(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 15/05/2020)

Saha waé ti luar Éropa? Ngangkat leungeun anjeun lamun nuju sakumaha baffled ku transit publik sakumaha Kami. yakin, New York ngagaduhan subway, sareng Toronto ngajalankeun metro, tapi ku sareng ageung, dunya thrives mobil. Jadi iraha urang manggihan Sunan Gunung Djati nyieun hop sakuliah balong pikeun fancy baguette Perancis, hal bisa meunang saeutik hiji overwhelming. Ieu hususna bener keur mimiti-timers, anu mindeng boga pamanggih persis cara ngatur lalampahan Éropa maranéhanana ku karéta, sumawona mana maranéhanana kudu ngarambat.

Naha éta bédana antara Eurostar sareng Jaringan Karéta TGV (Thujan a Gtepi Vhémesse) atanapi nyobian nganapigasi resensi korsi sareng mérkét maju, eta sadaya tiasa janten teuing bit. Pikeun maranéhanana salaku leungit sakumaha Kami, kami geus dikumpulkeun babarengan rancana perjalanan pangalusna pikeun méré Anjeun pamungkas Éropa Trip ku Train pikeun Beginners.

 

Perjalanan Karéta Eropa Kanggo Henteu Ngirangan 1: London

Aya sababaraha alesan geus kami dipilih London salaku eureun heula di lalampahan ieu, Tapi sakabéh éta ngan ngajadikeun paling raos. Ti penerbangan Amérika Kalér ka London anu sering sarta mirah, anu hartosna anjeun bakal ngahemat sababaraha artos anu saé pikeun mabur dina Frankfurt atanapi hab Éropa anu sanés.

London téh hub badag tur Anjeun bakal boga gangguan nyungsi hirup keur ngalakukeun. Upami anjeun mangrupikeun kipas Harry Potter, kota téh rife kalawan buku na pilem rujukan. Upami anjeun ka téater, Soho mangrupikeun tempat panggedéna dina hiburan Broadway, anjeun mindeng bisa manggihan tiket di diskon.

Anjeun tiasa sacara gampil méakkeun minggu didieu tanpa nyapekeun kagiatan, tapi sahenteuna, kami nyarankeun opat dinten. Sakali anjeun siap ngaléngkah, éta waktu ka sirah ka tujuan Anjeun salajengna.

Tiket tikét Amsterdam ka London

Tiket Paris ka London

Tiket pikeun London ka London

Brussel ka tikét London

 

Europe Train Trip to London

 

Eureun Karéta 2: Paris

Anjeun teu tiasa pencét Éropa tanpa ngaluang waktos di paling romantis dunya kota. Kota Lampu nyaeta kudu-eureun, naha éta datangna munggaran atanapi kasapuluh Anjeun Anjeun, jeung Kabeneran keur travelers, éta Eurostar karéta ngalir ampir unggal jam ti London ka Paris. perjalanan nyokot leuwih saeutik 2 jam sareng anu tikét karéta tiasa dipesen langkung mirah sateuacanna.

Urang nganjurkeun belanja sahanteuna opat dinten di dieu ogé, tapi upami waktos liburan anjeun dugi ka anjeun tiasa nyeret eta dua.

Tiket tikét Amsterdam ka Paris

Tiket London ka Paris

Tiket Rotterdam ka Paris

Brussel ka tikét Paris

 

Train trip to Paris

 

Perjalanan Karéta Eropa Kanggo Henteu Ngirangan 3: Barcelona

Sanajan ieu eureun hareup téh rada lalampahan ku karéta, anjeun bisa ngamangpaatkeun anu sleeper mobil nyandak kunjukan anjeun sateuacan dugi di kota basisir ieu. Bélok di Gothic Quarter terasrasakeun sababaraha churros anu dicelup coklat sateuacan angkat ka Parc Guell.

Salah sahiji bagian anu pangsaéna di Barcelona nyaéta Spanyol pisan murah dibandingkeun sareng tatanggana kalér na, janten anjeun kéngingkeun seueur pikeun anjeun artos di dieu. Urang nganjurkeun tinggal sahenteuna dua dinten di dieu pikeun neuleuman kota.

 

Barcelona skyline during day light

 

Eureun 4: Nice Ville

Kasohor boardwalk sarta pisan deukeut Cannes, Nice Ville ogé meujeuhna lirén dina perjalanan Eropa Anjeun. Sedengkeun kota sorangan henteu sakumaha badag salaku ibukota Perancis urang, lokasina nyaeta deukeut sababaraha pantes dinten lalampahan. kahiji, sirah kana Monako na leungit lima dollar dina kasino di. Ngarasakeun mobil fancy tur turutan rumus 1 jalur dina lagu lomba dunya-kawentar. Teras, naek karéta ka Cannes – lamun anjeun aya dina mangsa festival tetep hiji panon kaluar pikeun selebriti badag!

Kami nyarankeun sahenteuna opat dinten ka dieu ngadamel kamar pikeun sadaya dinten perjalanan.

