(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 23/03/2020)

Éropa inspires seniman jeung filmmakers from around the world, kitu deui teu heran yén éta metot makers pilem sapuk! Manggihan 5 Kawentar Film Tempat di Éropa jeung buku anjeun libur jeung kagiatan mun neuleumkeun diri dina film favorit anjeun pikeun liburan sampurna kalawan Éropa maksud pangalusna.

 

1. Kawentar Film Tempat Di Éropa: Notting Hill, London, Inggris

Inget Hugh hibah panon biru dina film Notting Hill? Manggihan Notting Hill, salah sahiji London paling tempat geulis jeung imah nu paling quintessentially Britania ROM-com. Any viewing of this film can not help but make you feel a little betterThe best part about Notting Hill is that much of it was filmed in central London! Ieu ngandung harti yén anjeun bisa nganjang loba iconic lokasi dipintonkeun dina wayang!

Di lawang pamandangan, Karakter Hugh hibah, William Thacker walks ngaliwatan Portobello Jalan Pasar. pasar kawentar dunya ieu teu ngan sia neng sabab mangrupa salah sahiji syuting Locations paling iconic Notting Hill, tapi kusabab pasar sorangan saukur geulis jeung pinuh ku antik quirky ngan ngantosan bisa kapanggih.

Teras, kami nyarankeun Anjeun kantor leuwih kana Wills toko buku, 142 Portobello Jalan. Denok saeutik toko buku dipiboga ku Bakal di film ieu ayana di 142 Portobello Jalan. Dina waktu syuting, ieu hiji toko antik. Dinten, alamat imah ka toko sapatu. Konon a caket dieu toko buku ku nami The Travel toko buku dumasar dina 13-15 Blenheim Tutup éta inspirasi keur toko film.

Kareta Amsterdam Pikeun London

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

Famous Film Places In Europe Notting Hill, London, UK

 

2. Harry Potter, Alnwick Castle, Inggris

iconic ieu 1,000 taun puri abad pertengahan mangrupakeun favorit industri pilem, naha nu mangrupa urang teu bisa ninggalkeun eta kaluar kami 5 Kawentar Film Tempat dina daptar Éropa. Éta nu kawentar salaku lokasi pikeun Hogwarts dina Harry Potter. Alnwick Castle teu ngan salah sahiji nu panggedéna dicicingan istana di Inggris jeung 1,000 taun, tapi oge hal ngeunaan hiji béntang pilem dina katuhu sorangan!

puri picturesque Ieu salah sahiji anu pang iconic di Britania, sanggeus dijieun appearances dina popular film jeung televisi nempokeun saperti Elizabeth, Robin Tiung: Pangeran Maling, éta Downton Abbey Christmas husus, jeung paling kawentar peran salaku Hogwarts Sakola elmu sihir jeung Wizardry dina dua kahiji Harry Potter film.

Ieu dina puri grounds nu Harry geus heula nya Quidditch palajaran (benteng kiwari sarwa latihan broomstick sapanjang bulan usum panas) jeung tempat dimana éta Weasleys ngalayang Ford Anglia kacilakaan landed dina dinten mimiti sakola.

Kumisan ti anak forays dina badag sarta layar leutik, benteng megah ogé ngabogaan panjang sarta sajarah euyeub. Ieu erected kira-kira 1096 jeung aya di inggris county of Northumberland. Dinten ieu imah ka Adipati of Northumberland jeung kulawargana sarta mangrupa benteng dicicingan kadua panglobana di England sanggeus Windsor Castle.

 

 

3. Kawentar Film Tempat Di Éropa: Dukuh, Dunnottar Castle, Skotlandia

Salaku sajauh istana indit, hese ngabayangkeun lokasi leuwih jauh jeung dramatis ti Dunnottar. Sugan jeung paling impenetrable posisi sadaya Skotlandia istana, ieu hiji sits di luhur sorangan gawir samenanjung dina jalan ka Aberdeen, salamet dina sadaya sisi ku pasukan alam. Ieu tangtu ogé kasohor mereun Putri Meridas imah kulawarga di Disney Pixars Wani na dua kali pikeun Elsinore di Franco Zeffirellis Dukuh!

