(Paling Keri Dianyari On: 24/04/2020)

Eropah iku ngarep kanggo Uploaded Sajarah budaya lan arsitektur narik ati, paling kang wis dijupuk liwat koleksi sungguh bawana kang papan ibadah. Sing kok dina iki, kita wis dijangkepi 3 kita nimbang kang Absolute kudu-sumerep, panutup bangunan donya-kesuwur antarane sawetara kutha Eropah kang paling misuwur.

 

1. Basilika St Petrus, Vatikan

Dumunung nang tembok saka bangsa cilik ing donya, Vatikan, Basilika St Petrus punika temtu salah siji saka feats paling peradaban arsitektur lan seni. saiki atraksi utama drawing 10 yuta pengunjung taun, struktur nggumunke ngadep St Petrus lan pamer lan kombinasi opulent seni sajarah, kolom neker lan mozaik-diantrekake kubah apik dirancang dening Michelangelo (sing bisa menek menyang ndhuwur, kudu wani njupuk ing 491 langkah sadawane dalan!).

Senajan iki kuwi titik misuwur antarane turis, ana isih sugih kode ketat tindakaken sing arep weruh sadurunge ngunjungi. Sampeyan kudu nyandhang clono dowo dawa (tegesipun ora kathok cendhak, preduli saka carane panas sing sun Italia), karo wanita dileksanakake kanggo nyandhang rok maneh saka dawa nyuda. Pundak kudu uga dijamin dening kabeh genders ing kaping.

Basilika St Petrus mbukak saben dina saka 7 am-7pm ing April kanggo September lan 7 am-6pm saka Oktober Maret. Entri gratis (senadyan ana Fees diakoni kanggo bagean ticketed, kayata St Petrus Keuangan lan St Petrus Dome), Nanging, weruh sing queues bisa dawa, amarga bandara-gaya scanner lan keamanan sing kudu nembus pisanan.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Masjid Sultan Ahmed (Masjid Biru), Istanbul

Dumunung ing kutha transcontinental Turki, Istanbul, Masjid Sultan Ahmed iki umumé diarani minangka The Blue Masjid amarga saka interior biru sawijining unik. Dibangun dening Ottoman sultan Ahmed aku antarane 1609 lan 1616, struktur nyengsemaken iki tumindak minangka loro utama atraksi wisata lan papan aktif ibadah, meaning masjid ditutup kanggo non-nyembah sak shalat limang – ndedonga kaping bisa dicenthang kene sadurunge ngunjungi.

Ana sugih kode ketat sing kabeh pengunjung kudu bakal kanggo sadurunge ngetik masjid. sepisanan, shoes kudu dibusak lan diselehake ing tas plastik langit diwenehake dening free masjid daya – sampeyan duwe pilihan kanggo ninggalake shoes ing bolongan cubby utawa nindakake tas karo sampeyan. Nalika nerangake sandhangan, wong kudu milih sandhangan ngeculke lan mesthekake sikil sing dijamin, Nyingkiri item kayata vests lan kathok cendhak. Wanita kudu nganggo ngeculke-fitting klambi, nalika njupuk tangan sing, sikil, lan rambute sing dijamin ing kabeh TCTerms. Tegese sing wadon wis samesthine kanggo nyandhang headscarf nalika nang, minangka uga konsep anyar kanggo akeh pengunjung Western non-Muslim, disaranake learning carane bener nganggo klambi penting andhap asor iki sadurunge lelungan.

Entri gratis (sanajan sumbangan cilik kanggo kontribusi marang upkeep general bangunan wis diwanti-wanti marang metu) lan, sapisan nang, photography karo lampu kilat dileksanakake, tegesipun sampeyan lagi free kanggo njupuk kathah snaps saka interior nyengsemaken masjid kang. alamiah, iku dadi tanpa matur, sing minangka Masjid Sultan Ahmed isih Panggonan aktif ibadah, bakal manawa kanggo tetep sepi lan hormat loro bangunan lan nyembah sembarang sak riko.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. Basilika Sagrada Familia, Barcelona

La Sagrada Familia Basilika wis dadi landmark Spanyol apik, senadyan kasunyatan bangunan punika taksih proses pambangunan – sanajan diwiwiti ing 1882, iku saiki ora samesthine kanggo bakal rampung nganti 2026! pancet, Gréja Katulik Roma semi-lengkap iki wis sing masterpiece arsitektur, nggawe atraksi kudu-ndeleng indisputable kanggo pengunjung saka tengen globe.

Mbukak kanggo churchgoers lan pengunjung wiwit abad ka-19, Basilika Familia Sagrada sampeyan ditampa 4.5 yuta pengunjung saben taun lan saiki makaryakke sistem entri ticketed minangka asil – iki kasedhiya kanggo tuku online nganti rong sasi sadurunge tanggal riko. karcis iki bisa ing kaping entri tetep minangka liya saka ngurangi sesek, Nanging, yen sampeyan lagi nang sampeyan kuwi free nglampahi anggere kaya ngene kaya admiring interior nyengsemaken. Disaranake saéngga ing paling 2 jam kanggo mlaku njupuk ing wonder arsitektur iki. Kanggo pengunjung looking kanggo rawuh layanan pasamuan, massa dianakaké ing jam 9 esuk saben ana lan 8pm saben ana, tahan 1 jam lan kang adani ing basa-basa.

La Sagrada Familia Basilika resmi nindakake standar sugih kode kanggo gréja Katulik Roma, Nanging, iki ora kathah bakal minangka strictly tindakaken minangka ing Masjid Ahmed Sultan utawa Basilika St Petrus. kang ngandika, iku isih rujukan kanggo tindakake sugih kode iki kapan bisa, tegesipun sampeyan kudu mbusak Headwear sembarang marang entri, nyandhang sandhangan awak cocok sing isine pundak, bali, lan midriff lan nyandhang Legwear sing isine ngisor thigh.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Eropah iku ngarep kanggo akeh ayu panggonan ibadah sing saestu encapsulate daya ditandingi arsitektur lan inspirasi agama. Kanggo ndeleng panggonan iki kawitan-tangan, lelungan bawana dening Sepur lan Book karo Simpen A Train to leave no stone upturned across Europe’s many sights and attractions.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “3 Eropah kang Kudu-Waca Places Of Worship” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/europe-places-worship/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca kita karo link ing ndhuwur utawa nggunakake link embed.ly.
  • Ing pranala ing ngisor, sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, link iki kanggo Inggris rute kaca landing, nanging kita uga duwe https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml, lan sampeyan bisa ngganti tr kanggo Fr utawa de lan basa liyane kang milih Panjenengan.