(Last Updated On: 09/10/2019)

Kahirupan téh ngeunaan perjalanan tinimbang tujuan, sarta dina kasus stasion karéta api paling geulis ieu – nu nyebutkeun bener bener. Bari kaanggo paling travelers stasion karéta salaku titik awal pikeun maranéhna perjalanan, anjeun bakal manggihan eta stasion karéta ieu sabenerna unforgettable. janten, naha anjeun teu butuh katingal di tilu of railway stations paling geulis Éropa urang?

 

stasion karéta api geulis nyokot angka 1 – The Strasbourg Gare, Strasbourg, Perancis

Stasion kareta api Perancis Strasbourg
Stasion kareta api Perancis Strasbourg

 

Deukeut wates wétan Perancis urang kalawan Jérman, lokasina di Strasbourg teh stasiun karéta Strasbourg. It is the second largest in the country, and arguably the most beautiful.

Stasiun karéta téh gedong kaca modern on luar. janten, sakali anjeun lengkah di jero, Anjeun gé ningali cahaya, spasi airy sarta keindahan sajarah stasion jero doe ka. stasiun karéta ieu loba sajarah. Ieu ieu dibuka taun 1846 jeung diwangun deui dina 1883. The anca kaca unsur rounded anjeun bakal nempo ieu ditambahkeun dina 2007 ngajaga stasiun iconic.

Kumaha saur anjeun tina eta? mangrupa Strasbourg patut neng?

Paris keur Kareta Strasbourg

Luksemburg kana Kareta Strasbourg

Nancy kana Kareta Strasbourg

Basel kana Kareta Strasbourg

 

Stasion Tengah Antwerp, Antwerp, Bélgia

stasion karéta api geulis Bélgia Antwerp
Stasion kareta api Bélgia Antwerp

 

Kecap Grand henteu malah ngawitan nerangkeun stasiun karéta sentral Antwerp. The neo-baroque marvel seems more like a cathedral than a travel center. Stasiun karéta ogé ciri anu ruang tunggu lega dijieunna tina marmer jeung batu, ciri anu jam badag sarta katutupan ku kubah badag.

kageulisan Belgian ieu diwangun dina pamundut Raja Leopold II na téh ku kami pikeun leuwih 110 taun. Ayeuna sarwa karéta komuter, karéta intercity, jeung Thalys karéta-speed tinggi. Ieu pasti salah anjeun teu hoyong sono!

Loba jalma mertimbangkeun Antwerp Stasion kareta api jadi stasion karéta api paling geulis di antarana sadayana.

Brussel kana Kareta Antwerp

Amsterdam kana Kareta Antwerp

Lille jeung Kareta Antwerp

Paris keur Kareta Antwerp

 

Stasion karéta Sao Bento, Porto, Portugal

Stasion kareta api Portugal Porto
Stasion kareta api Portugal Porto

 

ieu train station is simply gorgeous and asalna nu Sao Bento de Ave-Maria Convent na Ti luar, travelers baris nempo yén wangunan ngabogaan Parisian-gaya batu adul geulis.

interior nu mangrupa hadiah nyata najan! Nyaéta 20,000 Kotak éta ngabejaan carita ti Portugis historjeung, kawas perang Valdevez jeung Nalukkeun Céuta. Artis Jorge Colaço dicét dina Kotak pikeun 14 taun sarta murals meunang réngsé dina 1916. Anjeun teu hoyong sono Karya ieu seni atawa karéta Anjeun! 😉

 

Dupi anjeun dilongok salah sahiji stasion karéta api geulis ieu? Tweet urang poto Anjeun @SaveATrain Ready to book your next adventure? lajeng buka www.saveatrain.com

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/europes-most-beautiful-railway-stations/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih