(Paling Keri Dianyari On: 06/10/2020)

Eropa minangka bawana beda-beda banget, Eropah nawakake soko kanggo saben jinis lelungan - nyokot éca klebu. Nanging ing ngendi bakal tunas rasa bakal nyemplung paling? What meal pic will have Instagram Racking munggah 100 likes? Mungkasi pemikiran lan miwiti munching. NGALAMI Eropah Food Places Best karo njupuk kita ndhuwur!

 

Europe's Best Food Spots on camera

1. Eropah iku Food Places Best – Yunani

NGALAMI Eropah Food Places in Greece. Sinten ingkang bisa rak pangan-kapenuhan filo jajanan? pangan Yunani punika hard kanggo kaluputan lan mbokmenawa wis soko apa karo Sajarah sing. Ing negara kang budaya kuliner dianggep dadi liwat 4,000 taun. Sampeyan ora bisa ngalahake pengalaman lan iku kok iku Eropah iku Food Places Best.

 

 

2. Amsterdam

Wayahe sampeyan ninggalake stasiun Sepur, sampeyan wis kaliyan Uploaded pilihanipun sange. iku pisanan pisanan. Rent pit. langkah 2. Numpak ngendi irung sing njupuk! Eropah iku Food Places Best ing Amsterdam kanggo macem-macem alasan. Ora preduli anggaran sampeyan, ana soko for everyone! Kowe isa ngunjungi kanggo minggu lan subsist namung mati saka ngruwat werna lan beya pasar.

Ora ngerti ngendi kanggo miwiti? Njaluk sing wiwitan cepet kanggo pemandangan pangan Amsterdam karo piring saka herring nambani salah siji saka akeh kreto herring kutha utawa perdagangan herring. Yen iku masak iwak crave banjur nyoba kibbeling. KNL lan iwak putih jero-goreng karo saus mayonnaise. kanggo panganan cuci mulut. Pop menyang samubarang 100 bakeries.

Yen sampeyan lagi looking for soko gurih, sampeyan ora bakal cendhak opsi kanggo keju. Padha secara harfiah ing saben pojok werna. Our favorite? A sirup waffle ateges loro waffles lancip, jero goreng karo kaluhuran gooey nang ndhuwur mati karo gula powdered.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

3. Italia

Carane bisa kita malah mikir Jeneng Eropah Best Food Places lan ora kalebu Italia! Apa ana negara Eropah karo pangan liyane apik? Hello, karbohidrat! Pizza lan pasta ing everyone menyang dhaptar! Cukup elinga yen saben wilayah wis beluk lan gumantung mangsa.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Florence kanggo Trains Milan

 

large pizza italy is part of Europe's Best Food Spots

 

4. Eropah iku Food Places Best – France

Lyon, dikenal minangka France's ibukutha ngicipi wis tau liyane diakses, karo Sepur langsung kanggo London lan sambungan TGV sing bakal whisk sampeyan Paris utawa Marseilles ing ing rong jam. Tunas rasa kroso petualang? Good! We kudu nambani kanggo sampeyan! Coba metu beluk lokal; apron sapper (breaded babat), banjur rampung mati karo neng Kabupaten Croix-Rousse tau-populer kanggo sawetara ombenan metu ing kutha.

Iki uga salah siji saka Eropah kang Best Food Places nanging ora teka tanpa bebaya: "Entree" bisa digunakake ing bagean liya ing donya ateges "sajian utama,"Nanging ing Perancis, bener tegese "appetizer."Dadi kelet karo" Entree "kanggo appetizer lan" plat "kanggo sajian utama, lan sampeyan bakal metu ing sabrange karo weteng lengkap lan pengalaman gedhe.

Lyon kanggo Trains Toulouse

Paris kanggo Trains Toulouse

Marseilles kanggo Trains Toulouse

Bordeaux kanggo Trains Toulouse

 

5. London

pemandangan pangan London kang isih bagean Eropah Food Places Best nganti kita ngerti kasil saka Brexit. pemandangan London punika mish-remukan saka sesanti kuliner tradisional lan inovasi modern. Ora trip pangan-sentris kanggo London lengkap tanpa teh paling siji-afternoon, Minggu manggang ing pub tetanggan diiringi dening pint bitters utawa sawetara takeaway iwak lan Kripik salah siji saka akeh 'chippies kutha kang.’ Yen pawon Michelin main luwih bab, sampeyan lagi isih ing Panggonan tengen. Ana limang restoran ing UK kang terus lintang Michelin. The Waterside Inn, Alain Ducasse ing Dorchester, The Archi, Restaurant Gordon Ramsay, lan Lemak Duck.

Antwerp kanggo London Trains

The Hague kanggo London Trains

Bordeaux kanggo London Trains

Geneva to London Trains

 

 

Apa Panjenengan geter rasa tunas? Wis weteng rumbling ing nunggu? Book ngulandara Sepur sabanjure swarga sampeyan Culinary pilihan karo bantuan saka SaveaTrain. Book ing ing 3 menit karo ora Fees pesenan!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/experience-europes-best-food-spots/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)