(Paling Keri Dianyari On: 07/06/2020)

We kuwat pracaya travel alur iku salah siji sing paling apik lan paling cara sing ramah lingkungan. Kanggo sing pungkasan, kita wis koordinasi karo meh rong rolas operator sepur beda kanggo nggawa sampeyan tiket karéta paling apik lan paling murah ing saindhenging Eropa. Iki tegese kita bisa nawakake atusan opsi ing peta rute sepur kita.

Saka Eurostar kanthi kacepetan dhuwur menyang Sepur turu sing apik rute, kita nglampahi kabeh wektu kita nemokake prices paling supaya sampeyan ora kudu. Kanggo sing pungkasan, kita wis nggawe artikel guide peta rute sepur sing nuduhake sampeyan sawetara rute sepur sing paling populer. Iki kalebu lelungan saka London tekan Paris, Florence kanggo Roma, lan nang endi wae ing antarane.

Yen sampeyan ora ndeleng stasiun sampeyan ing kene – aja padha sumelang! Usaha Kita ngidini kita kanggo nggoleki sampeyan karcis ing sawetara garis Sepur beda – rute lokal, sambungan internasional, lan sing paling apik ing lelungan kanthi kacepetan dhuwur kabeh kalebu.

Dadi golek dhewe sawetara trip inspirasi, lan nalika sampeyan lagi siap, pindhah menyang kaca telusuran kita kanggo golek karcis sepur paling murah lan murah!

 

European Alps with snow

Rute Peta Conto Kita Rute sing Paling populer:

 

1. Sepur Saka London St Pancras International Kanggo Paris

Sepur sing mlaku saka London menyang Paris minangka salah sawijining sing paling cepet ing Eropa. Dioperasèkaké dening Eurostar, sampeyan bisa entuk dhewe saka Inggris menyang Prancis mung rong jam lan nembelas menit. Iki menehi sampeyan luwih saka wektu sing cukup kanggo turu, numpak sepur lan senenge perjalanan dina menyang ibukutha Prancis. Nangkep baguette lan ngumbara Louvre – utawa mung seneng kabeh kaendahan sing ditawakake Paris.

Pungkasan saka London St Pancras dumadi kanthi rutin, karo sepur-sepur sing mlaku meh saben jam. Bab sing padha bisa uga ujar saka bali menyang Paris, lan kapal sampeyan bakal nemokake kabeh fasilitas paling ndhuwur sing diarepake rute sepur kanthi dhuwur.

Yen sampeyan lagi tetep ing Paris, sampeyan uga bisa lelungan ing arah sing beda, sing bakal sampeyan tekan ing London esuk yen sampeyan pengin. Sampeyan bisa pindhah menyang SoHo lan njupuk acara Broadway utawa mung seneng sawetara beya pub. Salah sijine dalan, sepur nawakake keluwesan utama ing wektu pamitan.

 

 

Karcis Amsterdam menyang Paris

Tiket London menyang Paris

Tiket tiket Rotterdam menyang Paris

Tiket Brussels menyang Paris

 

2. Sepur Saka Florence Kanggo Roma Termini

Loro kutha paling gedhe ing Italia, Florence lan Roma minangka omah atusan atus wisata kanggo saben jenis pengunjung. Banteng seni bisa nyawat Vatikan kanggo ndeleng ing Kapel Sistine. Panganan bisa ngrasakake sawetara mokal keboella sing paling seger. Apa wae rasa sampeyan, loro iki kutha Italia sing papan sing apik nglampahi seminggu kaping gangsal.

malah luwih, sepur sing nyambungake Florence lan Roma akeh banget lan murah. Perjalanan njupuk mung setengah jam lan sampeyan entuk bonus ditambahake ing deso sing nggantheng njaba jendela sampeyan.

 

Train Route Maps Guide to Rome

 

Tiket Milan menyang Roma

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

3. Peta Rute: Sepur Saka Roma Kanggo Milan

Kita wis ngomong babagan Roma, nanging Milan minangka kutha liyane sing apik ing Italia. Beda karo sisih kidul Italia kaya apel kanggo jeruk, Milan minangka raksasa modern. Dikenal kanggo acara fashion sing dhuwur lan teknologi tinggi, kutha kasebut kudu mandheg sajrone liburan Italia. Nalika cuaca ora kaya ing Mediterania, sampeyan isih bisa nikmati arsitektur sing apik lan malah ana museum utawa loro sawayah-wayah taun.