Lokasina jajaran minangka salah sahiji nu pang dramatis di mana waé jeung anjeun meunang kasempetan pikeun salametan panon anjeun dina sababaraha sahiji anu pang keuna coastlines di Skotlandia. Angin disapu grassland, plunging cliffs, sarta gelombang thrashing sadayana datangna babarengan dina hiji backdrop pisan romantis.

Dunnottar ogé nawarkeun hiji wawasan defenses puri sarta ngabogaan dosis hade Kujang na mysteries. Whigs Kolong bakal nyieun buuk anjeun nangtung dina ahir saperti bakal gareja (ayeuna di ruruntuhan) torched ku William Wallace.

Sanajan Dunnottar ieu ngaronjatkeun popularitasnya, teu salah sahiji istana Skotlandia busier. tambah, anak ukuran hartina anjeun bisa kalayan gampang meunangkeun jauh ti panongton jeung ngarasakeun unik lokasi ampir dina anjeun sorangan. Eta oge eureun kaluar sampurna dina Angus basisir Rute, sabenerna endah Skotlandia jalan lalampahan.

Dunnottar Castle, Scotland

 

4. Lahirna, Paris, Perancis

Lamun anjeun mikir Paris, Perancis, anjeun otomatis mikir tina Tower Eiffel. Jeung naha henteu ngalakukeunana Anjeun? Éta geulis, tur éta megah, Tapi kami geus sagala katempo eta sarébu kali dina sagala kartu pos, kasep, barang dagangan jeung poto warta saprak urang nya éta kids. Tapi aya hiji hal bener tiis nangtung ngan hiji batu buang ti Eiffel: Lahirna sasak.

Pont de Bir Hakeim nyaeta sasak pameuntasan Walungan Seine di Paris. Diwangun ngaliwatan saratus taun ka pengker na loyally fungsi minangka titik pameuntasan walungan kana locals, tapi dina 2010 eta jadi bener béntang film. Nu lamun Christopher Nolan anjog jeung awak-na, kaasup Leonardo DiCaprio, Ellen Page, jeung Joseph Gordon Levitt.

Di 2010 hal gaib lumangsung dina sasak ieu. Di lawang pamandangan, Ellen Kaca karakter Ariadne learns cara ngawangun impian.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Inception Paris, France

 

5. Kawentar Film Tempat Di Éropa: La Vita e bella, Arezzo, Itali

Film ieu masih brings cimata ka panon mah lamun kuring komo teu mikir ngeunaan eta. I diawaskeun ieu film kawentar di sakola loba taun ka tukang, jeung eta geus kungsi ninggalkeun mémori mah. Ieu naha Kuring geus pribadi Isro ningali titik pilem kawentar ieu sorangan! Roberto Benigni 1997 unggul Oscar La Vita e Bella (Hirup téh Indah) nyaéta karya! Disetél dina WWII, eta ngabejaan carita hiji Yahudi italia man ngaranna Guido Orefice. Manéhna meets jeung ragrag di sunda jeung nu geulis Sugih jeung maranéhanana boga putra, Giosue, babarengan.

carita ngeunaan kulawarga Guidos na kumaha kahirupan maranéhanana meunang ngancik tibalik ka handap basa aranjeunna keur dicandak ka hiji camp konsentrasi. Sedengkeun aya, dina raraga pikeun panyumputan putrana ti horrors of-na sakuliling, Guido weaves an elaborate carita. Waktu maranéhanana di camp téh saukur kaulinan. Filmed sakuliah sababaraha susunan nu centerpiece tina awal film, kumaha oge, ieu denok Tuscan kota Arezzo.

Florence kana Kareta Arezzo

Perugia kana Kareta Arezzo

Bologna kana Kareta Arezzo

Siena kana Kareta Arezzo

Famous Film Spots in Europe La Vita e bella, Arezzo, Italy

 

Anjeun boh lalaki siap pikeun ngundeur salah sahiji pilem ieu nonton atawa akibatna perencanaan lalampahan anjeun geus, henteu anjeun? Naha teu ngalakukeun duanana! kantor on leuwih kana Simpen A Train sarta buku tiket di menit salah sahiji 5 Kawentar Film Tempat di Éropa!

 

 

Do you want to embed our blog post “5 Famous Film Places In Europe” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =‎HTTPS://www.saveatrain.com/blog/famous-film-spots-europe/ – (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)