Wacan Maca: 5 menit
(Paling Keri Dianyari On: 30/04/2021)

Wewengkon Normandia dumunung ing sisih kulon-lor saka Prancis lan trip relatif cedhak saka Paris. Iku minangka panggonan wisata populer kanggo akeh sing arep nemu pet Northern Prancis. Normandia wis dadi kabeh, saka Sajarah sugih sing tanggal gawe abad, kanggo mujur nengen apik tenan lan masakan kepileh sing bakal ninggalake kowe kepingin luwih. Nanging, salah siji saka wisata utama Normandia iku arsitektur luar biasa. wilayah punika ngarep kanggo kutha-kutha dongeng nggumunke sing saestu dijupuk bayangan. ing kaendahan alam sing campuran karo iki kutha-kutha sibuk godhong akeh ing roso kagum. Amargi popularitas luar biasa saka lokasi Gambar-sampurna iki, Simpen A Train wis sijine bebarengan dhaftar 5 kutha Dongeng kanggo ngunjungi ing Normandia. Coba kalebu wong ing lelampahan Sabanjure sampeyan lelungan liwat France.

 

1. Dongeng Kutha Kanggo Visit Ing Normandia: Honfleur, Calvados

Honfleur uga kutha misuwur paling ing daftar iki. Akeh turis sing ngunjungi kutha pelabuhan sing apik iki lan nikmati kabeh sing ditawakake. Iku unik lan ditepungi kanggo sawijining dhuwur, panah, lan bangunan warni. Iku wis dadi inspirasi kanggo akèh seniman saindhenging taun, lan bangunan unik lan mawerna-werna dijupuk akeh lukisan. A mate liwat lurung-lurung Honfleur bakal ninggalake kowe kroso kaya mandegaken menyang masterpiece. It will undoubtedly enchant you.

Kutha iki nduwèni akèh turis teka liwat lan nawakake kabeh saka laut éca, kanggo macem musium. Yen sampeyan tau ngunjungi kutha iki Fantastic, njupuk ing sesawangan lan Sajarah. paling Jahwéh, nggawe manawa kanggo seneng pelabuhan kutha, kang dikenal minangka Vieux Bassin. Iku antarane paling tujuan wisata misuwur ing Normandia. pelabuhan iki tau ngarep kanggo biasane Fishing pelindhung lan prau dagang. Nanging, liwat taun iku dadi ngarep kanggo akeh yacht.

Paris kanggo Trains Rouen

Paris kanggo Lille Trains

Rouen kanggo Trains Brest

Rouen kanggo Trains Le Havre

Honfleur, Calvados Apa bagean Dongeng Kutha kanggo Dolan maring ing Normandia

 

2. Les Andelys, Panjenengan

Les Andelys iku kabeh sing perlu ing sawijining kutha Perancis quintessential. Ing kutha nengsemake iku tengen jejere Kali Seine. Saliyane jarak menyang kali ayu, Les Andelys uga duwe bukit ijo sing apik lan tebing watu putih ing sakiwa tengene. Les Andelys punika Gambar-sampurna, kang alesan ngapa akeh pengunjung sworo seru atusan foto saka kutha iki Fantastic lan malang sawijining lingkungan.

Saliyane menehi kaendahan, Les Andelys uga misuwur kanggo kraton abad 12 sawijining. Astana, Chateau Gaillard, sepisan ngarep kanggo Richard Lionheart. Nalika kraton uga ing reruntuhan saiki, sawijining ukuran nyengsemaken lan mbangun isih Impress pengunjung sing menek munggah nggetak Rocky kanggo ndeleng iku.

