(Paling Keri Dianyari On: 23/03/2020)

Eropah inspires seniman lan sutradara saka sak donya, supaya iku ora surprise sing nengsemake produsen film memper! Nggoleki 5 Famous Film Places in Europe lan Book preian lan lelakon kacemplungaken dhewe ing film favorit kanggo liburan sampurna karo Eropah Destinations Best.

 

1. Famous Film Places Ing Eropah: apa-apa Hill, London, UK

Elingi Hugh Mènèhi biru mata ing film apa-apa Hill? Nggoleki apa-apa Hill, siji saka London paling ayu panggonan lan ngarep kanggo paling quintessentially Inggris rom-com. Sembarang offline saka film iki ora bisa bantuan nanging nggawe sing aran sethitik luwih… Sisih paling bab apa-apa Hill iku sing akeh saka iku dipunsutradarai ing tengah London! Tegese sing bisa bukak akeh lokasi apik ditampilake ing film!

Ing pemandangan opening, karakter Hugh Grants, William Thacker mlaku liwat portobello Road Market. pasar misuwur donya iki ora mung worth a neng amarga iku salah siji saka Syuting Lokasi paling apik apa-apa Hill, nanging amarga pasar dhewe iku mung ayu lan kebak Antik quirky mung nunggu katutup.

Sabanjure, disaranake sampeyan Kepala liwat kanggo Lange Bookshop, 142 portobello Road. Ing toko buku sethitik apik banget diduweni dening Will ing film dumunung ing 142 portobello Road. Ing wektu syuting, iku toko antik. dina iki, alamat iki dadi panggonan kanggo toko sepatu. Punika bilih toko Bookshop kanthi jeneng Travel Bookshop adhedhasar ing 13-15 Langkawi Close inspirasi kanggo nyimpen film.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

Famous Film Places In Europe Notting Hill, London, UK

 

2. Harry Potter, Langkawi Castle, UK

apik iki 1,000 taun lawas abad tengah Bèntèng sing paling disenengi saka industri film, kang kok kita ora bisa ninggalake iku mati kita 5 Famous Film Places ing dhaftar Eropah. Iku paling misuwur minangka lokasi Hogwarts ing Harry Potter. Langkawi Castle ora mung salah siji saka kedaton dipanggoni paling gedhé ing Inggris lan 1,000 taun, nanging uga bab-bab bintang film ing tengen dhewe!

Bèntèng picturesque iki salah siji sing paling apik ing Britain, gadhah digawe main ing film populer lan TV kayata Elizabeth, Robin Hood: Pangeran Maling, ing Abbey Downton khusus natal, lan sawijining peran paling misuwur minangka Hogwarts Sekolah Sihir lan Wizardry ing loro Harry Potter film.

Iku ing latar kraton sing Harry wis wulangan Quidditch kang kawitan (Bèntèng saiki sarwa dumadi training broomstick saindhenging sasi panas) lan titik endi Weasleys mabur Ford Inggris kacilakan ndharat ing dina pisanan sekolah.

Aside saka raid sawijining ing layar amba lan cilik, Bèntèng banget uga nduweni dawa lan Sajarah sugih. Sampeyan iki di bangun sak 1096 lan dumunung ing kabupaten Inggris saka Northumberland. Dina iku asal kanggo Adipati Langkawi lan kulawarga lan kastil dipanggoni paling gedhé kaloro ing Inggris sawise Windsor Castle.

 

 

3. Famous Film Places Ing Eropah: Hamlet, Dunnottar Castle, Skotlandia

Minangka adoh minangka kedaton pindhah, iku angel mbayangno lokasi liyane remot lan serem saka Dunnottar. Mbok karo posisi paling impenetrable kabeh kedaton Scottish, siji iki lenggah ing ndhuwur semenanjung Cliff dhewe ing dalan kanggo Aberdeen, mbelo kabeh pinggiran dening pasukan alam. Iku mesthi uga misuwur kanggo maringi inspirasi Putri Meridas ngarep kulawarga ing Disney Pixars Wani lan tikel kanggo Elsinore ing Franco Zeffirellis Hamlet!

