Waktos Maca: 6 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 19/08/2020)

A lalampahan perjalanan quintessential nyaeta mun lalampahan ka Eropa ku karéta. Hal ieu gancang jadi nu pikaresep perjalanan eco-friendly metode. iinditan, panggih, teu wungkul broadens horizons kami tapi broadens pandang urang. Mikir St. kecap prolific Augustine urang, "Dunya ieu buku jeung maranéhanana nu teu perjalanan, maca ngan hiji halaman ".

Dina ieu tech-savvy, digital age connection is fast and furious. Kalayan sakabéh mangpaatna, urang leungit sambungan jeung bagian pangpentingna iinditan jeung kahirupan, momen hadir. Karéta lalampahan ngaliwatan Éropa mere ilham, nu nyaman jeung romantis.

Pikeun pamadegan urang anu teu cicing dina hiji nagara dimana nya lalampahan karéta nonjol, eta tiasa janten petualangan misterius. perk hébat sejen lalampahan karéta Éropa nyaéta yén, bandara kawas, stasiun karéta Éropa anu lokasina katuhu di tengah kota. Ieu potongan waragad perlu of budgets perjalanan kami finely katala.

Ku milih karéta hiji liwat Éropa, kami nu milih sarana perjalanan anu teu ngan baris kalibet kami tapi ngawenangkeun kami ningali leuwih ti kami biasana ngalakukeunana. Hiji routing sapertos muka nepi belas highlights Éropa utama jeung geus rengse di ngeunaan 3 minggu. Baca on pikeun manggihan cara ngarambat Éropa Highlights Ku Train Dina 3 minggu.

 

Highlights Éropa Ku Day Train 1: Wina, Austria

The karéta liwat lalampahan Éropa urang dimimitian di Wina, Ibu kota propinsi di Austria. Dua poé glorious of await petualangan. streetscapes Baroque jeung istana kaisar diatur nada pikeun showcase artistik, arsitéktur, masterpieces budaya jeung musik. Ieu barengan budaya kopi-imah envied sarta pamandangan design vibrant.

mumok ieu kudu-do nalika di Wina. Perlu dipikanyaho pikeun avant-garde sarta kadangkala ngareureuwas kreasi artistik, nu ngawengku karya ku Pablo Picasso jeung Andy Warhol. Kumpulan di entirety na diwangun ku ampir 10,000 nikmat artistik.

Salzburg kana Kareta Wina

Munich ka Kareta Wina

Graz kana Kareta Wina

Iraha ka Kareta Wina

Wina téh eureun dina anjeun Éropa Highlights Ku Train

 

Dinten 2: Salzburg, Austria

karéta Anjeun liwat Éropa terus, belanja sapoé di kota Salzburg Austria urang. Ieu dina wates Jerman sarta boga pintonan spektakuler ti Wétan Alps. ngaku Salzburg pikeun Kinérja ieu keur kota carita-buku anu sakaligus imah komposer greatest di dunya, Mozart.

Pasir nu hirup di Salzburg. Ieu sakali dipake salaku lokasi syuting keur kacida acclaimed, 'Sora tina Musik' sarta aya rasa palpable ciptaan artistik. Ogé exudes a serenity sepi.

Munich ka Kareta Salzburg

Wina ka Kareta Salzburg

Graz kana Kareta Salzburg

Linz kana Kareta Salzburg

Salzburg, Austria

 

Highlights Éropa Poé 3: Munich, Jérman

Dua titik hareup dina karéta liwat Éropa mangrupakeun Munich na Stuttgart di Jerman. Eta bakal pangalusna méakkeun dinten di unggal sahiji maksud renowned.

Munich tur warisan Bavarian na anu mana bir jeung tradisi brewing geus kabentuk hiji bagian integral budaya maranéhna, pikeun abad meh tujuh. The Oktoberfest nyaeta dina luhureun daptar di Munich. Hal ieu sohor ku jutaan jalma nu datangna ti sakuliah dunya, mun partake di festivities.

Düsseldorf kana Kareta Munich

Dresden kana Kareta Munich

Nuremberg kana Kareta Munich

Bonn kana Kareta Munich

Mangga buka Munich on Highlights Éropa Anjeun Ku Train

 

Dinten 4: Stuttgart, Jérman

Stuttgart boga ngarasakeun elegan, mana mobil jeung réstoran fancy gancang nyieun hiji ambiance tina kahirupan modern tapi aya deui Stuttgart ti ngan modern. Stuttgart boga taverns anggur na dada-nut shaded kebon bir nu nunjukkeun hiji diteundeun-balik, kick kaki Anjeun tibalik.

Nuremberg kana Kareta Stuttgart

Munich ka Kareta Stuttgart

Frankfurt mun Stuttgart

Heidelberg kana Kareta Stuttgart

 

HTTPS://www.youtube.com/watch?v=uBNC6h8qfRI

 

Highlights Éropa Poé 5: Strasbourg, Perancis

Hopping deui karéta nu, éta améh Perancis! Méakkeun poé di Strasbourg.

