(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/04/2020)

Éropa nyaéta ngarep ka Asép Sunandar Sunarya sajarah budaya jeung arsitéktur breathtaking, lolobana nu kawengku ngaliwatan kempelan vast buana ngeunaan tempat ibadah. Éta naha kiwari, kami geus rounded up 3 yén anggap we keur mutlak must-nilik, ngawengku wangunan dunya-renowned sakuliah sababaraha kota Éropa urang kawentar.

 

1. Basilica St Peter urang, Vatikan Kota

Lokasina di jero pinding bangsa pangleutikna di dunya, Vatikan Kota, Basilica St Peter urang téh undoubtedly salah sahiji feats greatest peradaban urang arsitektur jeung seni. ayeuna a atraksi utama gambar 10 juta nu datang taun a, Struktur stunning ieu overlooks St Peter urang Square na boasts hiji kombinasi opulent seni bersejarah, kolom marmer na hiji mosaic-dijejeran kubah iconic dirancang ku Michelangelo (nu bisa naek ka luhur, kudu wani nyandak dina 491 lengkah sapanjang jalan!).

Sanajan ieu téh sapertos titik populer di kalangan wisatawan, aya kénéh kode pakéan ketat enforced nu kudu sadar ngeunaan saméméh ngadatangan. Anjeun kudu ngagem calana panjang panjang (hartina henteu kolor, paduli kumaha panas nu panonpoé Italia mangrupa), kalawan awéwé diijinkeun mun teu ngagem rok panjang batan panjang dengkul. Taktak kedah ogé jadi katutupan ku sadayana genders sepanjang waktos.

Basilica St Peter urang kabuka poean ti 7 am-7pm dina April nepi ka Séptémber sarta 7 am-6pm ti Oktober nepi ka Maret. Éntri anu haratis (sanajan aya waragad pangakuan pikeun bagian ticketed, kayaning St Peter urang Khazanah na St Peter urang Kubah), kumaha oge, jadi sadar yen antrian tiasa panjang, alatan bandara-gaya scanner na kaamanan Anjeun kudu nembus heula.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

St Peter’s Basilica, Vatican is on Europe's Must-See Places Of Worship

 

2. Masjid Sultan Ahmed (Masjid Blue), Istanbul

Lokasina di kota transcontinental Turki urang, Istanbul, Masjid Sultan Ahmed ieu umumna dianggap salaku The Blue Masjid kusabab interior biru na unik. Diwangun ku Ottoman sultan Ahmed I antara 1609 jeung 1616, Struktur impressive ieu tindakan minangka duanana mangrupa objek wisata utama sarta hiji tempat aktif ibadah, hartina masjid ditutup keur non-nyembah salila Solat lima waktu – sholat kali tiasa dipariksa didieu sateuacan Anjeun didatangan.

Aya kode pakéan ketat nu kabeh datang kedah taat ka tadi ngetik Bandung masjid. firstly, sapatu kudu dihapus sarta ditempatkeun dina kantong plastik teh jelas disadiakeun ku bébas masjid muatan – Anjeun teras gaduh pilihan pikeun ninggalkeun sapatu anjeun dina liang cubby atawa mawa kantong anu sareng anjeun. Lamun datang ka pakean anjeun, lalaki kedah milih pikeun baju leupas sarta mastikeun suku maranéhna nu ditutupan, Ngahindarkeun barang kayaning kutang jeung kolor. Awéwé ogé kudu ngagem leupas-pas pakean, bari mastikeun leungeun maranéhna, suku, jeung bulu nu ditutupan pisan titik. Ieu hartosna yén awéwé diharepkeun ngagem jilbab lamun jero tur, sakumaha ieu bisa jadi konsep nu anyar keur loba nu datang Western non muslim, kami nganjurkeun diajar kumaha neuleu ngagem pakean penting modest ieu sateuacan Anjeun ngarambat.

Éntri anu haratis (najan hiji tutulung leutik mun nyumbang kana upkeep umum wangunan ieu wanti kana kaluar) jeung, sakali jero, fotografi jeung flash anu diijinkeun, hartina nu nuju bébas nyandak nyatu snaps tina interior impressive masjid urang. asli, atos otomatis kitu, yén salaku Masjid Sultan Ahmed téh masih mangrupa tempat aktif ibadah, jadi pastikeun tetep sepi tur hormat tina duanana wangunan sarta nyembah naon salila kadatangan anjeun.

 

Sultan Ahmed Mosque

 

3. The Basilica Sagrada Familia, Barcelona

La Sagrada Familia Basilica geus jadi Landmark Spanyol iconic, sanajan kanyataan wangunan anu masih di handapeun konstruksi – najan pagawean dimimitian dina 1882, ayeuna teh keur teu disangka bisa réngsé dugi 2026! Mangkaning, garéja Katolik Roma semi-lengkep ieu geus mangrupa karya arsitéktur, sahingga hiji atraksi must-tingali indisputable pikeun nu datang ti sakuliah dunya.

Buka mun churchgoers sarta datang ti abad ka-19, The Basilica Familia Sagrada Anjeun narima 4.5 juta nu datang unggal taun sarta ayeuna ngoperasikeun sistem Éntri ticketed salaku hasilna – ieu sadia mésér online nepi ka dua bulan saméméh tanggal kadatangan anjeun. tiket ieu dianggo on kali Éntri dibereskeun minangka sarana ngurangan overcrowding, kumaha oge, sakali anjeun jero anjeun bébas méakkeun salami remen admiring pedalaman impressive. Urang nganjurkeun sahingga sahanteuna 2 jam mun leres nyandak di heran arsitéktur ieu. Pikeun datang pilari hadir layanan garéja, Massa ieu dilaksanakeun di 9 enjing unggal Minggu na 8pm unggal Sabtu, abadi 1 jam jeung keur dipigawé di sababaraha basa.

La Sagrada Familia Basilica resmina implements standar pakéan kode keur gereja Katolik Roma, kumaha oge, ieu teu condong jadi sakumaha mastikeun enforced sakumaha anu kasebut di Masjid Ahmed Sultan atawa Basilica St Peter urang. mahluk ieu ceuk, éta kénéh rekomendasi kami nuturkeun kode baju sabisana, hartina anjeun kudu nyabut headwear wae kana entri, ngagem pakean awak luhur luyu nu nyertakeun taktak anjeun, balik deui, sarta midriff sarta maké legwear nu nyertakeun handap pingping.

 

La Sagrada Familia Basilica of Europe's Must-See Places Of Worship

 

Éropa nyaéta imah loba tempat geulis ibadah anu sabenerna encapsulate daya unrivaled arsitektur sarta inspirasi agama. Ningali spot ieu mimitina-leungeun, ngarambat buana ku karéta jeung buku jeung Simpen A Train to leave no stone upturned across Europe’s many sights and attractions.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “3 Éropa urang kudu-See Tempat tina Ibadah” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/europe-places-worship/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca kami kalayan link di luhur atanapi nganggo link embed.ly.
  • Dina link di handap, anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, link ieu pikeun Inggris ruteu Kaca badarat, Tapi urang oge kudu https://www.saveatrain.com/tr_routes_sitemap.xml, jeung anjeun bisa ngarobah TR ka FR atanapi de tur leuwih basa tina milih anjeun.