(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 06/12/2019)

Aya hal incredibly minuhan ngeunaan cicingeun gazing kaluar tina hiji jandela karéta, anjeun teu nyangka? janten, poho ngeunaan frisks kaamanan intim, tas Ziplock jelas keur cair, nol privasi sarta busses toilét-kirang. Aya no way hadé ngajajah Éropa ti ku karéta dina bulan Désémber. Di dieu alesan urang naha!

 

1. Ngajalajah Éropa ku karéta dina bulan Désémber jeung anjeun bakal nempo – pangsaeutikna wisatawan

Loba jalma flock nepi ka maksud populér mangsa Summer nalika maranéhna rék ngajajah Éropa. Sanajan, cuaca cerah teu mawa jeung eta, jelema. Kavling na kavling jalma! Urang bogoh ka ngajajah Éropa ku karéta dina bulan Désémber lantaran aya wisatawan saukur pangsaeutikna. tetempoan beuki, tranquility, na spasi pikeun anjeun!

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

ngajalajah Éropa ku karéta, stasiun karéta kosong

 

2. Ngajalajah Éropa ku karéta di hartosna usum – ongkos langkung mirah

Alesan naha urang gaduh ongkos langkung mirah nya saukur nu sahiji alesan 1! Pangsaeutikna jalma sarua langkung mirah sagalana! Simkuring nuju ngawangkong langkung mirah hotél jeung tiket rail dina taneuh (sanajan meureun teu sabudeureun Natal /Taun énggal).

A tip: Diskon bisa kapanggih deui di kota leutik pisan gumantung pariwisata. Tangtosna, Kota badag teu kedah nyobian sakumaha teuas pikeun meunangkeun dina konsumén, janten rencanana bijaksana lamun anjeun dina anggaran!

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

 

3. Pasar sarta festival

Pariksa pos kami Heboh on The festival Winter Best di Éropa lamun nuju wanting info nu langkung lengkep ihwal nyokot luhureun kami. jalan Pasar, husus anu kacida madhab salila Désémber. Kanyataanna, eta geus tradisi Désémber ti 1400 urang! Keur dina karéta hartina kalenturan, kitu kedah mutuskeun yén anjeun saukur kedah tetep panjang dina salah maneh manggihan bener cinta, mangka anjeun bisa! Éta kaéndahan perjalanan karéta. Éta naha aya henteu cara hadé ngajajah Éropa ti ku karéta dina bulan Désémber.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

ngajalajah Éropa ku karéta, stasiun karéta kosong, festival usum

 

4. atmosper

Mun anjeun geus kungsi diawaskeun pilem Natal, aya nu kabeungkeut jadi gambar gaib dicét atmosfir. Gambar enteng ragrag snowflakes, kids ngalungkeun snowballs, icicles, nu crunch muffled tina leumpang ngaliwatan salju kandel. Sarta tangtu, lampu sarta hiasan! Nyaéta tempat séjén nu nandingan di tampilan anjeun nimu di paling bagian Éropa.

Florence ka Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

Florence kana Kareta Pisa

Roma pikeun Venice Kareta

 

 

5. Explore Europe by train in December = Winter cuisine

Naon cara hadé ngajajah nagara dahareun béda kudu nawiskeun? Ngajalajah Éropa ku karéta dina bulan Désémber, sarta boga kasempetan pikeun didatangan sababaraha kota di hiji poé. Parios a lokal pasar jeung mawa sababaraha snacks deui karéta nu! Anjeun bisa boga sasarap, ngawadang, sarta dahar peuting di 3 kota béda!

Munich ka Zurich Kareta

Berlin ka Zurich Kareta

Basel ka Zurich Kareta

Wina ka Zurich Kareta

 

ngajalajah Éropa ku karéta, Swiss

 

tip: Di Swiss jeung bagian Perancis, nyobaan raclette na fondue, duanana nu dumasar sabudeureun kéju warmed. Germans resep megatkeun kaluar venison nalika nya meunang tiis, sarta chestnuts Anggang nu ngajual pokok dina pasar Natal. Ulah poho kana tatanan hiji sisi tina mulled inuman anggur!

 

Siap buku nu lalampahan karéta hirupna hiji? gede! Kantor asup ka SaveATrain and enjoy hassle and booking-fee free perjalanan karéta!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/explore-europe-train-december/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)