Sawijining rangking lokasi minangka salah siji saka ngendi wae paling serem lan sampeyan entuk kasempatan kanggo pesta mata ing sawetara saka coastlines paling striking ing Skotlandia. Angin kesapu suket, plunging perengan, lan ombak wonten kabeh teka bebarengan ing siji sokongan banget romantis.

Dunnottar uga nawakake kaweruh menyang pertahanan, benteng, lan wis dosis apik saka Legenda lan misteri. Whigs Wikipedia bakal nggawe ngadeg rambute ing mburi minangka bakal pasamuwan (saiki ing reruntuhan) torched dening William Wallace.

Senajan Dunnottar wis nambah ing popularitas, iku ora siji saka kedaton Scottish busier. Plus, liya ukuran sampeyan bisa gampang njaluk adoh saka wong akeh lan seneng lokasi unik meh ing dhewe. Iku uga mandeg mati sampurna ing Angus Coastal Route, saestu apik trip dalan Scottish.

Dunnottar Castle, Scotland

 

4. Inception, Paris, France

Nalika sampeyan mikir Paris, France, sampeyan kanthi otomatis mikir saka Menara Eiffel. Lan apa ora bakal sampeyan? Iku ayu, lan iku banget, nanging kita kabeh weruh kaping ewu ing kabeh kartu-kartu pos, posters, dagangan lan warta foto awit kita padha dicekel bocah. Nanging ana sing tenan kelangan ngadeg mung watu uncalan saka Eiffel: jembatan Inception.

Pont de Bir Hakeim inggih punika sawijining jembatan nyabrang Kali Seine ing Paris. Dibangun liwat atus taun kepungkur lan sing tau ditekani karo serves minangka titik nyebrang kali kanggo warga, nanging ing 2010 iku banjur dadi bintang film bener. Sing nalika Christopher Nolan teka karo punggawa, kalebu Leonardo DiCaprio, Ellen Page, lan Joseph Gordon Levitt.

ing 2010 keajaiban kedaden ing jembatan punika. Ing pemandangan opening, Ellen Artikel-artikel wonten karakter Ariadne sinau carane mbangun impen.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Inception Paris, France

 

5. Famous Film Places Ing Eropah: The Life lan ayu, arezzo, Italia

Film iki isih ndadekke luh kanggo mripat nalika aku malah mikir babagan. Aku mirsani film iki misuwur ing sekolah akeh taun ago, lan wis tau ngiwa memori. Iki kok aku wis wong musna kanggo ndeleng titik film misuwur iki aku! Roberto Benigni 1997 menang Oscar La Vita e Bella (Urip Beautiful) punika masterpiece! Setel ing Perang Donya II, iki nyritakaké sawijining wong Italia Yahudi jenengé Guido Orefice. Piyambakipun kepanggih lan tumiba ing katresnan karo Dora ayu lan padha duwe anak lanang, Joshua, bebarengan.

Crita bab kulawarga Guidos lan carane urip njaluk nguripake regane mudhun nalika lagi dijupuk menyang kamp konsentrasi. nalika ana, supaya papan perlindungan putra saka ditempuh sakcedhake, Guido weaves crita njlimet. Sing wektu ing camp punika namung game. Dipun damel film tengen pirang-pirang set pusate ing awal film, Nanging, iku kutha Tuscan apik banget saka Arezzo.

Florence kanggo Trains Arezzo

Perugia kanggo Trains Arezzo

Bologna kanggo Trains Arezzo

Siena kanggo Trains Arezzo

Famous Film Spots in Europe La Vita e bella, Arezzo, Italy

 

Sampeyan salah siji nyedhak siap download siji saka film iki kanggo nonton utawa Akibate planning trip wis, ora sampeyan? Apa ora nindakake loro-lorone! Kepala ing liwat kanggo Simpen A Train lan buku tiket ing menit kanggo siji saka 5 Famous Film Places in Europe!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita "5 Famous Film Places Ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =‎https://www.saveatrain.com/blog/famous-film-spots-europe/ – (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)