(Paling Keri Dianyari On: 15/05/2020)

Sapa kene saka njaba Eropa? Mundhakaken tangan yen sampeyan lagi minangka baffled dening umum transit kaya aku. manawa, New York duwe sepur, lan Toronto nganggo metro, nanging kanthi gedhe, jagad muter mobil. Ênggone kita temokake dhéwé nggawe hop tengen blumbang kanggo apik baguette Perancis, iku bisa njaluk sethitik sing akeh banget. Iki utamané bener kanggo pisanan-Timer, sing kerep ora duwe idea persis carane ngatur trip Eropah sing numpak sepur, supaya piyambak ngendi padha kudu lelungan.

Apa prabédan antarane Eurostar lan Jaringan Train TGV (Tudan a Gpinggir Vrasane) utawa nyoba kanggo navigasi leladen lenggahan lan tiket sing maju, iku kabeh bisa dadi akeh dicokot. Kanggo sing minangka ilang kaya aku, kita wis padha bebarengan itinerary paling apik kanggo menehi Ultimate Eropah Trip by Train kanggo Wiwitan.

 

Perjalanan Sepur Eropa Kanggo Stop Stop 1: London

Ana sawetara alasan kita wis milih London minangka mandeg pisanan ing lelampahan iki, nanging sakabèhé iku mung ndadekake paling raos. Saka flights Amerika Utara kanggo London sing kerep mirah, sing artine sampeyan bakal nyimpen dhuwit serius amarga mabur menyang Frankfurt utawa hub Eropa liyane.

London punika hub ageng lan sampeyan bakal duwe ora ana alangan nemokake iku kanggo nindakake. Yen sampeyan penggemar Harry Potter, kutha rife karo buku lan film referensi. Yen sampeyan mlebu téater, Soho minangka omah paling gedhe ing hiburan Broadway, lan sampeyan bisa kerep golek karcis ing diskon.

Sampeyan bisa gampang nglampahi minggu tanpa tiring aktivitas, nanging paling minimal, disaranake patang dina. Sawise sampeyan siap nerusake, iku wektu kanggo sirah kanggo tujuan sabanjuré.

Karcis Amsterdam menyang London

Tiket ing Paris menyang London

Tiket tiket tiket kanggo Berlin menyang London

Tiket Brussel menyang London

 

Europe Train Trip to London

 

Stop Sepur 2: Paris

Sampeyan ora bisa nggebug Eropa tanpa nggunakake wektu paling romantis ing jagad kutha. The City of Lampu iku kudu-mandeg, apa iku wayah kawitan riko utawa sepuluh Panjenengan, lan kebeneran kanggo lelungan, ing Eurostar Sepur nganggo saklawasé saben jam saka London kanggo Paris. Lelampahan njupuk liwat sethitik 2 jam lan karcis sepur bisa dipesen kanthi murah luwih dhisik.

Disaranake mbuwang ing paling sithik papat dina kene uga, nanging yen wektu liburan sampeyan diwatesi sampeyan bisa remet nganti rong.

Karcis Amsterdam menyang Paris

Tiket London menyang Paris

Tiket tiket Rotterdam menyang Paris

Tiket Brussels menyang Paris

 

Train trip to Paris

 

Perjalanan Sepur Eropa Kanggo Stop Stop 3: Barcelona

Senajan iki mandeg sabanjuré cukup lelampahan dening Sepur, sampeyan bisa njupuk kauntungan saka sleeper mobil kanggo njaluk tundha sadurunge tekan kutha ing pesisir iki. Coba ganti Gothic Quarter lan nikmati sawetara coklat sing dicelupake coklat sadurunge mara menyang Parc Guell.

Salah sawijining bagean paling apik ing Barcelona yaiku Spanyol murah banget dibandhingake karo tanggane sing sisih lor, dadi sampeyan bakal entuk akeh duweke dhuwit ing kene. Disaranake tetep ing rong dina kene kanggo njelajah kutha.

 

Barcelona skyline during day light

 

Stop 4: Becik Ville

Misuwur kanggo boardwalk lan banget cedhak Cannes, Nice Ville cukup mandheg ing perjalanan Eropa sampeyan. Nalika kutha dhewe ora gedhe minangka ibukutha Perancis, lokasi cedhak sawetara pantes dina kanggo lelungan. First, sirah kanggo Monaco lan kelangan limang dolar ing kasino. Seneng mobil apik lan eloni Formula 1 rute ing trek lomba donya-misuwur. Sabanjure, numpak sepur menyang Cannes – yen sampeyan ana ing wektu riyaya supaya mripat metu kanggo selebriti amba!

Disaranake paling ora patang dina ing kene nggawe ruangan kanggo lelungan kabeh dina kasebut.

