(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 29/02/2020)

Anjeun teu kudu jadi hiji aktor Bollywood mun sabenerna ningali jero ngeunaan ieu endah, karéta mewah, tapi anjeun kudu nyetel chunk hefty duit kumisan ngarasakeun aranjeunna. Lamun saena ngadeukeutan £ 3, 000+ luang, milih tujuan hiji, pak hal anjeun sarta ngantep pangalaman ieu hirupna hiji dimimitian! Sagalana ngeunaan adun ieu méwah, kanyamanan sarta gembleng loba sightseeing endah di Éropa bakal nyieun pikeun hiji pangalaman unforgettable.

 

Di dieu Éta pituduh ka Éropa urang tilu pang populerna, karéta mewah.

Venice Simplon Orient Express

Hiji karéta nu diwanohkeun travelers ka dunya extravagance karéta balik di 1982 teh karéta sarua éta kénéh hiji pilihan nomer salah sahiji loba a traveler Éropah jeung Kareta mewah fans. janten, saha anu Sigana ngarasakeun karéta méwah saluareun ngabandingkeun, Venice Simplon Orient Express mangrupakeun cara ngalakukeun hal eta. Pangseueurna lalampahan kawentar tina ngewa mewah ieu antara London tur Venice. Sanajan, loba teu bisa nolak akang salajengna jadi Istanbul jeung Berlin, jeung Berlin keur eureun dibuka panungtungan pikeun karéta nu. Lamun anjeun numpak dina karéta ieu, anjeun gaduh sababaraha pangalusna chefs di dunya dipake dina hidangan anjeun sarta tunggal jeung dibagikeun suites anu bahan 5-béntang.

Sapanjang ku mobil réstoran jeung lounge, aya hiji bar aréa well-bisi keur sémah ... khm, travelers. Lamun anjeun nganggap creme de la creme tina karéta mewah, Venice Simplon Orient Express mangrupakeun dimana pikiran anjeun geuwat mana!

Venice ka London tikét bakal ngarugikeun anjeun ngadeukeutan £ 2.700. numpak nyokot sababaraha 16 jam.

Bolzano mun Venice Kareta

Wina ka Venice Kareta

Trieste jeung Venice Kareta

Udine mun Venice Kareta

 

 

Belmond Royal Scotsman Kareta mewah

Hiji karéta nu genuinely hirup nepi ka tradisi karajaan, Belmond Royal Scotsman ieu impian datangna leres. Keur diantara luhur 3 karéta mewah, Belmond geus themed ruteu anjeun gé cinta. ieu kaasup Scotch Malt wiski Trail, Western Kaajaiban endah, Skotlandia urang klasik Splendours, Dales Lakes & Kebon jeung nyatu beuki. Belmond boasts tina jasa spa, ogé! 4-dinten Highland Classicmost teh wisata pang populerna. karéta nu ngalir ti April nepi ka Oktober, sarta eta nyertakeun loba landscapes endah kacida anca, kaasup Pulo Skye. Diuk deui bersantai ku jandéla kaca badag, sip di sababaraha wines pangalusna sarta Gush leuwih keindahan anu mangrupa Skotlandia.

harga tiket mimitian jam £ 2.350 per jalma.

Amsterdam ka London Kareta

Cologne ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Luksemburg ka London Kareta

 

Kareta mewah di Budapest

Karéta Emas Eagle Danube Express Méwah

Anjeun pernah gé ngalaman Éropa dina cara anjeun bakal indit jeung Golden Eagle Délta Express. karéta nu prides on suites heran mewah, DELUXE tur warisan cabins. Éta ogé boast of perumahan pangalusna réstoran jeung bar lounge on roda. Ku tebih salah sahiji anu pang karéta mewah Anjeun gé kantos numpak dina Golden Eagle Délta Express nawaran 5 ka 12 journeys poé '. Ieu nyertakeun a Jumlah maksud kaasup Budapest, Iraha, Zurich, Wina, Venice, Istanbul, Innsbruck, Sofia jeung loba deui. Aya ogé nyatu maksud séjén (tur) milih ti. Kabéh journeys Golden Eagle Délta Express kaasup kaluar-karéta tur jeung pangalaman.

Tiket pikeun ieu hiji mimiti ti £ 22.260 pikeun punjul DELUXE Kelas.

Zurich ka Kareta Innsbruck

Salzburg kana Kareta Innsbruck

Wina ka Kareta Innsbruck

Cologne kana Kareta Innsbruck

 

 

A lalampahan ka Eropa kaasup Kareta mewah sarta delight di katuhu sorangan geus, Tapi lalampahan ka Eropa di salah sahiji karéta ieu téh sagalana. Meuli tiket pikeun numpak wae karéta malah ti titik nujul kalawan Simpen A Train tur mimitian ngarasakeun Éropa.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun tiasa didieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-luxurious-trains/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)