Perjalanan saka Roma menyang Milan luwih dawa tinimbang Florence. Ora usah wedi, Nanging, isih telung jam setengah sing bisa diurus. Iki mung menehi sampeyan luwih akeh wektu seneng sesawangan!

 

Europe Train Route Maps Guide To Milan

 

Tiket tiket Genoa menyang Milan

Tiket tiket kanggo Roma menyang Milan

Tiket Bologna menyang Milan

Tiket Florence kanggo Milan

 

4. Sepur Saka Hamburg Ke Copenhagen

Kudu liburan Eropa apa wae, Hamburg lan Copenhagen bisa uga dudu kutha pisanan sing wis dadi pikiran kanggo pariwisata. Ngisinke, sanadyan, amarga kaloro kutha kasebut gegayutan karo sejarah lan kanal sing warni. Hamburg minangka kutha pelabuhan gedhe ing sisih lor Jerman. Sampeyan bisa uga wis krungu saka sadurunge amarga sambungan karo panganan populer sing luar biasa hamburger. kasunyatan fun – wong sing manggon ing Hamburg uga diarani Hamburgers.

Copenhagen, ing tangan liyane, iku ibukutha Denmark. Nalika sampeyan pengin ngunjungi musim panas utawa musim panas kaku, akeh sing kudu ditindakake ing kutha segara iki. Saka bangunan sing padhang nganti bar rong, Ibukutha Denmark meh kabeh.

Sepur ing antarane loro kutha kasebut bakal suwe. Perjalanan paling dawa enem jam, dadi luwih becik nggawa hiburan. Sing ngandika, sepur modern lan duwe sawetara pamitan sing kasedhiya supaya sampeyan bisa lungguhan lan santai kanthi tentrem.

 

Train Route Maps Guide to Copenhagen

 

Hamburg Kopenhagen Trains

Hanover kanggo Copenhagen Trains

Berlin to Langkawi Trains

Frankfurt to Berlin Trains

 

5. Peta Rute: Sepur Saka Zurich Kanggo Bern

Yen sampeyan wis pengin lelungan ing Alps, sampeyan ora bakal nemokake dhasar sing luwih apik kanggo njelajah tinimbang Zurich lan Bern. Kaloro dumunung ing negara Swiss, kutha-kutha kasebut dadi loro jam liwat Sepur. Sanajan sampeyan bisa uga ora ngerti, Bern minangka ibukutha Swiss, ora ana kutha sing paling populer kaya Geneva utawa Zurich. Kutha iki gumunggung kanthi luwih saka yuta wong lan kapenuhan kaendahan sing apik.

Kangge, Zurich kondhang dadi perbankan – sanajan sampeyan bakal mlebu ing lokasi tlaga, tinimbang bangunan. Kutha iki wis dienggoni kanthi permanen 2,000 taun lan dumadi saka meh limang atus ewu wong.

Sepur sepur sing sering lan dilakokno dening kereta api modern, sanajan sampeyan ora duwe wektu akeh kanggo mratelakake babagan iki kanthi perjalanan sing cendhak. Nyambung menyang WiFi gratis, browsing sethitik, banjur sampeyan wis rampung – cara sampurna kanggo lelungan!

 

Zurich Canal

 

Tiket Zurich To Bern

Tiket Geneva To Bern

Karcis Interlaken To Bern

Tiket Zurich menyang Hamburg

Kanthi sawetara mitra ing saindenging umume Eropa, sampeyan wis golek rute sing disenengi. Apa sampeyan nggoleki opsi lokal utawa ngrancang perjalanan transcontinental sajrone umure, kelet karo Simpen A Train kanggo nemokake pilihan tiket paling apik sing kasedhiya kanthi rega sing paling apik.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Pandhuan Peta Rute Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-route-maps-guide/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)