(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 17/07/2020)

Éropa ngagaduhan budaya sareng sajarah anu saé pisan, sahingga janten tujuan pakansi anu populer di kalangan wisatawan senior. Museum, taman, Tanda tarima anu hebat, jeung réstoran anu serbaguna. Pondokna, upami anjeun pensiunan aya seueur cara anu saé pikeun ngogokeun diri di kota naon waé di Éropa. Sanajan, saeutik pisan kota anu gampang napigasi sareng mendakan pikeun wisatawan senior. Upami anjeun ngarencanakeun liburan di Éropa, naon anu kudu ditimbangkeun ku unggal wisatawan senior nyaéta tingkat kabugaran anjeun, aksésibilitas tina atraksi utama jeung kagiatan, angkot pangsaéna, saliyane anggaran sareng liburan durasi.

janten, kami ngagaduhan-milih sababaraha kota anu pangsaéna pikeun didatangan di Éropa pikeun wisatawan senior. janten, sawangsulna anjeun milu perjalanan di urang 7 kota ramah senior di Éropa.

 

1. Kota Pangsaéna di Éropa Pikeun Didatangan Pikeun Wisata Senior: Roma, Itali

Roma mangrupikeun kota anu saé pikeun didatangan di Éropa pikeun wisatawan senior. Kota kuno Roma, paling atraksi, hotél, sareng réstoran lengkep diaksés pikeun manula dina korsi roda. Ieu ngandung harti yén trotoar kota sadayana ngagaduhan tanjakan pikeun korsi roda, sareng kota téa datar, janten paduli tingkat kabugaran anjeun, anjeun bakal manggihan éta gampang pisan leumpang di sakurilingna.

Nalika Roma janten rada rame dina usum tinggi, upami anjeun angkat-off usum, dina ragrag, salaku conto, anjeun kedah gaduh Roma ampir sadayana pikeun diri anjeun. Salaku tambahan, harga hotél sareng perjalanan condong turun musim, Sumawona, anjeun moal kedah hariwang ngeunaan nyéwa mobil, sabab anjeun tiasa gampang ngarambat ka Roma tina tujuan anu mana waé di Éropa ku karéta. Henteu aya anu langkung gampang tibatan perjalanan karéta dina modéren sareng karéta maju gancang Trenitalia. Salian kanyamanan sareng jasa hébat dina karéta, anjeun tiasa ngaraosan diskon khusus dina tikét karéta pikeun manula.

Milan ka Roma ku Karéta

Florence ka Roma ku Karéta

Pisa ka Roma ku Karéta

Naples ka Roma ku Karéta

 

Rome is one of the Best Cities To Visit For Senior Travelers

 

2. Milan Di Italia

The Duomo sareng Leonardo De Vinci 'The Last Supper' ngajadikeun Milan janten surga pikeun pencinta seni sareng sajarah. Saluareun janten permata arsitéktur, Milan pohara ramah pikeun wisatawan senior na malah meunang a 2016 Penghargaan Aksés EU. Maka Milan mangrupikeun salah sahiji kota anu pangsaéna pikeun didatangan di Éropa pikeun wisatawan senior.

Upami anjeun lulus 60an sareng siap hirup anu saé, maka anjeun bakal gaduh waktos leres pisan dina Milan. The asakan Italia, éta arsitéktur stunning tina Basilicas, galeri seni, sareng musium bakal ngajadikeun anjeun ngarasa karajaan. Nalika di Milano, anjeun pasti kedah ngiringan kelas masak pasta sabab henteu telat diajar resep sambel pasta anu sampurna supados anjeun tiasa nyipta deui la dolce vita balik ka bumi.

Genoa ka Milan ku Karéta

Roma pikeun Milan ku Train

Bologna ka Milan ku Karéta

Florence ka Milan ku Karéta

 

Visit Milan Italy

 

3. Kota Pangsaéna di Éropa Pikeun Didatangan Pikeun Wisata Senior: dipaké, Bélgia

Aya anu nyebatkeun Bruges mangrupikeun kota abad pertengahan anu paling dijaga di Éropa. Jalan-jalan tanggul, imah warni, Arsitéktur Gotik, sadayana ngajadikeun Bruges mangrupakeun tujuan perjalanan anu saé di Éropa pikeun wisatawan senior. Sumawona, aya terusan dimana anjeun tiasa nyandak pelayaran sareng muja Bruges tanpa ngalaksanakeun léngkah, pangalaman naon waé senior anu bakal ngahargaan. tapi, upami anjeun masih resep ngajantenkeun kota langkung caket, tong hariwang, Bruges mangrupikeun kota anu kompak. janten, éta cocog pikeun wisatawan senior di tingkat mana wae.

Anjeun kedah ngahaturanan sahenteuna 3-4 dinten ka balayar nyabrang 80 terusan kota sareng bersantai di Tasik Minnewater. Aktivitas hébat anu sanés di Bruges nyaéta pasar pikeun balanja sababaraha olahan kanggo kulawarga.

Stasion karéta pusat di Bruges kéngingkeun nyaéta 10-20 menit’ leumpang ti pusat kota, janten anjeun tiasa ngarambat mana waé di Bélgia sareng Inggris.

Brussel ka Bruges ku Train

Antwerp ka Bruges ku Train

Brussel ka Wina ku Train

Ghent ka Bruges ku Karéta

 

Belgium Cities To Visit For Senior Travelers

 

4. Baden-Baden, Jérman

Kalayan karéta ti Paris, Basel, Zurich, sareng Munich, Kota Baden-Baden gampang diaksés pikeun wisatawan senior. Nalika éta henteu kota kosmopolitan gedé sapertos Berlin, éta mangrupikeun lambang hirup anu éndah. Jérman aya bumi 900 resorts spa, tapi resor Baden-Baden sareng kelas langkung sadayana.

Liburan spa di Baden-Baden mangrupikeun pilihan pakansi anu sampurna pikeun wisatawan senior di Éropa. Laju anteng, perawatan mineral mineral sareng leutak, kebon éndah sapertos Paradies, nyiptakeun salembar surga. Sanajan, upami anjeun resep tetep aktif dina liburan, teras aya lapangan golf sareng klub olahraga di Baden-Baden pikeun anjeun ngadatangan.

Wisatawan senior di Éropa tiasa mendakan seueur kota-kota nangtang pikeun ngulandara di sekitar, alatan pasir-bukit sareng jalan anu kejut. janten, éta penting pisan pikeun ngartos upami kota impian anjeun nyaéta anu pangsaéna pikeun kamampuan fisik anjeun. Ngarambat ka kota anu ramah senior di Éropa janten penting salaku asuransi perjalanan. Pangluhureun kami 7 kota anu didatangan pikeun milis wisatawan daptar fitur kota paling diaksés di Éropa pikeun manula.

Berlin ka Baden-Baden ku Karéta

Munich ka Baden-Baden ku Karéta

Zurich ka Baden-Baden ku Karéta

Basel ka Baden-Baden ku Karéta

 

 

5. Kota Pangsaéna di Éropa Pikeun Didatangan Pikeun Wisata Senior: Berlin, Jérman

Musieum sareng landmark anu aya hubunganana sareng WWII sareng perang tiis, ngadamel Berlin anu tujuan hébat pikeun wisatawan senior di Éropa. Berlin datar sareng angkot umum anu saé pisan, boh beus sareng jero taneuh. Lamun anjeun aya di tingkat kabugaran anu saé, anjeun tiasa ngajalajah kota dina wisata Segway.

Seueur taman héjo di Berlin sampurna pikeun jalan-jalan sareng sonten piknik, sareng galeri seni mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun milih kagiatan anu langkung sepi sareng budaya tibatan ngumbara pusat anu sibuk.

Frankfurt ka Berlin ku Train

Copenhagen ka Berlin ku Train

Hanover ka Berlin ku Karéta

Hamburg ka Berlin ku Karéta

 

Berlin, Germany clear skies

 

6. Amsterdam, Walanda

Kalayan saluran anu pikaresepeun, Amsterdam mangrupikeun tujuan wisata anu saé pikeun turah di Éropa. Amsterdam mangrupikeun kota pangsaéna pikeun didatangan di Belanda, hatur nuhun kana vibes santai sareng ukuranna. Amsterdam kawilang leutik dibandingkeun sareng kota Éropa anu sanés, janten anjeun henteu kedah ngajalankeun sareng hariwang ngeunaan jalan-jalan.

Upami anjeun bosen kota sibuk, sirah di luar kota ka pabrik anu kasohor atanapi widang Tulip, upami anjeun angkat di musim semi. Atawa upami anjeun dina bentuk fisik anu saé, nyéwa sapédah sareng biking sakitar kota anu menawan mangrupikeun ideu anu hébat.

Bremen ka Amsterdam ku Karéta

Hannover ka Amsterdam ku Karéta

Bielefeld ka Amsterdam ku Karéta

Hamburg ka Amsterdam ku Karéta

 

Amsterdam, The Netherlands For seniors

 

7. Kota Pangsaéna di Éropa Pikeun Didatangan Pikeun Wisata Senior: Wina, Austria

Arsitéktur spektakuler, opera, sareng istana Kaisar ngajantenkeun Wina janten tujuan perjalanan anu saé pikeun wisata anu lami. Upami anjeun parantos ngahontal kana kaayaan éta hariwang, lamun kuring tiasa uih deui teras nikmati kasusahan anu sasarengan, teras angkat ka Wina. Sumawona, Wina mangrupikeun kota kadua anu paling diaksés di Éropa pikeun wisatawan senior sareng mobilitas terbatas.

Kopi Austrian imah 'ruang tamu' porsi muih sareng schnitzel Austrian, garansi yén anjeun pasti bakal ngagaduhan pangalaman kuliner anu henteu dilupakan. Pikeun bagian budaya perjalanan éta nganjang ka imah opera anu nggumunkeun pikeun acara. Barina ogé, Wina dimana Mozart sareng Schubert nyusun potongan fenomenal na, kota musik sareng seni.

Istana Belvedere mangrupikeun hiji tempat anu kedah disaksian di Wina, dikurilingan ku taman kembang sareng mancur, éta mangrupikeun tempat anu calik deui terasrasakeun.

Pusat kota hungkul 5 menit jauh ti stasiun karéta pusat. janten, upami anjeun sumping ti nagara-nagara tatangga, teu aya anu langkung gampang tibatan ngumbara ka Wina.

Salzburg ka Wina ku Train

Munich ka Wina ku Karéta

Graz ka Wina ku Train

Iraha ka Wina ku Karéta

 

Austria Cities To Visit For Senior Travelers

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal resep ngabantosan anjeun milarian harga tiket karéta paling murah sareng rute perjalanan ka kota-kota anu aya dina daptar kami.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “7 Kota Pangsaéna di Éropa Pikeun Didatangan Pikeun Wisata Senior” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa motrét atawa téks kami sareng masihan kami kiridit sareng link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/europe-visit-senior-travelers/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)