Paris kanggo Trains Le Mance

Paris kanggo Trains Brest

Le Havre Le Mans Trains

Paris kanggo Trains Nantes

Chateau Gaillard Les Andelys, Eure Prancis

 

3. Dongeng Kutha Kanggo Visit Ing Normandia: Giverny, Panjenengan

Giverny punika misuwur ngarep Claude Monet. Claud Monet disewa properti ing taun 1880-an karo para kulawarga. Swara taun rejeki nguripake kanggo luwih, lan dhèwèké dadi luwih makmur. salajengipun, kang bisa kanggo tuku properti, uga sawetara saka tanah lingkungan. Monet dibangun studio ana lan digawe akèh kang karya ing situs sing, kang sijine Giverny ing peta. Loro saka Giverny omah senengane saka Monet, iku uga ngarep kanggo seniman impresionis liyane. Iki kalebu Claude Cambur, Christophe Demarez, lan Ramier. Sajarah sugih ndudohke ing akèh penyayang seni sing arep nemu urip lan karya iki seniman luar biasa.

Saliyane sejarah seni ing kutha kasebut, kutha iki uga misuwur kanggo sesawangan picturesque sawijining. Iku salah siji saka seniman alasan utama tresna iku. Sing Pesona padha ndudohke ing akeh pengunjung dina. Pondokan negara nengsemake, Kebon picturesque, lan ambiance alam sregep sing kudu-weruh. Make sure to stop by Giverny if you are ever in the Eure region of Normandy.

Paris kanggo Trains Le Havre

Paris kanggo Trains Rennes

Le Mans kanggo Paris Trains

Nantes kanggo Paris Trains

 

4. Beuvron-en-Auge, Calvados

kutha cilik sange dumunung ing Pays wilayah dAuge. wilayah iki misuwur liqueur lan keju. Saliyane ing Fantastic raos nawakake wilayah, sampeyan uga bisa nemu kutha sajarah apik banget. Salah kutha kang misuwur paling ing wilayah Beuvron en Auge. Kebak darah sajarah sing tanggal bali menyang 1500s. Bangunan kayata Vieux Manor saka abad kaping-16, digabungake karo omah-omahé setengah timbered saka abad kaping-17, bakal nggawe sampeyan aran kaya sampeyan wis kesah bali ing wektu. Mlaku-mlaku mudhun lurung-lurung cobbled saka Beuvron en Auge cara sampurna kanggo nglampahi afternoon.

Brest kanggo Le Mans Trains

Nantes kanggo Trains Brest

Le Mans kanggo Trains Rennes

Le Mans kanggo Trains Rouen

Beuvron-en-Auge, Calvados ing Dongeng Kutha kanggo Dolan maring ing Normandia

 

5. Dongeng Kutha Kanggo Visit Ing Normandia: Barfleur, sawetara

Ing sisih lor saka Normandia Cotentin Peninsula dumunung kutha pantai ayu saka Barfleur. Iki kutha fishing sepi mung bab 700 residents kang paling misuwur kaendahan nggumunke sawijining. Iku resmi nyatakake minangka salah siji saka kutha paling ayu ing Prancis. Sampeyan iki diajeni karo judhul Plus Beaux Village de France, and it is clear to see why.

Barfleur permata kaya ora ana liyane. Saliyane ing sakcedhake picturesque lan segara jembar, iku uga ngarep kanggo arsitektur sajarah. sepisanan, lurung-lurung piyambak sing cobbled lan cukup lawas. sareh, sawetara tanggal omah lawas bali menyang abad kaping 16. Omah paling tuwa ing kutha baliho akeh luwih saka iku. Ing plataran Sainte Katharina, sampeyan bisa ndeleng omah sing tanggal gawe kanggo abad tengahan. Wis ngleboke, tangga njaba, lan mullioned windows. Senajan Barfleur iku sawijining kutha cilik, iku worth a neng if you are in the area.

Brest kanggo Rennes Trains

Brest kanggo Trains Nantes

Lille kanggo Trains Le Havre

Lawatan ke Trains Le Havre

Barfleur, Channel Prancis

 

Normandia iku cukup gedhe, lan senadyan iku anané akeh kutha-kutha dongeng, saben wong iku unik. Saben wis pet lan karakter sing godhong pengunjung ing roso kagum. Yen sampeyan pengin nemu kamulyan saka kutha-kutha iki, uga kabeh liya Normandia wis tawaran, Book A Train Ticket lan miwiti lelampahan.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Dongeng Kutha Kanggo Visit Ing Normandia” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-towns-visit-normandy%2F%3Flang%3Djw – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)