(Last Updated On: 19/08/2019)

Travel Éropa Travel Éropa dina April hartina Salila The Spring Time! Since most of Europe is so far from the equator, lolobana kondang Kota kénéh bit chilly dina April (pek sasuai). masih, Travel Éropa dina April tiasa salah sahiji bulan pangalusna taun nganjang ka pangsibukna jeung paling kota populér Ieuh. hawa anu cukup haneut keur nikmat jalan-jalan, acan anu ukuran riungan téh jauh leuwih leutik batan nu bakal ningali dimimitian dina Méi jeung Juni. Di dieu nu daftar urang tina tempat pikeun didatangan dina perjalanan Anjeun Éropa antukna spring!

 

The Italia Lakes

Europe Travel During Spring Time

 

gambar ieu dicokot dina Travel Éropa Salila Spring The, gambar damai lakeside kalurahan jeung cai biru jero diatur ngalawan suku pasir di Alps, dimana puncak salju capped ngabentuk backdrop dramatis ka Kapuloan Borromeus enchanting; beguiling siga, mana gunung terjun ka cai jero tur picturesque desa nempel ka lamping. sorts ieu adegan anu jenis ka mere ilham anjeun nulis puisi atawa spontaneously melu kana posisi anjing handap. Ieu ngan jadi amazingly damai!

Didatangan wewengkon dina April, Spring salaku bagian tina wawasan Panungtun’ Enchanting Italia Lakes lalampahan to stay ahead of the crowds.

Milan ka Kareta Lake Como

Bekasi kana Kareta Lake Como

Padua kana Kareta Lake Como

Venice kana Kareta Lake Como

 

Travel Éropa Salila The Spring di Barcelona / Spanyol

Barcelona

 

Ngagungkeun awal Spring na nyekel karéta a mun Barcelona. Eta moal nyandak loba murag asih dina kotana Spanyol ieu jeung jalma Spanyol, anu salawasna inget ka bersantai na nyandak hiji siesta poean – a sare waktu beurang rusuh sanggeus waktu dahar beurang, bari santai dina bodas pantai, dahar paella nikmat, jeung minum sangria seger.

Bohong di wewengkon Katalonia, langsung di basisir Tengah timur laut tina Spanyol, Barcelona nyaéta kota panggedéna kadua di Spanyol, sarta salah sahiji nu kawentar maksud pikeun travelers mun Travel Éropa Salila Spring The. Barcelona mangrupa kawin silang metot gems arsitéktur incredibly heubeul jeung desain modern. Mun anjeun anu kipas badag arsitektur Gaudi urang, datang ka dieu pikeun ningali alluring Sagrada Família, Casa Batllo, sarta Güell Park. Barcelona biasana haneut sagala babak sataun, tur anjeun bisa didatangan ieu -Wisata ramah kota iraha wae taun.

 

dina Bruges / Bélgia

"In Bruges"

Anjeun bisa nyaho yén Bruges, Bélgia, ieu diucapkan “broozh,” tapi loba, jeung pahlawan “dina Bruges” wayang, pasti teu. Aranjeunna geus Dublin hit-lalaki, dikirim aya ku boss maranéhanana salila dua minggu sanggeus hiji hit mana pisan salah. Hiji mangrupakeun hothead ngora anu nilik euweuh alesan janten mana tapi Dublin; nu séjén, heubeul, gentler, beuki panasaran, mundut hiji buku panduan wisata sarta announces: “Bruges teh kota abad pertengahan pangalusna-dilestarikan di Bélgia!”

Ku kituna pasti sigana. Mun wayang dilakonan nanaon sejenna, eta diideuan di loba hiji kahayang urgent nganjang Bruges.

dipaké nyaéta buleud dua pikeun hiji husus sagala sataun! Bohong antara Perancis jeung Spanyol, Kota leutik well-dipikawanoh pikeun pangaruh kuat dua kota mawa, culminating hina bir na coklat. Sareng Paris, Iraha, jeung Budapest, ieu salah sahiji anu pang layeut kota di Éropa pinuh ku kanal jeung imah abad pertengahan heubeul.

Brussel kana Kareta Bruges

Antwerp kana Kareta Bruges

Halle dua Kareta Bruges

Ghent kana Kareta Bruges

 

Travel Éropa Salila The Spring di Cologne / Jérman

Cologne - Europe Travel During Spring Time

 

kota ieu 2.000 taun heubeul aya di barat Jérman tur mangrupakeun hub budaya utama wewengkon urang. Kalawan cathedrals abad pertengahan jeung pintonan walungan breathtaking, Cologne mangrupakeun tujuan nafsu-pantes. Hususna keur jalma anu hayang luncat kana budaya anyar jeung pangalaman cara anyar tina kahirupan bari iinditan di Éropa. Ulah poho kaméra Anjeun! Cologne mangrupa kota buka-dipikiran. Ieu meureun moal jadi geulis di katingal mimiti kawas dayeuh séjén, Tapi mun anjeun leumpang di sabudeureun, Anjeun gé ningali yén éta salah sahiji kota nicest di Jerman jeung pasti dina daptar kami pikeun Travel Éropa Salila Spring The.

The Altstadt (kota heubeul) has some very nice buildings, anu tempatna katuhu dina walungan Rhine. Just next to it is the katedral Cologne, a UNESCO situs warisan dunya. Éta patut nanjak nepi kana salah sahiji dua munara.

Cologne nyaéta ngeunaan atmosper and its people. Jalma di Cologne cinta kota maranéhna. They have their own dialect and quite a few musik pita nu nyanyi ngeunaan kota di dialek ieu. Waktu keur sikat nepi kana diajar basa anyar!

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Hanover jeung Kareta Cologne

 

Naon anu anjeun ngantosan? Aya nyatu libur bank nu bisa ngamangpaatkeun sarta buka Travel Éropa Salila Spring The. Simpen A Train ogé ngajadikeun eta super gampang buku tiket karéta ka salah sahiji maksud ieu, gancang tur effortlessly!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-travel-during-spring/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun) Jérman

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih