(Last Updated On: 14/11/2019)

Hiji Nu Ngarencana Éropa Rute penting dina pangatur Anjeun karéta lalampahan di sakuliah Éropah. Anu mimiti, aya leuwih 10,000 maksud hiji bisa didatangan di Éropa. Alatan jumlah maksud, hal anu penting pikeun panalungtikan kumaha peta perjalanan Anjeun. Anjeun meureun hoyong gaduh jalur unik sorangan diperlukeun keur indit ngaliwatan Éropa. Na guna rencanana dihareupeun waktos, Anjeun meureun hoyong cagar tiket sateuacanna. Paling noteworthy nyaeta maneh kudu bisa buku karéta journeys nu di antarana layanan palanggan dina anjeun basa jeung ngidinan pikeun kalenturan kawas Nyimpen Hiji Kareta ngamungkinkeun.

 

Éropa Rute Nu Ngarencana faktor tata penting

Kabéh rarancang dimimitian kalawan mastikeun maneh boga dokumen perjalanan perlu. Nya kitu, sateuacan perencanaan lalampahan anjeun, Anjeun meureun hoyong mertimbangkeun ngalayang ka tujuan kahiji lamun anjeun cicing di luar Éropa jeung kareta iinditan lamun anjeun cicing di jero Éropa sabab nu kalawan cara anu pangalusna pikeun travel di Éropa. Sababaraha faktor anu sigana teu penting ka kiwari travelers; aya sajarahna situs, alam, nightlife, pantai, kadaharan, jeung kagiatan.

London ka Paris Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

Munich ka Berlin Kareta

Roma pikeun Kareta Milan

 

 

Éropa Rute Nu Ngarencana ku nagara

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Austria

firstly, reservations anu diperlukeun pikeun wengi karéta jeung internasional kareta jeung anjeun bisa ngalakukeun hal eta dina Nyimpen Hiji Kareta. Reservations anu mungkin ogé pikeun intercity karéta-speed tinggi (kaasup EuroCity sarta InterCity). Main intercity routes are Vienna & Linz, Salzburg, Graz & distrik Carinthia. Austria Éropa Rute Nu Ngarencana nawarkeun sambungan karéta internasional pohara alus. Sajaba, inuman sarta snacks sadia on paling karéta sarta pilihan makan sadia on karéta internasional. Anjeun tiasa mawa bikes on karéta Austria. Anjeun geus ogé tiket for Austria nu ngidinan anjeun pikeun ngalatih indit Lichtenstein.

Graz kana Kareta Innsbruck

Wina ka Kareta Graz

Wina ka Kareta Salzburg

 

Éropa Rute Nu Ngarencana Austria

Bélgia

Paling kareta di Bélgia merlukeun reservations, jadi teu loba nu anyar pikeun urang Éropa Route Ngarencana di dieu. Hal ieu kacida disarankeun utamana nu keur karéta bandara, karéta internasional, jeung-kecepatan luhur kareta anjeun bakal boga reservations cukup waktu sateuacanna. Saterusna, karéta di Bélgia gaduh 1st na 2nd kelas seating. Sababaraha karéta nawarkeun mini bar jeung snacks panas tur tiis. kali lalampahan dina Bélgia téh gancang kalayan journeys antara, Kota utama ngalakukeun 20 menit sajam.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Belgium gardens

Bosnia

Nya kitu keur Bélgia Éropa Rute Nu Ngarencana, you do not need to make a reservation for most trains in Bosnia. It is not possible to make reservations for karéta domestik di Bosnia. Ieu ngawengku Brzi Voz karéta saum sareng
nu naek kandaraan lokal karéta. Kontras jeung nagara Éropa lianna, bikes teu diwenangkeun dina karéta di Bosnia. Sajaba, sambungan internasional ti Bosnia ngaliwat stasiun Sarajevo.

 

Europe Route Planner Bosnia

Éropa Rute Nu Ngarencana pikeun Bulgaria

You don’t need much of Europe Route Planner in terms of reservations for Barz Vlak local ‘rapid’ karéta sarta ogé Patnicheski karéta lokal. Sanajan, reservations diwajibkeun pikeun Expresen Vlak karéta saum sareng karéta internasional. karéta internasional sadia dina Bulgaria kaasup Bulgaria Express, The Hideung Laut Train, The Bukares Istanbul Express jeung ogé sababaraha karéta séjén ninggalkeun ti Sofia. ruteu utama Bulgaria urang butuh 6-8 jam (karéta sapeuting téh mungkin) Sofia nyaeta, tangtosna, stasiun utama pikeun sambungan internasional. Bikes anu diwenangkeun dina karéta kumaha ogé anjeun bakal kedah mayar tambahan pikeun aranjeunna.

 

Bulgaria skyline

 

Éropa Rute Nu Ngarencana kalawan Simpen Train a

Kusabab aya juta alesan keur indit ngaliwatan Éropa, kami geus kapanggih maneh teh tiket cheapest. Éropa boga paling stasiun karéta geulis. Whilst ogé ngabogaan tetempoan paling geulis, kaasup sasak sarta pantai. Jadi sanggeus Anjeun ngatur nagara anjeun ngarambat di Éropa Rute Nu Ngarencana, nyokot 3 menit kiwari buku tiket karéta mirah di Éropa dina Simpen Train a. Mayar maké sagala padika pembayaran anu populér.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang dina situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-route-planner-trains/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun