Wacan Maca: 7 menit(Paling Keri Dianyari On: 12/03/2021)

Lembah ijo sing subur, views canyon ageng, pesisir, utawa kutha-kutha sing nengsemake, Eropa kebak papan sing apik kanggo kemah kulawarga. ing 10 tujuan kulawarga paling apik ing Eropa sing cocog kanggo preian panas, lan malah mangsa. Kabeh diubengi karo pemandangan lan alam sing apik, lan sing paling penting dirancang kanggo liburan kulawarga sing ora iso lali ing Eropa.

 

1. Tujuan Perkemahan Keluarga paling apik ing Austria: Tauren dhuwur

Kutha kaya dongeng, padang rumput sing endah, lan malang Alpen, ing Taman Nasional Hohe Tauren dadi ndhuwur 10 tujuan kulawarga paling apik ing Eropa. Tuladhane, salah sawijining situs berkemah paling apik ing wilayah kasebut yaiku Grossglockner sing ora ngerteni gunung Grossglockner sing misuwur lan paling dhuwur ing Austria.

Saliyane, Innergschloss ing Tirol Wétan duwe pemandangan Alpen sing paling apik, dadi salah sawijining papan sing paling apik kanggo petualangan kulawarga lan gambar. Another Hohe Tauren highlight is the 600-year-old larch forest of Zedlach, ing ngendi sampeyan bakal nemokake papan sing apik tenan kanggo a piknik kulawarga.

Nganakke, kemah kulawarga ing taman nasional Hohe Tauren bakal dadi pengalaman sing ora iso dilalekake kanggo kabeh kulawarga. Kanggo ngrampungake kabeh, sampeyan bisa miwiti plancongan ijo ing Austria kanthi plancongan nganggo kereta ICE sing ramah lingkungan.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Kamping Keluarga ing Hohe Tauren Austria

 

2. Tujuan Perkemahan Keluarga paling apik ing Prancis: Lembah Dordogne

Ing lembah Dordogne sing apik banget, Kamping Le Pontet persis ing Kali Isle lan cedhak karo perahu Perigord sing apik. Le Pontet, sampeyan bakal nemokake kemah kulawarga bintang 3 sing apik kanthi area kemah lan sewa omah seluler. dadi, nalika bocah cipratan ing sendhang, sampeyan bisa seneng mancing utawa berjemur. ing kontras, sampeyan bisa munggah menyang sudut pandang lan ngujo bareng karo lembah Dordogne – Cocog kanggo foto kulawarga.

Kamping kulawarga Le Pontet ana ing wilayah Rhone-Alps sing apik, cedhak Ardeche Gorges cadangan alam. Mulane, sampeyan bakal duwe wektu sing apik kanggo njelajah alam liar, kegiyatan luar biasa sing apik kayata hiking lan muter, lan mung nyedhot srengenge lan hawa seger.

Lyon to Nice With A Train

Paris Menyang Apik Karo Sepur

Cannes menyang Paris Kanthi Sepur

Cannes ke Lyon Kanthi Sepur

 

Lembah Dordogne ing Prancis minangka Kamping Keluarga lan Tujuan Wisata sing apik

3. Family Camping Ty Nadan In Brittany, France

Ing salah sawijining pesisir sing apik ing Eropa, Ty Nadan ing Brittany minangka papan kemah kulawarga ing pinggir segara sing sampurna. Salah satunggaling perkawis perkemahan Ty Nadan yaiku papan kasebut nggabungake alam lan pantai. Mulane, sampeyan bisa milih milih bocah ing pinggir segara, bangun sandcastles lan nonton srengenge surup, kanggo kayak utawa menek wit. Situs kemah iki mung 20 menit saka pantai ing Brittany.

