(Paling Keri Dianyari On: 13/10/2019)

Selokan bidang kanggo Sepur lan Eropah lelungan kanggo Wonder Weekend. Simpen A Train nggampangake kanggo Book ing menit karo ora Fees ditambahaké, supaya sampeyan bisa seneng Panjenengan tabungan ing aktivitas! Kene pilihanipun kita kanggo Destinations paling apik ing Eropah kanggo lelungan sak akhir minggu dening Sepur.

 

Best gateway Destinasi ing Eropa kanggo lelungan sak akhir minggu: Barcelona

Barcelona is the Best Destinations in Europe to travel during a weekend

 

Kita wis chatted babagan Spanyol sawetara kaping. Panjenengan bisa mriksa artikel kita metu kene. dina iki, tips kita kanggo Destinations paling apik ing Eropah kanggo lelungan sak akhir minggu dening Sepur wis ngarahke mung ing Barcelona.

Barcelona cukup gampang kanggo akses saka paling bagean Eropah, nanging kanggo ease saka referensi, kita bakal ninggalake saka London kanggo trip iki. Ninggalake karya ing 2 pm ing ana, ing wektu kanggo nyekel 3 pm Eurostar kanggo Paris. Ana mung wektu kanggo Vin Rouge ing Paris cafe sadurunge munggah pesawat ing "Sepur hotel" kanggo Barcelona.

 

Saiki sing lagi ana, apa apa:

Sagrada Familia

Mbokmenawa struktur paling misuwur ing Barcelona, ing Sagrada Familia. basilika iki dirancang déning arsitek Gaudi lan padha wis bangunan struktur iki saiki 1882. Iku hard njupuk gambar tanpa crane, nanging temtunipun worth a neng.

tip rahasia Barcelona: Ing bunder saka basilika ana blumbang cilik saka ngendi sampeyan bisa njupuk foto sange. Tansah game Instagram kuwat, lan mbayar Panggonan iki riko.

 

Casa Batllo

Another struktur misuwur kanthi Gaudi punika Casa Batllo. Dumunung ora adoh saka Las Ramblas, sampeyan bakal nemokake bangunan khusus ing Passeig de Gracia. Dibangun ing 1877. Yen sampeyan apik ngunjungi bangunan iki lan kepingin weruh nang banget, priksa manawa sampeyan tuku karcis ing advance, iku atraksi wisata populer ing Barcelona lan bisa njaluk cukup sibuk, utamané ing dhuwur mangsa.

fun Fact: pemilik saiki Casa Batllo punika kulawarga Bernat, known for being the owners of lollipops Chupa Chups.

 

Wektu kanggo Kepala ngarep.

ing 9 pm trainhotel ana wengi bakal njaluk sampeyan bali tengah London ing 11:55iki ana.

Best gateway Destinasi ing Eropa kanggo lelungan sak akhir minggu: Roma

The City langgeng punika minangka alluring minangka tau lan kita ora bisa pirembagan bab plesiran Weekend tanpa iku! Njupuk lunchtime Eurostar lan owah-owahan ing Paris kanggo Roma. Linger liwat nedha bengi ing restaurant mobil, pensiun to your sleeper utawa couchette kanggo wengi, lan tangi kanggo malang Italia klasik.

Roma gampang salah siji kita cities favorit ing Eropah. Utamané yen sampeyan lagi ing bulan madu. Sampeyan bisa maca babagan kene.kene. Ana sing kanggo wong sanadyan. Panggonan iki diisi nganti kebak karo pandelengan lan wis ewu taun sajarah dilapisi marang dhewe - Sampeyan iso nemu kabeh kene saka reruntuhan Romawi kanggo Renaissance gambar. Iku uga ngarep kanggo Fantastic pangan! mesthi 3 dina ing Roma ora cukup kanggo ndeleng pancen kabeh sing kutha wis kanggo kurban, nanging temtunipun cukup kanggo ndeleng kabeh highlights yen ngatur wektu èfèktif.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

Vatikan

Ing Vatikan ingkang pisanan ing dhaftar kita kanggo riko kanggo Roma. Iku negara dhewe, nang Roma, lan ngarep menyang donya-misuwur kalebu Museum Vatikan, Sistine Chapel, lan St. Basilika Petrus.

Disaranake sampeyan teka kene awal lan Kepala terus kanggo Museum Vatikan karo skip tiket line. We nutupi cara kanggo skip garis ing Roma luwih ing ing kirim, nanging yen sampeyan tuku Omnia Roma lan Vatikan pass, sampeyan bakal duwe pilihan pra-Book timeslot kanggo skip baris entri.

Terni kanggo Roma Trains

Foggia to Roma Trains

District kanggo Roma Trains

Arezzo kanggo Roma Trains

 

 

Gateway Destinations paling apik ing Eropah kanggo lelungan sak akhir minggu: Brussels lan Amsterdam

Brussels main square

 

Kanthi anyar-an-kacepetan dhuwur Eurostar Olahraga London menyang Amsterdam. Spring antarane London lan Brussels digunakake kanggo njupuk 5 jam lan melu owah-owahan saka sepur ing Brussels. Saka kersané Sepur anyar Tumpaan 900 penumpang dina lan bakal njupuk mung 4 jam. Sampurna kanggo trip kanggo Brussels utawa Amsterdam kanggo Weekend ing!

Brussels kanggo Amsterdam Trains

Antwerp kanggo Trains Brussels

Amsterdam kanggo Trains Brussels

Paris kanggo Trains Brussels

 

Apa apa ing Brussels sak akhir minggu Gateway:

Ana supaya akeh iku apa ing Brussels, utamané ing trip akhir minggu cendhek. Iku salah siji saka wong-wong kutha kang sampurna kanggo akhir minggu suwene, Njelajah kabeh sajarah Camping lan scoffing kabeh waffles sampeyan bisa njaluk tangan ing.

Ora ketompo carane kakehan sing ngunjungi Grand Place, iku area sing tansah dadi ayu kanggo ngunjungi. Dating bali meh 300 taun, Grand Place banget nggantheng kantun.

Ing wektu-wektu tartamtu taun, sampeyan bakal nemokake sawetara beda acara, pasar, lan panginstalan seni. Aja lali kanggo ngunjungi Museum Brussels City lan Hall Town sing sing loro kelebu ing kothak.

Luksemburg Trains Brussels

Cologne to Trains Brussels

Paris kanggo Liège Trains

Brussels kanggo Liège Trains

 

Waca pengadilan

Brussels wis paling gedhe (lan bisa, ing grandest) pengadilan ing kabeh Eropah. saiki, ana saiki sawetara pambalèkan bisa aktif nanging sing ora kudu mungkasi riko - iku pancene iku bangunan nggantheng.

 

Apa sampeyan mikir saran kita? We ngene tresna ngerti! elinga, Simpen A Train super gampang kanggo nggunakake lan ora kurang biaya! Book Weekend adoh numpak sepur karo kita, dina iki!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-travel-during-weekend/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane