(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/10/2020)

Éropa salaku buana seueur pisan, Éropa nawarkeun hal pikeun unggal jenis ti traveler - bites nikmat kaasup. Tapi mana bakal kuncup rasa anjeun jadi delighted paling? Naon hidangan pic kudu Instagram Anjeun racking up 100 ngeunaan likes? Ngeureunkeun wondering tur mimitian munching. Ngalaman Éropa urang Food Tempat Best kalawan nyokot luhureun kami!

 

Europe's Best Food Spots on camera

1. Éropa urang Food Tempat Best – Yunani

Ngalaman Éropa urang Food Tempat Best di Yunani. Anu kamungkinan bisa daek dahareun-kaeusi Filo pastry? dahareun Yunani téh hésé lepat na eta meureun boga hal ngalakonan jeung sajarah maranéhna. Nagara urang budaya kuliner nu dianggap leuwih 4,000 taun. Anjeun teu bisa ngéléhkeun pangalaman jeung éta naha éta Éropa urang Food Tempat Best.

 

 

2. Amsterdam

Momen anjeun ninggalkeun setasion kereta api, nu nuju geus bombarded kalawan Asép Sunandar Sunarya ti pilihan endah. hal munggaran mimiti. Nyéwa sapedah hiji. Lengkah 2. Numpang mana irung anjeun nungtun anjeun! Éropa urang Food Tempat Best aya di Amsterdam pikeun rupa alesan. Henteu masalah anggaran Anjeun, aya hal for everyone! Anjeun tiasa didatangan keur saminggu sarta subsist solely kaluar tina Ngaruwat jalan na ongkos pasar.

Teu nyaho ti mana ngamimitian? Meunangkeun bubuka gancang ka pamandangan dahareun Amsterdam jeung piring tina Herring kapok tina salah sahiji loba carts Herring kota atanapi dagang Herring. Lamun urang asak lauk Anjeun ngabutuhkeun pisan lajeng cobaan kibbeling. Butut jeung lauk bodas jero-gorengan dilayanan ku saos mayonnaise. pikeun dessert. Pop kana salah sahiji 100 ngeunaan bakeries.

Lamun ditéang hal gurih, Anjeun moal bisa pondok tina Pilihan pikeun kéju. Aranjeunna sacara harfiah on unggal pojok jalan. favorit urang? A sirop omongan comprised dua waffles ipis, jero digoréng kalawan kahadéan gooey jero tur topped kaluar jeung gula tipung.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

3. Itali

Kumaha bisa urang malah mikir ngaran Éropa urang Best Food Tempat teu kaasup Italia! Aya nagara Éropa tina dahareun langkung iconic? Halo, carbs! Pizza na pasta aya di dulur buka daptar! Ngan inget yen unggal wewengkon ngabogaan husus maranéhanana sarta geus gumantung usum.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Florence kana Kareta Milan

 

large pizza italy is part of Europe's Best Food Spots

 

4. Éropa urang Food Tempat Best – Perancis

Lyon, dipikawanoh salaku Perancis's ibukota gourmet geus pernah geus leuwih diaksés, sareng karéta langsung ka London sareng sambungan TGV anu bakal whisk anjeun Paris atawa Marseille di handapeun dua jam. Nu kuncup rasa anjeun perasaan Dongeng? alus! Simkuring boga saréat pikeun anjeun! Coba kaluar husus lokal; apron sapper (breaded tripe), lajeng rengse dipareuman waktu nganjang ka distrik Croix-Rousse kantos-populér pikeun sababaraha inuman kaluar on kota nu.

Ieu bisa jadi salah sahiji Éropa urang Best Food Tempat tapi henteu datangna tanpa gera: "Entrée" bisa dipake di belahan dunya mun hartosna "piring utama,"Tapi Perancis, eta sabenerna hartosna "appetizer."Jadi pang kalawan" entrée "kanggo appetizer na" plat "keur piring utama, jeung anjeun bakal kaluar dina sisi séjén ku beuteung pinuh sarta pangalaman hébat.

Lyon kana Kareta Toulouse

Paris keur Kareta Toulouse

Marseille kana Kareta Toulouse

Bordeaux ka Kareta Toulouse

 

5. London

Adegan dahareun London urang téh masih bagéan Éropa urang Food Tempat Best dugi kami nyaho hasil tina Brexit. adegan London mangrupakeun mish-mash visi kuliner tradisional jeung inovasi modern. Taya lalampahan dahareun-centric ka London geus réngsé tanpa tea sahanteuna hiji-soré, a Minggu manggang di pub lingkungan dipirig ku pint of bitters atanapi sabagian takeaway lauk jeung kiripik ti salah sahiji loba 'chippies kota.’ Mun kitchens Michelin-dibéntangan anu leuwih hal anjeun, lajeng anjeun masih di tempat katuhu. Aya ayeuna lima réstoran di Inggris nu tahan tilu béntang Michelin. The Waterside Inn, Alain Ducasse di Dorchester, The Araki, Réstoran Gordon Ramsay, sarta The Fat bebek.

Antwerp ka London Kareta

Den Haag ka London Kareta

Bordeaux ka London Kareta

Jenéwa ka London Kareta

 

 

Dupi anjeun trembling kuncup rasa? Ieu beuteung anjeun rumbling di antisipasi? Buku petualangan karéta Anjeun salajengna ka sawarga kuliner anjeun tina pilihan kalayan bantuan SaveaTrain. Buku di handapeun 3 menit kalawan euweuh waragad booking!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/experience-europes-best-food-spots/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)