 

 

Perjalanan Sepur Eropa Kanggo Stop Stop 5: Roma

Ibukutha Italia punika slametan kanggo mata. Saka Langkah-langkah Spanyol nganti Pancuran Trevi, meh ora ana sampeyan ora bakal ditiup ing arsitektur narik ati. Yen sing ana ora cukup, pangan worth slavering liwat. Handmade pasta vies karo gelato seger lan mozzarella kebo wis teka terus saka farm.

Sejatine ora akeh banget wektu kanggo nginep ing Roma, nanging yen sampeyan kudu ninggalake wis sawise minimal saka limang dina.

Tiket Milan menyang Roma

Tiket Florence menyang Roma

Tiket Pisa menyang Roma

Tiket tiket Napoli menyang Roma

 

Europe Train Trip to Rome Italy

 

Stop 6: Venice

Aku bakal remiss yen aku durung sebutno Venice sak trip kawitan. Nalika aku ora duwe pengalaman paling (banget akeh turis), kutha iki kudu-do. Antarane kapal gondolas lan kapal umum, sampeyan bakal nemokake dalan menyang terusan menyang sawetara situs sing paling romantis ing Eropa.

muaturun paling ora rong dina ing Venice sadurunge numpak sepur menyang tujuan sampeyan sabanjure.

Tiket Milan nganti Venice

Tiket kanggo Padua nganti Venice

Tiket Bologna menyang Venice

Tiket Roma nganti tiket Venice

 

A Stop In Venice

 

Perjalanan Sepur Eropa Kanggo Stop Stop 7: Vienna

Kene kita lagi ninggalake rute paling kesah lan judhul dicokot saking cara. Iku apik kanggo alasan, sanadyan, minangka liyane tengah-dumunung negara Eropah kudu tau digugu. Iki duwe roso lan bakat ing sisih kulon karo sawetara beda striking. Wina, iki tegese nesu budaya kopi lan rega bathi. Apa maneh bisa pengin?

Muaturun ing rong dina ing Wina sadurunge obah ing.

Tiket Salzburg menyang Wina

Karcis Munich menyang Wina

Tiket Graz menyang Wina

Tiket Prague kanggo Wina

 

Europe Train Trip to Vienna in the winter

 

Stop 8: Prague

Kutha sewu taun iki misuwur amarga kutha lawas. Nalika ngunjungi, ora lali kanggo mungkasi ing Jam Astronomi sadurunge judhul kanggo ndeleng Gusti Yesus Baby. Yen sampeyan lagi kasengsem ing sajarah, ing Ghetto Yahudi lawas isih Bears tandha saka inhabitation dipeksa. Nalika saiki wilayah wis direnovasi cetha, sampeyan isih bisa bukak enem papan-papan pangibadah sawijining.

Disaranake tetep ing Prague paling ora telung dina kanggo njelajah kutha kasebut.

Tiket Nuremberg menyang Prague

Karcis Munich menyang Prague

Karcis Berlin nganti Prague

Karcis Wina menyang Prague

 

Train trip to Prague

 

Perjalanan Sepur Eropa Kanggo Stop Stop 9: Berlin

A Prajanjian kanggo rebirth, Berlin dina iku penghubung hip budaya Jerman. Apa sampeyan nyoba ngunjungi garis hipsterster utawa liya museum seni disguised minangka nggoleki panedhaan restaurant, Berlin ngendi arep dadi. Ana kathah barang-barang apa kene, kalebu ring remnants saka Berlin Wall. mesthi, ana kabeh musium tradisional lan galeri uga.

Muaturun ing paling telung dina kene kanggo seneng kabeh Berlin wis tawaran.

Tiket Frankfurt menyang Berlin

Tiket Leipzig menyang Berlin

Tiket tiket Tiket ing Hanover menyang Berlin

Tiket Hamburg menyang Berlin

 

Europe Train Trip to Berlin

 

Stop 10: Amsterdam

Sampeyan wis katon ing kanal-kanal ing Venice, nanging boten bisa nyiyapake sampeyan kanggo apik, kutha tertib Amsterdam. Ibukutha Walanda ngarep kanggo boats lan pit tinimbang mobil, lan sampeyan bisa kanthi gampang nglampahi kabeh wektu kene gawping ing arsitektur.

Disaranake sampeyan lelungan menyang Amsterdam paling ora telung dina ing kene uga, sanadyan ngene apa luwih apik kanthi papat utawa lima.

 

Amsterdam house on canals

 

Ana sing duwe. Saka London menyang Amsterdam lan nang endi wae ing antarane, iki guide paling apik kanggo Eropah wiwitan Sepur trip. ing Amsterdam, sampeyan bebas bali menyang London kanthi nggunakake Simpen A Train, utawa sirah ngarep tengen saka Walanda.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “Perjalanan Sepur Paling Sepur Eropa Kanggo Pemula” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-trip-beginners/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)