Salajengipun, the campsite is great for a family vacation with small children and babies. Thanks to a baby gear pack and kids’ hiburan ing wayah sore. Mulane, sampeyan mesthi bakal duwe wektu kemah kulawarga sing ora iso lali ing pesisir Brittany sing terkenal.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Kulawarga nalika surup ing Ty Nadan, Brittany, France

 

4. Papan Kémah ing Walanda: Gelderland

Omah kembang tulip lan Veluwe, Gelderland minangka papan kemah kulawarga sing apik banget ing Walanda. Sampeyan lan bocah-bocah pancen bakal seneng taman nasional Veluwe lan satwa, karo 200 kebon Appeltern.

Jutberg lan Ackerstate pancen adil 2 saka pirang-pirang kemah ing Gelderland, ing endi sampeyan bisa parkir kafilah utawa tendha sampeyan. Walanda minangka papan sing apik kanggo plancongan kulawarga, sabenere amarga ana akeh papan sing apik kanggo dijelajah karo bayi utawa bocah cilik lan uga para remaja.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

Panggonan Kamping ing jejere kewan galak ing Gelderland, Walanda

 

5. Kamping Kulawarga Paling apik ing Bavaria Jerman

Omah kali Danube lan kebon anggur Franconia, Bavaria minangka papan kemah sing apik kanggo kulawarga. Coba bayangake metu saka kafilah utawa tendha sampeyan, menyang kebon anggur sing seneng banget, sawise dina petualangan kulawarga ing alam.

Muter ing gunung utawa ngumbara ing Alas Bavaria, nggoleki satwa, kupu-kupu, lan manuk langka – Bavaria minangka papan tujuan musim panas sing apik. Saliyane, sampeyan bakal nemokake manawa wilayah kasebut kebak tlaga sing apik tenan, Kastil Neuschwanstein kanggo para ksatria lan putri enom, kanggo ngrampungake liburan musim panas kulawarga sing sampurna.

Dusseldorf menyang Munich Kanthi Sepur

Dresden menyang Munich Kanthi Sepur

Nuremberg tumuju Munich Kanthi Sepur

Bonn menyang Munich Kanthi Sepur

 

Wisata Alam apik lan Kamping Ing Bavaria Jerman

 

6. Kamping Kulawarga Ing Alas Ireng

Saka mripat manuk utawa jero alas, alas ireng ing Jerman minangka salah sawijining cadangan alam sing paling apik lan apik ing jagad iki. Sampeyan bakal nemokake akeh situs kemah ing wilayah Black Forest amarga kemah populer banget ing Jerman.

Mulane, sampeyan bisa milih taman kafilah cedhak kutha-kutha kuna, utawa lakes ayu lan gunung-gunung. Kayata, Campingplatz Weiherhof dening Titisee cocog kanggo plancongan kulawarga sing santai, nalika Campings Wolfach cocog kanggo kulawarga hiking lan bersepeda.

Frankfurt to Berlin Kanthi Sepur

Leipzig menyang Berlin Kanthi Sepur

Hanover menyang Berlin Kanthi Sepur

Hamburg menyang Berlin Kanthi Sepur

 

 

7. Kamping Keluarga ing Tuscany Italia

Kamping ing Tuscany bakal dadi plancongan kulawarga paling enak. Pegunungan ijo sing sutra, anggur, keju lokal, lan truffle wis nggawe Tuscany swarga kuliner. Ana uga pasta lan pizza kanggo bocah-bocah, dene wong tuwa seneng akeh panganan lokal.

Kanthi iki ing atine, Tuscany nawakake akeh kegiyatan sing nyenengake kanggo kabeh kulawarga, kaya taman banyu. Ing kene sampeyan bisa lungguh nalika bocah padha cipratan banyu, sawise dolan-dolan menyang kutha-kutha sing cedhak, Pisa lan Sienna.

Ing tembung – becik, Tuscany minangka papan kemah kulawarga sing apik ing Eropa, permata kemah sing didhelikake tenan.

