mun madang Kareta

Venice mun madang Kareta

 

 

Hoyong terang cara pangalusna keur meunang ka mana wae salah sahiji tempat ieu di Éropa dina bulan Pebruari? Simpen A Train tangtosna! Kantor on leuwih kana ramatloka urang pikeun manggihan harga pangalusna, di detik!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-february-travel-tips/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)