(Paling Keri Dianyari On: 17/04/2020)

wektu wis pungkasanipun teka – apa sing wis mung lulus universitas, judhul metu kanggo vacation taunan Panjenengan, utawa wis mutusaké sing nengsemake saka travel tanah ora bisa kejawab, sampeyan wis milih kanggo lelungan Eropah dening Sepur. Iku idea romantis, Trek kesah dening ewu saindhenging taun. Uga bisa rampung akeh banget. Eropah dikenal kanggo sambungan alur sawijining banget. Saka karcis lokal mirah menyang bawana-merentang EU alur pass, iku gampang kanggo mlumpat ing overnighter lan teka ing tujuan ing wayah esuk, siap kanggo ngulandara Newest Panjenengan.

Nanging ing ngendi sampeyan kudu pindhah? Apa iku pisanan utawa sepuluh Panjenengan, volume gedhine sepur kasedhiya bisa mimpin kanggo kaku, kebingungan lan total wedi ilang metu. sumelang ora – amarga kita wis padha kene dhaftar ember saka 5 kutha ibukutha ing Eropah paling apik kanggo lelungan kanthi Sepur. njagong mudhun, gesper munggah, lan nyimpen kamar kanggo baguettes finest Prancis, amarga kita lagi arep ing kulo.

 

1. Best Eropah Ibukutha Kanggo Travel By Train: Paris, France

minangka prajanji, kita lagi miwiti lelampahan iki didhuweni, karo mandeg ing salah sawijining kutha paling misuwur lan kondhang romantis donya. Paris wis sawetara sambungan alur paling sak, karo sepur mlaku saindhenging tengah kutha, supaya sampeyan tau adoh saka stasiun. Paris kapenuhan iku apa, supaya sampeyan bakal arep nginep kene kanggo ing paling telung dina kanggo njaluk sak klebatan gesang kutha.

Mungkasi dening Louvre kanggo Ndeleng ing Mona Lisa utawa ngleksanani sing glutes dening climbing Arc De Triomphe. Seneng nedha bengi layaran ing Rhine, mbayar riko kanggo sawetara boutique french, and take in the gleaming Eiffel Tower as it comes to life in the evenings.

mesthi, Paris luwih saka tengah kutha. Metropolis sprawling punika langkung rong yuta wong, kang liya sampeyan bisa nglampahi minggu tanpa saestu scratching lumahing apa wis tawaran. Plesiran kanggo dina trip saka gerombolan ing Pont Alexandre III lan sirah kanggo Versailles, endi Royal Palace isih jumeneng raja sing paling dhuwur senadyan lowongan sawijining wiwit 1700 kang. karcis Day mung € 20 lan kalebu entri menyang Palace, Kebon lan akeh liyane. malah luwih, sepur mbukak saka pusat kutha langsung menyang Palace, kang ndadekake njupuk ana breeze. interconnectedness iki resmi ndadekake Paris siji saka kutha ibukutha ing Eropah sing paling apik kanggo laku Sepur.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

 

Paris Best European capitals for train travel

 

2. London, UK

Salah pribadi cities favorit lan mere rong jam saka Paris dumunung ing ibukutha Inggris Inggris: London. Iki pot leleh saka budaya punika asal menyang kekalahan sangang yuta wong saka kabeh mlaku gesang. Saka posh Chelsea kanggo spirited Soho, sampeyan bakal nemokake aktivitas kanggo wong-wong ing partai. Nyekel siji saka musicals pungkasan sadurunge judhul liwat Shakespeare Globe lan rampung wengi ing Shard, menara paling inggil ing London.

Sampeyan ora bakal pengin cepet-cepet liwat kutha iki, supaya rencana wektu patut. Apa sing lagi judhul kanggo studio Harry Potter (jam saka tengah kutha), utawa mung njupuk ing landmark utama kaya Menara London, St. Cathedral Paulus, Westminster Abbey, Big Ben, utawa ing London Eye, saben menit ngginakaken ing London kesempatan kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab negara kang Kakaisaran sapisan mbentang donya.

The Eurostar dhuwur-kacepetan sepur sing njupuk saka Paris kanggo pusat London ing mung liwat rong jam, kang liya sampeyan bakal nglampahi kurang wektu lelungan lan wektu adventuring. Mangkono, kita nimbang London dadi liyane saka kutha ibukutha ing Eropah paling apik kanggo lelungan kanthi Sepur.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

3. Best Eropah Ibukutha Kanggo Travel By Train: Amsterdam, Walanda

Misuwur kanggo saluran lan populasi Bicycle-gumantung, Amsterdam cemlorot minangka ibukutha Netherland kang. Karo desain unik, Amsterdam iku sawijining kutha bener nengsemake lan standout antarane kutha ibukutha ing Eropah. Sepur Paris punika telung jam lan simpenan sampeyan ing Amsterdam Centraal, dumunung ing jantung kutha.

Sirah kanggo Museumplein kanggo njupuk ing museum Van Gogh sadurunge judhul kanggo House of Bols Cocktail & Genever Pengalaman, kang kalebu pilihan saka cocktail ing kamar ngicipi sawijining.

Aja lali kanggo layaran ing kanal-kanal, salah siji. Apa sampeyan njupuk demo darmabakti utawa hop dhateng siji saka prau umum kutha kang, sampeyan bakal njaluk kabèh tampilan anyar saka banyu. Senadyan propensity sawijining prau lan pit, Amsterdam iku gampang diakses saka kabeh saka Eropah liwat ril-kacepetan dhuwur, nggawe ndhuwur liyane iki contender kanggo ibukutha Eropa paling apik kanggo lelungan Sepur.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Amsterdam Best European capitals for train travel

 

4. Berlin, Jerman

A Prajanjian kanggo gathekan Jerman, kutha Berlin sinau narik ing roso seduluran. Pamisah ing loro déning Tembok Berlin, ibukutha mung olih maning sawijining kamanunggalan ing 1989 Dipuntedahaken ambruk regime Komunis ing sisih wétan. wiwit, mbledhos karo kutha wutah lan saiki ngarep kanggo uga liwat rong yuta wong. Iku kebak pakaryan bir bar, musium, lan Sisa graffitied saka Wall.

Minangka pusat budaya negara kang, Berlin iku kudu-riko. Apa sampeyan lagi looking kanggo hiburan olahan ing wangun saka opera utawa seeking kanggo mencet sawetara saka haunts hippest ing Eropah, Berlin ora bakal ora kejawab.

Sanadyan iku bakal nggawa sampeyan ing paling nem jam kanggo njaluk kene saka Amsterdam, ana pirang-pirang sepur saben dina, kang liya sampeyan bisa ngatur jadwal-jadwal dhewe teka.

Frankfurt to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Berlin street art

 

5. Best Eropah Ibukutha Kanggo Travel By Train: Prague, Czech Republic

Béda saka kutha ibukutha ing Eropah Western, Prague iku ibukutha Republik Ceko ing Eropah Wétan lan salah siji sing paling kota Eropa Tengah misuwur. Home kanggo salah siji saka perpustakaan paling misuwur ing donya, ing Klementium, Prague etalase budaya watara saben sudhut. Dolan maring Jam Astronomical, jam operasi paling tuwa ing donya. Njupuk stroll sak Old Town Square, ngendi lurung-lurung cobblestone lan dalan pedestrianized tegese sampeyan bisa nglampahi jam perantauan tanpa sumelang.

Top mati wektu karo ngombe saka salah siji saka akeh bar rong kutha kang sadurunge judhul metu menyang Festival music.

Prague pamer banget Sepur pranala karo kutha-kutha liyané, kalebu wektu lelampahan saka Berlin saka papat setengah jam. Mungkasi kene kanggo nresep Sajarah kutha kang sadurunge terus lelampahan saindhenging liyane Eropah.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

 

Prague city scape

 

kesimpulan

Eropah iku malang sungguh lan mawarni-warni kang Union tegese sawijining luwih gampang saka tau kanggo lelungan kanthi Sepur. Njupuk kauntungan saka negara borderless kanggo lelampahan iki huruf sajarah ing wektu. Skip sirah saka bandara lan akeh lan overpriced bidang pangan lan nggunakake Sepur kanggo lelungan. Apa sampeyan mlumpat ing Papan rute regional utawa nglampahi ekstra sethitik kanggo alur dhuwur-kacepetan, sampeyan bakal seneng lelampahan alur, ing nyawang lan akèh kabèh.

 

We wis tak sampeyan dijamin karo tips travel kita. Saiki wektu iku Book sawetara karcis sepur! Simpen A Train punika Panggonan kanggo tuku karcis sepur.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Best Eropah Ibukutha Kanggo Travel By Train” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/european-capitals-travel-train/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)