(Paling Keri Dianyari On: 17/07/2020)

Eropa nduweni budaya lan sejarah sing sugih banget, nggawe tujuan liburan sing populer ing antarane para wisatawan senior. Museum, taman, landmark sing nggumunake, lan pilihan restoran sing beda-beda. ing cendhak, yen sampeyan wis pensiun, ana akeh cara sing apik kanggo ngombe ing kutha endi wae ing Eropa. Nanging, sithik banget kutha sing gampang diluncurake lan bisa ditemokake kanggo para wisatawan senior. Nalika sampeyan ngrencanakake preinan ing Eropah, apa sing kudu ditimbang dening wong lelungan senior minangka tingkat kabugaran, aksesoris saka wisata utama lan aktivitas, transportasi paling apik, saliyane anggaran lan liburan durasi.

dadi, kita wis milih sawetara kutha paling apik kanggo ngunjungi ing Eropa kanggo para wisatawan senior. dadi, Sampeyan welcome kanggo tindakake lelampahan ing 7 kutha-loropaken senior ing Eropa.

 

1. Kutha Paling apik ing Eropa Kanggo Dolanuha Kanggo Wisatawan Senior: Roma, Italia

Roma minangka kutha sing apik kanggo ngunjungi ing Eropa kanggo lelungan senior. Kutha Roma kuna, paling obyek wisata, Hotel, lan restoran rampung diakses kanggo para senior ing kursi rodha. Iki tegese trotoar kutha kabeh ana rampe kanggo kursi rodha, lan kutha iku warata, dadi preduli saka tingkat fitness sampeyan, sampeyan bakal gampang banget mlaku-mlaku.

Nalika Roma dadi cukup ramai ing musim dhuwur, yen sampeyan ngliwati musim, ing tiba, Tuladhane, sampeyan kudu nduwe Roma meh kabeh. Saliyane, rega hotel lan lelungan cenderung nyelehake musim, Menapa malih, sampeyan ora perlu kuwatir babagan nyewa mobil, amarga sampeyan bisa kanthi gampang lelungan menyang Roma saka panggonan sing ana ing Eropa kanthi sepur. Ora ana sing luwih gampang travel Sepur ing sepur modern lan majeng trenitalia. Saliyane comfort lan layanan ing ril, sampeyan bisa seneng diskon khusus kanggo tiket sepur kanggo senior.

Milan ke Roma kanthi Sepur

Florence menyang Roma kanthi Sepur

Pisa menyang Roma kanthi Sepur

Naples menyang Roma kanthi Sepur

 

Rome is one of the Best Cities To Visit For Senior Travelers

 

2. Milan Ing Italia

The "Mangan Paling Pungkasan 'Duomo lan Leonardo De Vinci nggawe Milan dadi swarga kanggo para penyayang seni lan sejarah. Luwih dadi permata arsitektur, Milan banget grapyak ing lelungan senior lan malah menang a 2016 Penghargaan Akses EU. Mangkono Milan minangka salah sawijining kutha sing paling apik kanggo kunjungan ing Eropa kanggo lelungan senior.

Yen sampeyan wis umur 60 lan siap urip sing apik, banjur sampeyan bakal duwe wektu sing luar biasa ing Milan. ing Ing masakan Italia, ing arsitektur nggumunke saka Basilicas, galeri gambar, lan museum bakal nggawe sampeyan krasa kaya kraton. Nalika ing Milano, sampeyan kudu mesthi gabung karo kelas masak pasta amarga durung telat kanggo sinau resep saus pasta sing sampurna supaya sampeyan bisa nggawe rekreasi maneh ing omah.

Genoa menyang Milan kanthi Sepur

Roma kanggo Milan dening Train

Bologna menyang Milan kanthi Sepur

Florence menyang Milan kanthi Sepur

 

Visit Milan Italy

 

3. Kutha Paling apik ing Eropa Kanggo Dolanuha Kanggo Wisatawan Senior: digunakake, Belgium

Ana sing ngarani Bruges minangka kutha abad pertengahan sing paling dijaga ing Eropa. Lurung-lurung Cobblestone, omah sing warni, Arsitektur Gotik, kabeh nggawe Bruges minangka tujuan wisata sing apik ing Eropa kanggo lelungan senior. Menapa malih, ana terusan sampeyan bisa njupuk kapal pesiar lan ngujo Bruges tanpa nggawe langkah, pengalaman sing bakal ditampa dening para senior. nanging, yen sampeyan isih seneng nemokake kutha kanthi mlaku, ora kuwatir, Bruges minangka kutha sing kompak banget. dadi, iku cocog kanggo lelungan senior ing tingkat fitness apa wae.

Sampeyan kudu ngaturake paling ora 3-4 dina kanggo nyabrang 80 terusan kutha lan santai ing tlaga Minnewater. Kegiatan apik liyane ing Bruges yaiku pasar kanggo blanja sanggan kanggo kulawarga.

Stasiun sepur tengah ing Bruges kira-kira 10-20 menit’ mlaku-mlaku saka pusat kutha, saéngga sampeyan bisa lelungan ing endi wae ing Belgium lan Inggris.

