(Paling Keri Dianyari On: 03/11/2019)

Ana kathah kedaton dongeng ing Italia sampeyan kudu ngunjungi! Kanthi dawa kuwi, Sajarah sugih lan budaya, negara iki panggonan kanggo pindhah kanggo Njelajah kedaton. Kanggo mbantu rencana trip, ning kene 10 kedaton dongeng ing Italia sing mesthi arep seneng:

 

1. Brolio Castle

Yen sampeyan curious bab birthplace saka Chianti anggur, iki ngendi sampeyan kudu pindhah. property Kastil sprawls liwat 3,000 hektar, lengkap karo anggur lan saitun. Salajengipun, iku pancen nggantheng kanggo ndeleng sak Sunset demo.

Bari kanggo Trains Fasano

Langkawi to Trains Fasano

Milan kanggo Florence Trains

Venice kanggo Trains Milan

 

2. Sammezzano

Bukit ayu Tuscany ndhelikake mripat-keno iki Bèntèng karo arsitektur unik. pemilik sawijining abad 19 wanted kanggo mungkin ora nggambarake owahan karo pengaruh Oriental. Ing tembung liyane, kang kaparingake marang bakat sing ora kraton Italia bisa cocog.

Salerno kanggo Trains Paestum

Naples to Trains Paestum

Bari kanggo Florence Trains

Salerno kanggo Florence Trains

Sammezzano

 

3. Banfi Castle

Nggolek soko dicokot beda? Ing kraton iki, sampeyan bisa seneng plesiran sayah lan ora mung kaendahan arsitektur lan sekitare. Wiwit 1700s, Bèntèng iki wis ngadeg nonton liwat bukit Rolling saka wilayah lan saiki hotel karo akeh fasilitas.

Roma kanggo Trains Tivoli

Tivoli kanggo Roma Trains

Perugia kanggo Trains Tivoli

Orvieto kanggo Trains Tivoli

Banfi Castle

 

4. Valenzano Castle

Dibangun ing abad kaping-10, Bèntèng Valenzano iku salah siji saka kedaton dongeng paling tuwa isih ngadeg ing Italia. Dina iku isih kaya imposing lan nggumunake iku banjur. Nanging, tinimbang porsi minangka pos, Bèntèng iki saiki hotel, lengkap karo lapangan tenis lan golf.

Roma kanggo Trains Bracciano

Bracciano kanggo Roma Trains

Bracciano kanggo Trains Manziana

Santa Marinella kanggo Trains Bracciano

 

5. Montalto

crita kraton dongeng iki wiwit saka ewu taun kepungkur, lan property wis diijolke tangan antarane menang kakehan wiwit. Nanging, iku panggonan tentrem saiki, karo akeh tani lan anggur. Pengunjung tresna amarga saka sajarahé narik lan arsitektur apik.

Milan kanggo Naples Trains

Florence kanggo Naples Trains

Venice kanggo Naples Trains

Pisa to Naples Trains

Fairytale Castles in Italy

 

6. Poppi Castle

Ana legenda lan menarik bab siji saka menara sawijining. Minangka warga ngomong, iku panggonan ngaso siji saka pihak sing nduweni mantan sawijining. kabaripun, dheweke digunakake kanggo ngunci munggah ngunjungi wong ing menara padha, kang angered wong. Nanging, legenda iku ora mung bab narik pengunjung. views nggantheng saka lembah lingkungan kraton nggawe trip worth iku.

Milan kanggo Trains Genoa

Roma kanggo Trains Genoa

Florence kanggo Trains Genoa

Venice kanggo Trains Genoa

 

7. Vicchiomaggio

Bèntèng looking murni iki nawakake views nggumunke lan kesempatan banget kanggo sinau ing arsitektur wektu Renaissance. Salajengipun, iku salah siji liyane saka tuwone ewu taun antarane kedaton Italia. Bèntèng dongeng iku cedhak Florence, lan iku gedhe kanggo dina trip saka ing kono.

Pompeii kanggo Trains Paestum

Power kanggo Trains Paestum

Florence kanggo Trains Pisa

Florence kanggo Roma Trains

Vicchiomaggio

 

8. Cabbiavoli Castle

Cabbiavoli Castle uga gambar sampurna saka kraton Tuscan. Kanthi katon ayu sawijining, kothak, anggur, lan saitun, Bèntèng iki mung wis dadi kabeh. Sampeyan bisa malah pindhah nunggang jaran nalika visit ana!

Reggio Emilia kanggo Florence Trains

Genoa to Florence Trains

Sestri Levante kanggo Roma Trains

Parma kanggo Florence Trains

 

9. Mug Castle

Salah kedaton paling nggumunke ing kabeh Italia kelebu precariously ing cliffside a. Ombak ing break Segara marang rocks, lan kraton iki looms ndhuwur mau. Sampeyan ora bakal bisa kanggo demo interior, nanging kastil isih becik kanggo gambar.

Torre del Yunani kawin seru banget kanggo Pompeii

Pompeii kanggo Nocera Lower Trains

Sepur kanggo Salerno Nocera Inferiore

Sepur kanggo Salerno Mercato San Severino

Fairytale Castles in Italy

 

10. Montegufoni Castle

Kanggo kabeh penyayang gambar antarane lelungan, Montegufoni bakal dadi panggonan narik. Iku asal saka Kamar misuwur saka Tutup, ngemot Gino Severini Fresko becik. Salajengipun, iku katon pancen nggumunke, lan iku panggonan sing kabeh wong bisa seneng.

Salerno kanggo Trains Maratea

Bari kanggo Trains Maratea

Naples to Trains Maratea

Power Trains kanggo Maratea

Montegufoni Castle

 

Siap kanggo ndeleng kedaton dongeng ing Italia? Priksa manawa kanggo rencana vacation lan Book Tiket Train Panjenengan ing wektu!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “10 Kedaton Dongeng Ing Italia Sampeyan kudu Dolan” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto kita lan teks nanging please, mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/fairytale-castles-italy/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)