Wacan Maca: 3 menit(Paling Keri Dianyari On: 30/10/2020)

Sampeyan ora kudu dadi aktor Bollywood kanggo bener ndeleng nang iki nggantheng, sepur mewah, nanging kudu nyetel cuwilan dibalèkaké dhuwit aside kanggo seneng wong. Yen sampeyan wis tak kira-kira £ 3, 000+ wujuté, milih panggonan sing, bungkus barang sampeyan, lan supaya pengalaman iki sajrone urip diwiwiti! Kabèh bab gabungan saka kemewahan, comfort, lan akèh kabèh nyawang apik ing Eropah bakal nggawe kanggo pengalaman iso lali.

 

Punika guide Eropah iku telung paling populer, sepur mewah.

Venice Simplon Orient Express

A sepur sing ngenalaken lelungan menyang donya saka pemborosan Sepur bali ing 1982 punika Sepur padha sing isih pilihan nomer siji saka akeh wong lelungan Eropah lan Trains Mewah pembuangan. dadi, kanggo sapa wae sing katon seneng kemewahan kereta ora bisa dibandhingake, Venice Simplon Orient Express cara kanggo nindakaken. Paling lelampahan misuwur uwal mewah iki antarane London lan Venice. Nanging, akeh ora bisa nolak arep luwih kanggo Istanbul lan Berlin, karo Berlin kang mandeg dibukak pungkasan kanggo Sepur. Nalika sampeyan numpak sepur iki, sampeyan duwe sawetara saka paling koki donya nggarap dhaharan lan siji lan sambungan Suites sing materi 5-star.

Bebarengan karo mobil restaurant lan Lounge, ana garis wilayah uga-bek kanggo tamu ... khm, lelungan. Nalika sampeyan mikir creme de la creme saka sepur mewah, Venice Simplon Orient Express ngendi atine langsung dadi!

Venice kanggo London tiket biaya sing bakal kira-kira £ 2,700. kulo njupuk sawetara 16 jam.

Bolzano to Langkawi Trains

Vienna to Langkawi Trains

Trieste to Langkawi Trains

Udine kanggo Venice Trains

 

 

The Westin Royal Scotsman Trains Mewah

A sepur sing saestu urip nganti tradhisi kraton, The Westin Royal Scotsman wis ngimpi kayektenan. Kang antarane ndhuwur 3 sepur mewah, The Westin wis tema rute sampeyan bakal tresna. iki kalebu Scotch Malt wiski Trail, Western kamulyan Kangoo, Skotlandia kang klasik Splendours, District Lakes & Kebon, lan akeh liyane. The Westin pamer layanan spa, uga! 4-dina Highland Classicmost iku demo paling populer. Sepur nganggo saka April kanggo Oktober, lan isine akeh mujur nengen apik pancen nggantheng, kalebu ing Pulo cilik saka Skye. Lungguhan lan ngendhokke dening windows kaca ageng, sip ing sawetara saka anggur paling lan gush liwat kaendahan sing Skotlandia.

prices tiket miwiti ing £ 2.350 saben wong.

Amsterdam kanggo London Trains

Cologne to London Trains

Paris kanggo London Trains

Luksemburg London Trains

 

Trains mewah ing Budapest

Sepur Mewah Elang Danube Emas

Sampeyan bakal tau nemu Eropah ing cara sing bakal lelungan karo Golden Eagle Danube Express. Sepur prides ing Suites kaget mewah, deluxe lan warisan pondokan. Padha uga boast saka omah paling restaurant lan bar lounge ing gembong. Dening adoh salah siji sing paling sepur mewah sampeyan bakal tau numpak ing Golden Eagle Danube Express nawakake 5 kanggo 12 laku days '. Iku kalebu sawetara tujuan kalebu Budapest, Prague, Zurich, Vienna, Venice, Istanbul, Innsbruck, Sofia, lan akeh liyane. Ana uga kathah tujuan liyane (Tours) kanggo milih saka. Kabeh laku Golden Eagle Danube Express kalebu mati-Sepur Tours lan pengalaman.

Tiket iki siji wiwitan saka £ 22.260 kanggo Superior Deluxe Class.

Zurich kanggo Trains Innsbruck

Salzburg kanggo Trains Innsbruck

Wina kanggo Trains Innsbruck

Cologne to Trains Innsbruck

 

 

A trip to Eropah kalebu Trains Mewah lan bungahaken ing tengen dhewe wis, nanging trip kanggo Eropah ing samubarang sepur iki kabeh. Tuku tiket kanggo kulo sembarang Sepur malah saka titik tumuju karo Simpen A Train lan wiwit nglaras Eropah.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa sampeyan bisa kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-luxurious-trains/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)