Brussel menyang Bruges dening Sepur

Antwerp menyang Bruges nganggo Sepur

Brussels menyang Wina kanthi Sepur

Ghent menyang Bruges nganggo Sepur

 

Belgium Cities To Visit For Senior Travelers

 

4. Baden-Baden, Jerman

Kanthi sepur saka Paris, basel, Zurich, lan Munich, Kutha Baden-Baden banget diakses kanggo wong sing wis tuwa. Nalika iku dudu kutha kosmopolitan gedhe kaya Berlin, iku minangka conto urip sing endah. Jerman dadi omah 900 resort spa, nanging resort Baden-Baden lan kelas luwih akeh.

Plancongan spa ing Baden-Baden minangka pilihan liburan sing cocog kanggo para wisatawan senior ing Eropa. Jangkah sing tenang, perawatan spa mineral lan lumpur, kebon apik kaya Paradies, nggawe seksi swarga. Nanging, yen sampeyan seneng tetep aktif ing preinan, banjur ana kursus golf lan klub olahraga ing Baden-Baden kanggo riko.

Wisatawan senior ing Eropa bisa nemokake akeh kutha sing tantangan kanggo lelungan, amarga bukit lan dalan gedhe. dadi, iku penting banget kanggo ngerti yen kutha impen sampeyan paling apik kanggo kemampuan fisik sampeyan. Lelungan menyang kutha sing loropaken senior ing Eropa uga penting banget minangka asuransi perjalanan. Ndhuwur kita 7 kutha sing bakal diluncurake kanggo dhaptar para wisatawan senior sing paling bisa diakses ing Eropa kanggo para senior.

Berlin nganti Baden-Baden kanthi Sepur

Munich menyang Baden-Baden kanthi Sepur

Zurich menyang Baden-Baden kanthi Sepur

Basel nganti Baden-Baden kanthi Sepur

 

 

5. Kutha Paling apik ing Eropa Kanggo Dolanuha Kanggo Wisatawan Senior: Berlin, Jerman

Museum lan landmark sing ana gandhengane karo WWII lan perang kadhemen, nggawe Berlin dadi tujuan sing apik banget kanggo lelungan senior ing Eropa. Berlin warata lan transportasi umum banget, loro bus lan lemah. Yen sampeyan lagi ing tingkat fitness sing apik, sampeyan bisa njelajah kutha ing demo Segway.

Taman-taman ijo ing Berlin sampurna kanggo strolls lan piknik sore, lan galeri seni minangka pilihan apik yen sampeyan milih kegiatan sing luwih tenang lan budaya tinimbang ngumbara ing pusat sing rame.

Frankfurt menyang Berlin kanthi Sepur

Copenhagen menyang Berlin kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin kanthi Sepur

 

Berlin, Germany clear skies

 

6. Amsterdam, Walanda

Kanthi saluran sing apik, Amsterdam mesthi dadi tujuan wisata sing apik kanggo para wisatawan senior ing Eropa. Amsterdam minangka salah sawijining kutha sing paling apik kanggo dibukak ing Walanda, thanks kanggo santai lan ukuran santai. Amsterdam cukup sithik dibandhingake karo kutha Eropa liyane, dadi ora prelu mbukak lan kuwatir babagan dolan.

Yen sampeyan kesel kesel karo kutha sing rame, tekan njaba kutha menyang pabrik sing misuwur utawa kothak tulip, yen sampeyan lelungan ing musim semi. Utawa yen sampeyan awak sing apik, nyewakake sepeda lan sepedaan ngubengi kutha sing narik kawigaten minangka ide apik banget.

Bremen menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hannover menyang Amsterdam kanthi Sepur

Bielefeld menyang Amsterdam kanthi Sepur

Hamburg menyang Amsterdam kanthi Sepur

 

Amsterdam, The Netherlands For seniors

 

7. Kutha Paling apik ing Eropa Kanggo Dolanuha Kanggo Wisatawan Senior: Vienna, Austria

Arsitektur spontan, opera, lan kraton imperial ndadekake Wina dadi tujuan wisata sing apik kanggo para wisatawan senior. Yen sampeyan wis ngrasakake rasa kuwatir sajrone urip, yen sampeyan mung bisa lungguhan lan nikmati woh-wohan sing sregep, banjur tumuju ing Wina. Menapa malih, Wina minangka kutha kaping loro sing paling gampang diakses ing Eropa kanggo turis senior kanthi mobilitas winates.

Omah kopi Austrian omah 'ruang tamu' sing ngladeni roti lan schnitzel Austrian, njamin manawa sampeyan mesthi bakal duwe pengalaman kuliner sing ora lali. Kanggo bagian budaya saka lelungan kasebut ngunjungi omah opera sing nggumunake. sawise kabeh, Wina yaiku ing ngendi Mozart lan Schubert nyusun potongan fenomenal, kutha musik lan seni.

Kraton Belvedere minangka salah sawijining papan sing kudu dideleng ing Wina, diubengi kebon taman lan banyu mancur, minangka papan kanggo lungguh lan nyenengake.

Pusat kutha mung 5 menit adoh saka stasiun sepur tengah. dadi, yen sampeyan wis tekan saka negara-negara tanggane, ora ana sing luwih gampang saka lelungan menyang Wina.

Salzburg menyang Wina kanthi Sepur

Munich menyang Wina kanthi Sepur

Graz menyang Wina kanthi Sepur

Prague menyang Wina kanthi Sepur

 

Austria Cities To Visit For Senior Travelers

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan nemokake karcis tiket kereta api paling murah lan rute lelungan menyang salah sawijining kutha ing dhaptar.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “7 Kutha Paling apik ing Eropa Kanggo Dolanuha Kanggo Wisatawan Senior” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/europe-visit-senior-travelers/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)