(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 21/02/2020)

waktos geus tungtungna datangna – naha anjeun geus ngan lulus universitas, aya pos kaluar pikeun pakansi taunan Anjeun, atawa geus mutuskeun yén mikat lalampahan darat teu bisa lasut, Anjeun geus dipilih pikeun ngarambat Éropa ku karéta. Téh mangrupa gagasan romantis, a Trek ngumbara ku rébuan sapanjang taun. Éta ogé bisa ditumpes overwhelming. Éropah anu dipikawanoh pikeun sambungan rail na alus teuing. Ti tiket lokal mirah ka buana-Manjang EU rail pass, éta gampang pikeun ngaluncat di hiji overnighter sarta sumping di tujuan anjeun isuk salajengna, siap pikeun petualangan newest Anjeun.

Tapi dimana anjeun kudu indit? Naha éta mimitina waktos Anjeun atawa kasapuluh Anjeun, volume sheer tina karéta sadia bisa ngakibatkeun stress, galau jeung total sieun leungit kaluar. salempang teu – sabab kami geus dikumpulkeun didieu LIPI daptar 5 gede Éropa pangalusna pikeun lalampahan ka ku karéta. Calik, ngaitkeun up, sarta ngahemat kamar pikeun baguettes finest Perancis urang, sabab kami nuju bade on numpak hiji.

 

1. Pangalusna Éropa gede Pikeun Travel Ku Train: Paris, Perancis

salaku jangji, urang nuju dimimitian lalampahan ieu outright, ku eureun di salah sahiji kota nu kawentar tur famously romantis di dunya. Paris boga sababaraha sambungan rail pangalusna di sabudeureun, kalawan karéta ngajalankeun sapanjang puseur kota, sangkan anjeun pernah tebih ti stasiun a. Paris geus ngeusi hal pikeun ngalakukeun, sahingga gé rék cicing didieu salila sahenteuna tilu poé pikeun meunangkeun glimpse tina kahirupan kota.

Ngeureunkeun ku Louvre pikeun Toong di Mona Lisa atanapi laksana pamadegan glutes ku climbing nu Arc De Triomphe. Ngarasakeun dinner pesiar dina Rhine, mayar nganjang ka sababaraha boutiques Perancis, and take in the gleaming Eiffel Tower as it comes to life in the evenings.

Tangtosna, Paris nyaéta leuwih ti puseur kota na. Metropolis sprawling nyaeta imah leuwih dua juta jalma, nu hartosna anjeun bisa méakkeun minggu didieu tanpa sabenerna scratching beungeut naon eta geus tawaran. Getaway pikeun sapoé lalampahan ti hordes di Pont Alexandre III sarta sirah ka Versailles, dimana Royal Palace masih reigns pang luhur sanajan lowongan na ti 1700 urang. Day tickets are just €20 and include entry to the Palace, nu Kebon tur leuwih. Komo leuwih alus, karéta ngajalankeun ti puseur kota langsung ka Istana, nu ngajadikeun lalaki aya angin ngahiliwir anu. interconnectedness Ieu resmina ngajadikeun Paris salah sahiji gede Éropa pangalusna kami pikeun journeys karéta.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Paris Best European capitals for train travel

 

2. London, Inggris

Salah sahiji pribadi kuring kota favorit sarta mere dua jam ti Paris ngampar ibukota Britania Raya: London. Ieu pot lebur budaya mangrupa home ka whopping salapan juta jalma ti walks tina kahirupan. Ti posh Chelsea mun berjiwa Soho, anjeun nimu kagiatan for everyone di pihak Anjeun. Nyekel salah sahiji musicals panganyarna saméméh pos leuwih Shakespeare urang Globe na rengse wengi anjeun di Shard, munara tallest di London.

Anjeun moal rék buru liwat kota ieu, sangkan rencana waktos Anjeun sasuai. Naha nu nuju pos ka studio Harry Potter (sajam ti puseur kota), atawa ngan saukur nyandak dina ciri utama kawas Menara of London, st. Katedral Paul urang, Abbey Westminster, badag Ben, atawa London Panon, unggal menit spent di London mangrupa kasempetan pikeun leuwih jéntré ngeunaan nagara anu Kakaisaran sakali spanned dunya.

The Eurostar-speed tinggi karéta nyokot anjeun ti Paris ka pusat London dina ngan leuwih dua jam, nu hartosna anjeun gé méakkeun kirang waktos iinditan jeung leuwih waktos adventuring. kituna, anggap we London janten sejen tina gede Éropa pangalusna pikeun perjalanan ku karéta.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

 

3. Pangalusna Éropa gede Pikeun Travel Ku Train: Amsterdam, Walanda

Kasohor terusan sarta pendudukna sapedah-gumantung, Amsterdam shines salaku ibukota Netherland urang. Kalawan desain unik, Amsterdam mangrupa kota utterly menawan sarta standout diantara gede Éropa. Karéta ti Paris panungtungan tilu jam na deposit anjeun di Amsterdam Centraal, lokasina di jantung kota.

Sirah kana Museumplein nyandak di musium Van Gogh saméméh pos ka DPR Bols cocktail & Genever Garapan, nu ngawengku pilihan Anjeun tina cocktail di kamar tasting na.

Ulah hilap ka pesiar anu terusan, boh. Naha anjeun nyandak tur dedicated atanapi hop onto salah sahiji parahu publik kota, Anjeun gé meunang sacara gembleng view anyar tina caina. Sanajan propensity na pikeun parahu sarta bikes, Amsterdam gampang diakses ti sakuliah Éropah via rel-speed tinggi, nyieun luhur sejen kieu contender keur ibukota Éropa pangalusna pikeun lalampahan karéta.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

Amsterdam Best European capitals for train travel

 

4. Berlin, Jérman

A surat wasiat keur kapinteran Jerman, Dayeuh Berlin mangrupakeun ulikan matak di solidaritas. Dibeulah dua ku Berlin Besar, Ibukota ieu ngan regained persatuan na di 1989 handap runtuhna rezim Komunis di wétan. Ti saprak éta, eta exploded tumuwuh kalayan salaku pakotaan jeung mangrupa kiwari imah ogé leuwih dua juta jalma. Ieu pinuh ku karajinan bir bar, museum, jeung sésa-sésa graffitied tina Besar.

Minangka puseur budaya nagara urang, Berlin nyaeta kudu-mangga buka. Naha nu ditéang keur hiburan disampurnakeun dina bentuk hiji opera atanapi néangan ka pencét sababaraha haunts hippest di Éropa, Berlin teu bisa lasut.

Padahal eta gé butuh maneh sahenteuna genep jam nepi ka dieu ti Amsterdam, aya sababaraha karéta per poé, nu hartosna Anjeun tiasa nyetel jadwal sorangan ka anjog.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

Berlin street art

 

5. Pangalusna Éropa gede Pikeun Travel Ku Train: Iraha, Républik Czech

Béda tina gede Éropa Kulon, Iraha nyaeta ibukota of Ceko di Éropa Wétan sarta salah sahiji anu pang kota Éropa Tengah kawentar. Imah keur salah sahiji perpustakaan kawentar di dunya, nu Klementium, Iraha showcases budaya na sabudeureun unggal pojok. Nganjang ka Jam Astronomical, jam operasi pangkolotna di dunya. Nyokot stroll sabudeureun Kota Tua Jakarta Square, di mana jalan cobblestone na lajur pedestrianized hartosna anjeun bisa méakkeun jam wandering tanpa salempang.

Top dipareuman waktos Anjeun sareng hiji inuman tina salah sahiji loba bar gudang di jero taneuh kota saméméh pos kaluar ka festival musik.

Iraha boasts unggulan karéta Tumbu kalayan dayeuh séjén, kaasup hiji waktu lalampahan ti Berlin tina opat sarta satengah jam. Eureun di dieu pikeun nyerep sajarah kota sateuacan neraskeun lalampahan anjeun sapanjang sésana Éropa.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

Prague city scape

 

kacindekan

Éropa nyaéta bentang vast jeung variatif anu Uni hartina na gampang ti kantos ka perjalanan ku karéta. Ngamangpaatkeun nagara borderless kana lalampahan ka ieu gede bersejarah dina waktos Anjeun. Skip nu lieur di bandara na panongton sarta overpriced pesawat dahareun jeung ngagunakeun karéta ka travel. Naha anjeun ngaluncat di dewan nu jalur régional atawa méakkeun tambahan saeutik keur rail-speed tinggi, Anjeun sugema perjalanan rail, nu sightseeing sarta beuki pisan sakabeh.

 

Kami geus ngagaduhan Anjeun ditutupan ku tips perjalanan kami. Ayeuna waktu eta urang buku sababaraha tiket karéta! Simpen A Train teh tempat keur meuli tiket karéta.

 

 

Do you want to embed our blog post “5 Best European Capitals To Travel By Train” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/european-capitals-travel-train/ ‎- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)