(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 30/12/2019)

Aya nyatu istana fairytale di Italia anjeun kudu didatangan! Sareng panjang sapertos, sajarah euyeub budaya, nagara ieu mangrupa tempat pikeun buka salila Ngalanglang istana. Pikeun mantuan Anjeun rencanana lalampahan anjeun, didieu aya 10 istana fairytale di Italia nu aya pasti bade mikaresep:

 

1. Brolio Castle

Mun anjeun panasaran ngeunaan lahirna tina Chianti inuman anggur, ieu mangrupa tempat pikeun anjeun kudu indit. sipat puri Ieu sprawls leuwih 3,000 acres, kumplit jeung kebon anggur jeung groves zaitun. Saterusna, eta kacida anca ningali salila Panonpoé Tilelep wisata.

Bari kana Kareta Fasano

Taranto kana Kareta Fasano

Milan ka madang Kareta

Venice kana Kareta Milan

 

 

2. Sammezzano

Pasir geulis ti Toscana nyumputkeun panon-catching ieu karaton kalawan arsitektur unik. boga anak abad ka-19 hayang redesign eta kalawan pangaruh Oriental. Istilah sanésna, anjeunna masihan hiji flair yén euweuh kenténg Italia lianna bisa cocog.

Salerno kana Kareta Paestum

Naples kana Kareta Paestum

Bari mun madang Kareta

Salerno mun madang Kareta

Sammezzano

 

3. Banfi Castle

Pilari hal bit béda? Di kastil ieu, anjeun bisa ngarasakeun getaway sayah teu ngan keindahan arsitektur jeung sakuliling na. Ti 1700s, puri ieu geus ngadeg nonton ngaliwatan bukit rolling di wewengkon éta kiwari sarta ngarupakeun hotél jeung loba amenities.

Roma pikeun Kareta Tivoli

Tivoli ka Roma Kareta

Perugia kana Kareta Tivoli

Orvieto kana Kareta Tivoli

Banfi Castle

 

4. Valenzano Castle

Diwangun-dina abad ka-10, puri Valenzano mangrupa salah sahiji istana fairytale pangkolotna masih jumeneng di Italia. Dinten ieu kénéh sagampil neguaan sarta megah saperti ieu lajeng. Sanajan, tinimbang porsi salaku hiji outpost, puri ieu kiwari mangrupa hotél, kumplit jeung pangadilan ténis sarta kursus golf.

Roma pikeun Kareta Bracciano

Bracciano ka Roma Kareta

Bracciano kana Kareta Manziana

Santa Marinella kana Kareta Bracciano

 

5. Montalto

carita puri fairytale Ieu mimiti leuwih sarébu taun ka pengker, jeung harta geus disilihtukeurkeun leungeun diantara conquerors sababaraha kali saprak. Sanajan, eta mangrupakeun tempat damai Kiwari, kalawan loba pasipatan tani jeung kebon anggur. Datang cinta eta kusabab sajarah na matak na arsitéktur éndah.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Venice mun Naples Kareta

Pisa pikeun Naples Kareta

Fairytale Castles in Italy

 

6. Poppi Castle

Aya hiji legenda metot ngeunaan salah sahiji munara na. Salaku locals sebutkeun, eta teh tempat istirahat tina salah sahiji urut boga anak. dikabarkan, manehna dipaké pikeun konci up ngadatangan lalaki di eta munara sarua, nu angered rahayat. Sanajan, legenda teu hijina hal attracting datang. pintonan anca ti lebak sabudeureun benteng sangkan perjalanan patut eta.

Milan ka Kareta Genoa

Roma pikeun Kareta Genoa

Florence kana Kareta Genoa

Venice kana Kareta Genoa

 

7. Vicchiomaggio

puri pilari pristine Ieu nawiskeun pintonan stunning na hiji kasempetan alus teuing pikeun diajar arsitektur ti jaman Renaissance. Saterusna, éta lain hiji olds sarébu taun diantara istana Italia. puri fairytale Ieu deukeut Florence, sarta éta hébat pikeun sapoé lalampahan ti dinya.

Pompei kana Kareta Paestum

Kakuatan ka Kareta Paestum

Florence kana Kareta Pisa

Florence ka Roma Kareta

Vicchiomaggio

 

8. Cabbiavoli Castle

Cabbiavoli Castle bisa jadi gambar sampurna hiji bénténg Semenanjung. Kalawan penampilan geulis na, widang, kebon anggur, sarta groves zaitun, puri ieu saukur boga eta sadayana. Anjeun malah bisa balik numpak horseback mun anjeun didatangan aya!

Reggio Emilia mun madang Kareta

Genoa mun madang Kareta

Sestri Levante ka Roma Kareta

Parma mun madang Kareta

 

9. bodo Castle

Salah sahiji istana paling stunning di sakabéh Italia anu bertengger precariously on cliffside a. Gelombang nu megatkeun Tengah Laut kana batu, sarta benteng ieu looms luhur aranjeunna. Anjeun moal bisa tour interior nu, tapi benteng masih idéal pikeun gambar.

Torre Del Yunani karéta keur Pompeii

Pompeii pikeun Nocera Handap Kareta

Karéta keur Salerno Nocera Inferiore

Karéta keur Salerno Mercato San Severino

Fairytale Castles in Italy

 

10. Montegufoni Castle

Pikeun sakabéh pencinta seni diantara travelers, Montegufoni bakal tujuan matak. Éta imah tina Room kawentar masker, ngandung Tantowi Severini frescoes endah manan. Saterusna, eta Sigana leres stunning, sarta eta mangrupakeun tempat boga dulur bisa ngarasakeun.

Salerno kana Kareta Maratea

Bari kana Kareta Maratea

Naples kana Kareta Maratea

Kakuatan Kareta nepi Maratea

Montegufoni Castle

 

Siap ningali istana fairytale di Italia? Pastikeun rencana pakansi, terus Buku Anjeun Tiket Kareta dina waktosna!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Istana Fairytale Dina Italia Anjeun Kedah Tingali” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét kami sarta téks tapi punten, ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/fairytale-castles-italy/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)