Strasbourg balances antara hiji kaliwat abad pertengahan sarta kahareup kutang. Katedral Gothic na mangrupa heran arsitéktur and roaming through the old town’s twisting alleys and enjoying tavern food comes highly recommended.

Paris keur Kareta Strasbourg

Luksemburg kana Kareta Strasbourg

Nancy kana Kareta Strasbourg

Dijon kana Kareta Strasbourg

Strasbourg nyaeta dina Highlights Éropa Ku Train

 

Poé 6 – 8: Paris, Perancis

Paris perlu saeutik bubuka kalawan arsitektur iconic na kaasup Menara Eiffel, nu Arc de Triomphe, sarta katedral teh Notre Dame. Kecap Parisian mangrupakeun sinonim jeung gaya jeung alesan alus. ngaharepkeun asakan-kelas dunya, balanja, jeung galeri nu hiji sumber pernah-tungtung inspirasi sarta Bliss. The karéta perjalanan pangalusna di Éropa bakal salawasna kaasup kota renowned ieu.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Eiffel Tower Paris, Perancis

 

Highlights Éropa Poé 9 & 10: Brussel, Bélgia

Sakali Paris geus wooed kalawan roman, méakkeun dua poé salajengna di Brussel, sateuacan leg karéta salajengna. Dua poé di Brussel bakal diwangun ku facades seni deco sarta ngadatangan Grand Istana kuadrat. Hayu urang lokasina di jantung kota, dimana 17th abad kaliwat datang ka kahirupan.

Luksemburg kana Kareta Brussel

Antwerp kana Kareta Brussel

Amsterdam kana Kareta Brussel

Paris keur Kareta Brussel

warni Brussel, Bélgia

 

Poé 11 – 13: Amsterdam, Walanda

Amsterdam mangrupa dimana pesiar sapanjang terusan bersejarah, nu lumrah, sarta stroll ngaliwatan museum jeung toko vintage-kaeusi. minum, dining jeung desain pamandangan enthrall tur ngahibur. Amsterdam nyaéta dayeuh heran tur mangrupa home ka musium Van Gogh ogé salaku host tina khasanah sejenna dina tampilan.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

Amsterdam, Walanda

 

Highlights Éropa Poé 14 – 17: Bremen & Berlin, Jérman

Sirah deui Jérman sarta méakkeun lima poé dina karéta liwat Éropa di Bremen, Berlin, sarta Dresden. Hiji poé salila Bremen (dina gambar di handap ieu), ngadatangan loba museum sarta galeri kayaning Museum Bremen Overseas. Téh mangrupa kota palabuan, Bremerhaven nyaeta dimana ngarasakeun kadaharan ti laut seger jeung ngalenyepan hiji sajarah palabuhan matak.

Berlin bakal butuh tilu poé immersion. Berlin boga reputasi pikeun keur 'kota nu pernah saré'. Ngamangpaatkeun vibrancy na! Peuting nu keur revelry jeung poé nu keur pursuits budaya.

Frankfurt ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Bremen sareng Berlin, Jérman

 

Dinten 18: Dresden, Jérman

Dresden perlu ukur sapoé, marvel sakumaha na Grand Kubah sarta Versailles-diideuan Zwinger imah karaton museum na. kota nu diadegkeun di 1743 jeung kedah diwangun deui sanggeus Perang Dunya 2. Eta geus nicknamed 'madang tina Elbe’ hatur nuhun ka lokasi idyllic na.

Berlin kana Kareta Dresden

Hanover jeung Kareta Dresden

Potsdam kana Kareta Dresden

Nuremberg kana Kareta Dresden

Dresden, Jérman eureun sapanjang Éropa Highlights Ku Train

 

Highlights Éropa Poé 19 – 21: Iraha, Républik Czech

The lalampahan karéta di Éropa ends di Iraha, sanggeus hiji angin puyuh tina heran. Iraha nya Kota spiers sarta mindeng dibandingkeun kaéndahan Paris. Hayu urang ogé dijelaskeun salaku mahluk imah bir pangalusna Éropa urang. Ngarasakeun tontonan tina hiji 14th sasak batu abad, a puri hilltop sarta walungan teu puguh. Éta jalan sampurna pikeun ngeureunkeun lalampahan karéta liwat Éropa.

Nuremberg kana Kareta Iraha

Munich ka Kareta Iraha

Berlin kana Kareta Iraha

Wina ka Kareta Iraha

Iraha, Républik Czech

 

The karéta perjalanan pangalusna di Éropa bakal mastikeun anjeun nyaman jeung rested. Ngahargaan tetempoan sapanjang jalan, kasalametan iinditan ku karéta jeung squeezing di saloba wisata sabisa. Aya jalan hadé mun lalampahan. buku jeung Simpen A Train kiwari!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “Highlights Éropa Ku Train Dina 3 minggu” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feuropean-highlights-by-train%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)