(Last Updated On: 13/10/2019)

Solokan pesawat pikeun karéta jeung Éropah ngarambat pikeun Wonder sabtu minggu. Simpen A Train matak ngamudahkeun pikeun buku dina menit kalawan euweuh waragad ditambahkeun, sangkan bisa ngarasakeun Anjeun tabungan dina kagiatan! Di dieu pilihan urang keur Maksud pangalusna di Éropa nu diperlukeun keur indit pas keur sabtu minggu ku karéta.

 

pangalusna lawang saketeng Maksud di Éropa nu diperlukeun keur indit dina mangsa sabtu minggu a: Barcelona

Barcelona is the Best Destinations in Europe to travel during a weekend

 

Simkuring geus chatted ngeunaan Spanyol sababaraha kali. Anjeun tiasa pariksa artikel urang lianna kaluar Ieuh. Dinten, tips urang keur Maksud pangalusna di Éropa nu diperlukeun keur indit pas keur sabtu minggu ku karéta geus fokus kakara asup Barcelona.

Barcelona anu rada gampang ka aksés ti paling bagian Éropa, tapi keur betah rujukan, kami gé jadi ninggalkeun ti London pikeun lalampahan ieu. Ninggalkeun gawé di 2 pm dina Jumaah, dina jangka waktu nu nyekel ka 3 pm Eurostar ka Paris. Aya ngan waktu pikeun Vin rouge dina Parisian cafe sateuacan kosan di "karéta hotél" pikeun Barcelona.

 

Ayeuna nu geus aya, naon anu kedah dilakukeun:

Sagrada Familia

Meureun struktur kawentar di Barcelona, éta Sagrada Familia. basilica GSM dirancang ku arsitek Gaudi sarta aranjeunna geus ngawangun struktur ieu kantos saprak 1882. Hayu urang teuas meunang gambar tanpa cranes, tapi pasti patut datangna.

tip rusiah Barcelona: Dina backside of basilica aya balong leutik ti mana anjeun bisa nyandak poto endah. Tetep game Instagram Anjeun kuat, sarta mayar tempat ieu neng.

 

Casa Batllo

Another struktur kawentar ku Gaudi nyaeta Casa Batllo. Lokasina teu jauh ti Las Ramblas, anjeun nimu wangunan husus ieu di Passeig de Gracia. Ieu diwangun dina 1877. Lamun fancy ngadatangan gedong ieu sareng wanting ningali jero teuing, pastikeun Anjeun meuli tiket sateuacanna, eta mangrupakeun objek wisata kasohor di Barcelona sarta bisa meunang rada sibuk, utamana dina usum tinggi.

senang Fact: nu boga kiwari Casa Batllo nyaeta kulawarga Bernat, known for being the owners of lollipops Chupa Chups.

 

Waktos ka kantor home.

The 9 pm trainhotel dina Minggu wengi bakal meunang maneh deui sentral London dina 11:55am on Senén.

pangalusna lawang saketeng Maksud di Éropa nu diperlukeun keur indit dina mangsa sabtu minggu a: Roma

The Kota abadi nyaeta sakumaha alluring sakumaha kantos na urang teu bisa ngobrol ngeunaan hiji getaway sabtu minggu tanpa eta! Nyokot lunchtime Eurostar sarta robah di Paris keur Roma. Linger leuwih dinner di réstoran mobil, retire ka anjeun sleeper atanapi couchette keur peuting, na hudang ka bentang Italia Palasik.

Roma gampang salah sahiji urang kota favorit di Éropa. Utamana lamun keur dina bulan madu. Anjeun tiasa maca ngeunaan éta dieu.Ieuh. Aya hal for everyone sanajan. tempat nu geus kaeusi nepi penggir jeung wisata sarta ngabogaan rébuan taun sajarah layered kana diri - anjeun nimu sagalana dieu ti ruruntuhan Romawi pikeun Renaissance seni. Ieu ogé imah hebat kadaharan! Tangtu 3 dinten di Roma teu cukup ningali pancén sagalana yén kota geus nawarkeun, tapi pasti cukup ningali sagala highlights lamun ngatur waktu anjeun éféktif.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

Vatikan Kota

Vatikan Kota mangrupakeun hal kahiji dina daptar urang keur nganjang anjeun ka Roma. Ieu nagara sorangan, jero Roma, tur mangrupakeun imah situs dunya-kawentar di antarana Museum Vatikan, nu Sistine chapel, sarta St. Basilica Peter urang.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun datang ka dieu mimiti na kantor lempeng pikeun Museum Vatikan jeung anjeun skip nu tikét garis. Urang nutupan cara pikeun skip jalur di Roma salajengna on di posting, tapi lamun mésér hiji Omnia Roma jeung Vatikan pass, anjeun bakal boga pilihan pikeun tos buku timeslot pikeun skip garis asupna Anjeun.

Terni ka Roma Kareta

Foggia ka Roma Kareta

Grosseto ka Roma Kareta

Arezzo ka Roma Kareta

 

 

Gateway maksud pangalusna di Éropa nu diperlukeun keur indit dina mangsa sabtu minggu a: Brussel jeung Amsterdam

Brussels main square

 

Jeung anyar-ish-speed tinggi Eurostar Ngalatih London nepi Amsterdam. Journeys antara London tur Brussel dipaké pikeun nyandak 5 jam jeung aub parobahan karéta di Brussel. Wasiat karéta anyar ngangkut 900 panumpang hiji beurang bakal nyandak ngan 4 jam. Sampurna pikeun lalampahan ka Brussel atanapi Amsterdam keur sabtu minggu teh!

Brussel ka Amsterdam Kareta

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

 

Naon anu kudu dipigawé di Brussel salila sabtu minggu gateway:

Aya kitu loba hal mun di Brussel, utamana dina lalampahan sabtu minggu pondok. Ieu salah sahiji jalma kota nu sampurna pikeun hiji sabtu minggu panjang, Ngalanglang sagala aya sajarahna situs na scoffing sagala waffles bisa meunang leungeun Anjeun dina.

Henteu masalah sabaraha kali maneh didatangan Grand Tempat, éta hiji aréa anu sok jadi geulis ngadatangan. Bobogohan deui ampir 300 taun, Grand Tempat teuing anca kantun.

Di kali tangtu sataun, anjeun nimu sababaraha acara béda, pasar, jeung pamasangan seni. Ulah poho pikeun didatangan Museum Brussel Kota tur Aula Town anu duanana bertengger di alun.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Cologne kana Kareta Brussel

Paris keur Liege Kareta

Brussel mun Liege Kareta

 

Tempo gedong pangadilan

Brussel boga pangbadagna (jeung kamungkinan, nu grandest) gedong pangadilan di sakabéh Éropa. ayeuna, aya ayeuna sabagian restorations dianggo lumangsung tapi nu teu kudu eureun kadatangan anjeun - bener mangrupakeun wangunan anca.

 

Kumaha saur anjeun saran kami? Urang kukituna cinta uninga! ngelingan, Simpen A Train mangrupa super gampang ngagunakeun na pernah hides waragad! Buku sabtu minggu anjeun jauh ku karéta kalawan kami, kiwari!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europe-travel-during-weekend/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih