(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 07/06/2020)

Urang pageuh yakin yén perjalanan rail mangrupikeun salah sahiji anu panghadéna ramah lingkungan pikeun ngarambat. Ka tungtung anu, kami parantos ngagabung sareng ampir dua belasan operator karéta béda pikeun mawa anjeun tiket karéta pangsaéna sareng murah. Ieu artina urang tiasa nawiskeun anjeun ratusan pilihan di sapanjang peta jalur karéta kami.

Ti Eurostar anu gancang-gancang hebat saré karéta ruteu, urang méakkeun sagala waktos urang nyungsi harga pangalusna sangkan anjeun teu kudu. Ka tungtung anu, kami parantos nyiptakeun artikel pituduh pikeun jalur karéta anu nunjukkeun anjeun sababaraha rute karéta anu paling populér. Ieu kalebet perjalanan ti London ka Paris, Florence ka Roma, na mana bae di antara.

Upami anjeun henteu ningali stasiun anjeun di dieu – ulah salempang! partnerships kami ngidinan kami pikeun manggihan anjeun tiket dina lingkup garis karéta béda – ruteu lokal, sambungan internasional, sareng anu pangsaéna dina perjalanan anu laju dilebetkeun sadaya kaasup.

Jadi neangan diri sababaraha lalampahan inspirasi, jeung nalika anjeun siap, angkat ka halaman teang kami pikeun milarian tiket karéta anu pangsaéna sareng murah!

 

European Alps with snow

Peta Peta Rute kami Pikeun Jalur anu Paling populér:

 

1. Karéta Ti London St Pancras Internasional Ka Paris

Karéta anu ngajalankeun ti London ka Paris mangrupikeun salah sahiji panggancangna Éropa. Dioperasikeun ku Eurostar, anjeun tiasa ngauangan diri ti Britania Raya ka Prancis dina ngan dua jam genep belas menit. Éta masihan anjeun langkung ti cukup waktos pikeun bobo, naek karéta terasrasakeun a dinten perjalanan ka ibukota Perancis. Grab baguette sareng ngumbara Louvre – atanapi ngan saukur nikmati sagala kageulisan anu parantos nawiskeun Paris.

Perangkat ti London St Pancras lumangsung sacara rutin, nganggo karéta nu ngajalankeun ampir unggal jam. Sami tiasa nyarios uih ti Paris ka London, sareng kapal anjeun bakal mendakan sadaya fasilitas luhur anu diperkirakeun ku jalur karéta-luhur.

Lamun nuju tinggal di Paris, anjeun ogé tiasa ngarambat dina arah anu tibalik, anu bakal anjeun sumping di London énjing-énjing énjing upami anjeun badé. Anjeun tiasa angkat ka SoHo sareng nyandak dina acara Broadway atanapi ngan saukur nikmati sababaraha ongkos pub. Jalan anu mana waé, karéta nawarkeun kalenturan pamungkas dina waktos pamitan.

 

 

Tiket tikét Amsterdam ka Paris

Tiket London ka Paris

Tiket Rotterdam ka Paris

Brussel ka tikét Paris

 

2. Kareta Ti Ngangkat ka Roma Termini

Dua kota paling luhur di Italia, Florence sareng Roma aya bumi ratusan wisata pikeun unggal jinis sémah. Buffs art tiasa ngumbara Vatikan pikeun Toong di Sistine chapel. Kaseueuran tiasa ngaraosan sababaraha kebo mundur anu langkung alit. Naon wae rasa anjeun, dua ieu kota Italia anu tempat hebat nyéépkeun saminggu atanapi lima.

Komo leuwih alus, karéta nu nyambungkeun Florence sareng Roma anu jauh sareng murah. Perjalanan ukur jam satengah satengah sareng anjeun ngagaduhan bonus anu ditambahkeun di luar negeri anca di luar jandela anjeun.

 

Train Route Maps Guide to Rome

 

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

3. Peta Peta: Karéta ti Roma ka Milan

Kami parantos ngobrol ngeunaan Roma, tapi Milan mangrupikeun kota anu saé di Italia. Béda ti kiduleun Italia sapertos apel sapertos jeruk, Milan mangrupikeun raksasa modéren. Dipikawanoh keur fashion luhurna sareng kajadian téknologi tinggi, kota ieu mangrupikeun hal anu kedah dieureunkeun nalika liburan Itali. Samentawis cuaca henteu patalina salaku Tengah, anjeun masih tiasa ngarasakeun arsitéktur geulis komo musium atanapi dua iraha waé dina sataun.

Perjalanan ti Roma ka Milan langkung lami tibatan Florence. Teu kedah sieun, kumaha oge, éta masih tiasa diurus pisan tilu satengah jam. Éta ngan ukur masihan anjeun waktos leuwih pikeun ngarasakeun tetempoan anu!

 

Europe Train Route Maps Guide To Milan

 

Tiket tiket Genoa ka Milan

Roma pikeun tikét Milan

Bologna ka Milan tikét

Tiket Florence ka Milan

 

4. Karéta Ti Hamburg Ka Copenhagen

A kedah pikeun liburan Éropa, Hamburg sareng Copenhagen panginten henteu janten kota anu munggaran pikeun cinyusu pikeun wisata. Éta éra, sanajan, sabab duanana kota nganggo sajarah sareng kanal warni. Hamburg mangrupakeun kota palabuhan gedé di kalér Jerman. Anjeun meureun parantos nguping heula sateuacanna kusabab hubunganana sareng dahareun populér anu luar biasa hamburger. kanyataan senang – jalma anu cicing di Hamburg ogé disebut Hamburgers.

kopenhagen, di sisi anu sanésna, ibukota Denmark. Nalika anjeun badé nganjang dina usum panas atanapi cuaca garing pisan, aya seueur hal anu aya di kota laut ieu. Ti gedong warna anu caang dugi ka bar cellar hip, ibukota Denmark gaduh ngeunaan sadaya.

Karéta antara dua kota bakal lami. Lalampahanna ka luhur genep jam, janten pastikeun kabawa hiburan. Anu saurna, karéta modéren sareng ngagaduhan sababaraha pamangkatan sayogi supados anjeun tiasa calik deui sareng bersantai damai.

 

Train Route Maps Guide to Copenhagen

 

Hamburg ka kopenhagen Kareta

Hanover jeung kopenhagen Kareta

Berlin ka kopenhagen Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

 

5. Peta Peta: Karéta Ti Zurich Pikeun Bern

Upami anjeun kantos hoyong ngarambalan Alps, anjeun moal mendakan dasar anu langkung saé pikeun ngajalajah ti Zurich sareng Bern. Kadua perenahna di nagara Swiss, kota-kota ieu jarakna ngan ukur hiji jam via karéta. Padahal anjeun panginten henteu acan sadar, Bern nyaéta ibukota Swiss, sanés kota-kota anu langkung populér sapertos Geneva atanapi Zurich. Kota ieu gaduh jumlah populasi tina sajuta juta sareng ngeusi kaindahan anu pikaresepeun.

Samentara, Zurich dipikanyaho pikeun perbankan na – sanaos anjeun mendakan anjeun dilebetkeun ku lokasi sisi pantai na tinimbang gedongna. Kota na parantos permanén sateuacana 2,000 taun sareng diwangun ampir lima ratus rebu jelema.

Mangkat karéta sering jeung dioperasikeun ku karéta modéren, sanaos anjeun moal gaduh seueur waktos pikeun ngahaja hal ieu sareng perjalanan anu pondok sapertos kitu. Nyambung ka WiFi gratis, browsing saeutik, teras atos réngsé – jalan sampurna pikeun ngarambat!

 

Zurich Canal

 

Tiket Zurich To Bern

Tiket Geneva To Bern

Tikét Interlaken To Bern

Tiket Zurich ka Hamburg

Kalayan rangkepan mitra sakuliah Éropah, anjeun parantos milarian rute anu anjeun resep. Naha anjeun milarian pilihan lokal atanapi ngarencanakeun perjalanan transcontinental hirupna, lengket jeung Simpen A Train milarian pilihan tikét pangsaéna anu sayogi dina harga anu pangsaéna.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Pedoman Peta Rute Éropa” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/europe-train-route-maps-guide/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)