 

 

Perjalanan Karéta Eropa Kanggo Henteu Ngirangan 5: Roma

Ibu Italia mangrupakeun salametan pikeun panon. Tina Léngkah Spanyol pikeun Pancuran cai Trevi, ampir teu aya waé anjeun moal ditiup ku arsitéktur breathtaking. Lamun anu teu cukup, dahareun sia slavering leuwih. Handmade pasta vies kalawan gelato seger jeung mozzarella munding geus datangna lempeng tina tani.

Jujur teu kantos seueur waktos ngaluarkeun di Roma, tapi lamun kudu ninggalkeun nyieun sanggeus minimum lima dinten.

Tiket Milan ka Roma

Tiket Florence ka Roma

Tiket pisa ka Roma

Tiket pikeun Naples ka Roma

 

Europe Train Trip to Rome Italy

 

Eureun 6: Venice

Abdi janten remiss lamun kuring henteu nyebut Venice salila lalampahan munggaran anjeun. Bari kuring henteu boga pangalaman pangalusna (loba teuing wisatawan), kota ieu téh must-do. Antara gondolas jeung kapal umum, anjeun bakal mendakan jalan anu terusan ka sababaraha situs anu paling romantis di Éropa.

kami ngarékoméndasikeun méakkeun sahenteuna dua dinten di Venice sateuacan ngantunkeun karéta ka tujuan anjeun salajengna.

Tikét Milan ka Venice

Padua ka Tiket Venice

Tiket Bologna ka Venice

Roma ka tikét Venice

 

A Stop In Venice

 

Perjalanan Karéta Eropa Kanggo Henteu Ngirangan 7: Wina

Di dieu urang nuju ninggalkeun jalur paling ngumbara na pos bit kaluar tina jalan. Ieu keur alesan alus, sanajan, sakumaha langkung centrally-lokasina nagara Éropa kedah pernah jadi overlooked. Ieu boga rasa jeung flair of kulon kalawan sababaraha béda keuna. dina Wina, ieu hartosna amukan budaya kopi sareng harga batu-handap. Naon deui bisa rék?

Kami ngarékoméndasikeun sahenteuna dua dinten di Wina méméh pindah kana.

Tiket Salzburg ka Wina

Tiket Munich ka Wina

Tiket Graz ka Wina

Iraha ka tikét Wina

 

Europe Train Trip to Vienna in the winter

 

Eureun 8: Iraha

Kota taun anu sarebu taun ieu kasohor pikeun kota kuno. Lamun anjeun didatangan, ulah poho ngeureunkeun di Jam Astronomical saméméh pos mun ningali Yesus Orok. Mun anjeun resep sajarah, nu Ghetto Yahudi heubeul masih ngasuh teh tanda tina inhabitation kapaksa. Bari Kiwari wewengkon geus direnovasi sacara éksténsif, anjeun masih bisa didatangan genep synagogues na.

Kami ngarékoméndasikeun tinggal di Prague sahenteuna sahenteuna tilu dinten pikeun ngajalajah kota.

Tiket tiket Nuremberg ka Iraha

Tiket Munich ka Prague

Tiket ka Prague Berlin

Tiket ka Wina

 

Train trip to Prague

 

Perjalanan Karéta Eropa Kanggo Henteu Ngirangan 9: Berlin

A surat wasiat keur rebirth, Berlin dinten teh hub of hip budaya Jerman. Naha anjeun badé nganjang kana bar hipster atanapi an musium seni disguised salaku denda makan réstoran, Berlin anu mana rék jadi. Aya beban mahluk ulah didieu, kaasup datangna ka sésa tina Berlin Besar. Tangtosna, aya sagala museum tradisional jeung galeri ogé.

Kami ngarékoméndasikeun sahanteuna tilu dinten di dieu pikeun ngarasakeun sagala Berlin geus tawaran.

Tiket Frankfurt ka Berlin

Tiket pikeun Leipzig ka Berlin

Tiket tiket Tiketangan ka Hanover ka Berlin

Tiket Hamburg ka Berlin

 

Europe Train Trip to Berlin

 

Eureun 10: Amsterdam

Anjeun geus katempo terusan di Venice, tapi nanaon bisa nyiapkeun maneh keur rapih, kota mantri tina Amsterdam. Ibu Walanda nyaéta imah parahu sarta bikes tinimbang mobil, sarta anjeun bisa kalayan gampang méakkeun sagala waktos Anjeun dieu gawping dina jembar.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun ka ngarambat ka Amsterdam sahenteuna sahenteuna tilu dinten di dieu ogé, najan anjeun kukituna do hadé jeung opat atawa lima.

 

Amsterdam house on canals

 

Aya nu boga eta. Ti London nepi Amsterdam tur mana bae di antara, ieu pituduh pangalusna keur Éropa beginners karéta lalampahan. di Amsterdam, anjeun bébas mulang ka London ku nganggo Simpen A Train, atawa sirah ngarep katuhu ti Walanda.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Perjalanan Sepur Ultimate Éropa Pikeun Pemula” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/europe-train-trip-beginners/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)