Milan menyang Napoli Kanthi Sepur

Florence menyang Napoli Kanthi Sepur

Venesia ke Napoli Karo Sepur

Pisa menyang Napoli Kanthi Sepur

 

modernisasi Perkemahan Keluarga ing Tuscany Italia

 

8. Tujuan Keluarga Paling apik ing Swiss: Danau Swiss Alpine

Kamping mewah utawa ing tendha utawa van sampeyan dhewe, Pegunungan Alpen Swiss duwe papan glamping sing apik tenan and budget-friendly family camping places. If you are planning family camping in the summer, banjur situs kemah Arolla ing Pegunungan Alpen Swiss iku sampurna, awit dununge ana ing dhuwur gunung. Ing kene sampeyan bakal duwe narik ati sing, suhu sing adhem, lan akeh tilase.

Nanging, yen sampeyan seneng pengalaman sing luwih santai, banjur kemah ing pinggir tlaga pancen cocog. sepisanan, yen lagi panas, sampeyan mung bisa mlumpat menyang sendhang. sareh, sampeyan bakal duwe pemandangan sing apik, tanpa lelungan adoh banget saka kemah sampeyan.

Intine yaiku yen Pegunungan Alpen Swiss nawakake macem-macem papan kemah. Saka santai nganti preinan aktif, pemandangan danau utawa gunung – Kabeh apik tenan.

Zurich menyang Wengen Kanthi Sepur

Jenewa menyang Wengen Kanthi Sepur

Bern menyang Wengen Karo Sepur

Basel to Wengen Karo Sepur

 

bocah sing lungguh ing bangku ing tlaga Swiss Alpine

 

9. Tujuan Keluarga Paling apik ing Italia: Kamping Brione Ing Lake Garda

Ing endhas Danau Garda, 4-star Camping Brione minangka papan kemah kulawarga sing ngimpi ing Italia. Tangi pemandangan telaga, mlumpat kanggo nglangi, utawa nedha bengi kulawarga ing njaba kémah karo salah sawijining papan sing paling apik ing jagad iki, resep sing cocog kanggo nyenengake kulawarga.

Camping Brione duwe 20 tarub, lan 39 omah-omah seluler kanggo disewa, listrik, lan fasilitas sing apik banget, kalebu kamar bayi. Yen kulawarga sampeyan minangka olah raga sing aktif, banjur sampeyan bisa nyewa sepeda lan plancongan ngubengi tlaga lan gunung, utawa seneng olahraga banyu. Ing tangan liyane, sampeyan uga mung bisa adhem ing kolam renang ing situs kemah utawa ing pinggir segara lan duwe wektu kulawarga sing santai.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Tujuan Lakeside Campings Campsite Brione, Lake Garda, Italia

 

10. Tujuan Kamping Ing Eropa: Verdon Gorge

Ing pinggir Gorges du Verdon, ing remaja lan perkemahan sing ramah bocah, kanthi pemandangan tlaga utawa ing kompleks kemah kemewahan, kemah kulawarga ing Gorges du Verdon durung nate nyenengake. Gorges du Verdon minangka salah sawijining cadangan alam sing paling apik ing saindenging jagad, lan sampurna kanggo kemah kulawarga ing mangsa panas.

Thanks kanggo jarak sing cedhak karo canyon lan tlaga, ana akeh kegiatan olahraga banyu kanggo kabeh kulawarga. Tuladhane, ana taman banyu lan kolam ing umume Campings ing wilayah kasebut, dadi sampeyan bisa santai ing kolam renang. Sanalika, sampeyan bisa nggoleki ing salah sawijining jalur hiking sing apik, ing cadangan alam sing apik banget.

Kanggo nyimpulake – Cukup riset ing Verdon Gorge camping lan pesenan sadurunge, amarga iki minangka papan sing populer kanggo kemah kulawarga, lan sampeyan bakal duwe jeblugan.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Apik kanggo Marseilles Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Salah sawijining Tujuan Wisata Keluarga Paling Apik ing Eropa: Gorges Du Verdon Prancis

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang plancongan menyang 10 Tujuan Keluarga Paling Apik ing Eropa nganggo kereta.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Tujuan Perkemahan Keluarga Paling Apik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamily-camping-destinations-europe%2F%3Flang%3DjwNyawang - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)