(Paling Keri Dianyari On: 27/12/2019)

Urip bab lelampahan tinimbang panggonan, lan ing cilik saka stasiun sepur paling ayu iki – sing ngomong tenan bener. Nalika pendekatan paling lelungan stasiun sepur minangka titik wiwitan kanggo sing trip, sampeyan bakal nemokake sing stasiun iki saestu ora iso lali. dadi, Kenèng apa kowé kok ora njupuk dipikir ing telung stasiun sepur paling ayu Eropah?

 

stasiun sepur ayu Pick nomer 1 – The Strasbourg Gare, Strasbourg, France

stasiun sepur Prancis Strasbourg
stasiun sepur Prancis Strasbourg

 

Near wétan wewatesan Prancis karo Jerman, dumunung ing Strasbourg punika stasiun Strasbourg. It is the second largest in the country, and arguably the most beautiful.

Stasiun Sepur minangka bangunan kaca modern ing njaba. dadi, yen sampeyan langkah nang, sampeyan bakal ndeleng lampu, papan Airy lan kaendahan sajarah saka stasiun nang ditibakake ing bantala, ing. stasiun iki wis akèh Sajarah. Iki dibukak ing 1846 lan malih ing 1883. Nggantheng kaca unsur dibunderaké sampeyan bakal weruh iki ditambahaké ing 2007 kanggo nglindhungi stasiun apik.

Apa sampeyan mikir iku? Apa Strasbourg worth a neng?

Paris kanggo Trains Strasbourg

Luksemburg Trains Strasbourg

Nancy kanggo Trains Strasbourg

Basel kanggo Trains Strasbourg

 

Station Central Antwerp, Antwerp, Belgium

stasiun sepur ayu Belgium Antwerpen
stasiun sepur Belgium Antwerpen

 

Tembung Grand ora malah miwiti kanggo njlèntrèhaké stasiun tengah Antwerp. The neo-baroque marvel seems more like a cathedral than a travel center. The Train Station uga kamar tunggu wiyar digawe saka marmer lan watu, fitur sing jam ageng lan wis dijamin karo Dome gedhe.

kaendahan Belgian iki dibangun ing panjalukan saka King Leopold II lan karo kita kanggo liwat 110 taun. Iku saiki sarwa dumadi sepur commuter, sepur Intercity, lan Thalys dhuwur-kacepetan sepur. Iki mesthi kowe padha ora pengin kantun!

Akeh wong nimbang Antwerp stasiun sepur dadi stasiun sepur paling ayu mau kabeh.

Brussels kanggo Trains Antwerp

Amsterdam kanggo Trains Antwerp

Lille kanggo Trains Antwerp

Paris kanggo Trains Antwerp

 

Stasiun sepur Sao Bento, Porto, Portugal

stasiun sepur Portugal Porto
stasiun sepur Portugal Porto

 

iki train station is simply gorgeous and iku asliné Sao Bento de Ave Maria Convent lan Saka njaba, lelungan bakal ndeleng sing bangunan wis Parisian-gaya watu teras ayu.

Interior punika hadiah nyata sanadyan! ana 20,000 kothak sing marang crita saka Portugis historlan, kaya Peperangan Valdevez lan Soaka Snaeh Ceuta. Artist Jorge Colaço dicet kothak kanggo 14 taun lan mural tak rampung ing 1916. Sampeyan ora pengin kantun karya iki seni utawa Sepur Panjenengan! 😉

 

Wis dibukak sembarang stasiun sepur iki ayu? Tweet us foto @SaveATrain Ready to book your next adventure? banjur ngunjungi www.saveatrain.com

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europes-most-beautiful-railway-stations/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)