(Paling Keri Dianyari On: 09/10/2019)

Swara whooshing saka Sepur teken menyang stasiun, lan kamungkinan saka njupuk lan arep nang endi wae sing ora dikarepke rampung. Bisa mikir apa-apa luwih saka Routen Train Famous lan Pangkasaysayan?

Sepur sing pangeling saka Golden Age of travel. Nalika wong banjur lelungan kanggo sasi ing wektu lan jaran padha bisa melu. Travel ora bab gratification cepet lan mung looking nerusake kanggo panggonan.

Ora, travel temenan nglaras lelampahan. Packing ing trunks, lan bisa kompas lan saperangan maps apik. Travel Wedjangane arep Panggonan ngendi kowé ngerti ora ana, ngendi malah udhara felt aneh lan huruf ngarep bisa mung teka sawise bali.

Ing pakurmatan kanggo mode paling marem transportasi Simpen A Train ndadekke sampeyan dhaftar misuwur lan sajarah Sepur rute sampeyan kudu njupuk ing 2019!

 

Famous and Historical Train Routes

 

London to Langkawi on the Orient Express – The Longest Famous and Historical Train Routes

Iki paling temtunipun bakal pindho minangka tanggal sajarah! This is possibly the most Famous and Historical Train Routes and a Sepur romantis rute ing donya. Iku nglepas saka Paris ing rute menyang kutha Byzantine ing Istanbul. Sampeyan bisa kanthi tiket standar saka SaveATrain kanggo lelungan rute, utawa milih kanggo pilihan liyane sugeh lan mlumpat ing Orient Express. Intrigue saka Sepur kemewahan iki kondhang inspirasi Agatha Christie. dina iku ora ana maneh operasional arupi seratan durung roh sawijining urip ing The Westin kang Venice-Simplon Orient Express. Ana loro sepur, nyatane, siji karo Trem partner saka taun 1920-an lan 30s lan liyane Sepur Inggris Pullman sajarah.

Rute anyar angin sawijining cara saka London kanggo Venice, ing wusana kalebu liyane destinasi ing Eropa, lan sapisan-a-taun asli Paris-lelampahan Istanbul ing Agustus.

Milan to Langkawi Trains

Florence to Langkawi Trains

Bologna to Langkawi Trains

Roma kanggo Venice Trains

 

Hamburg Kopenhagen

sampeyan kudu lelungan ing Sepur sing bisa diangkut ing ferry sing. Iki mesthi salah siji saka rute Sepur Famous lan sajarah sampeyan kudu njupuk ing 2019!

dadi, apa mengkono yen sampeyan njaluk menyang Ferry? Kebeneran penumpang sepur bisa njaluk mati Sepur lan seneng sesawangan sapisan ing dhuwur pesawat Ferry. Sampeyan bakal nglintasi segara Baltik ing 45 menit. Kabeh lelampahan Sepur luwih 4 jam lan 45 menit. Copenhagen karo Rye mbukak-ngadhepi sawijining sandwiches lan estetis desain luar biasa iku cukup tiket Sepur adoh saka bustling Hamburg, Jerman sing bisa mesthi, tuku saka SaveATrain.

Hamburg Kopenhagen Trains

Hanover kanggo Copenhagen Trains

Berlin to Langkawi Trains

 

Glacier Express - Swiss

Nyambungake loro Swiss kang paling apik gunung resort, Zermatt lan St Moritz, ing Glacier Express cara paling sayah kanggo seneng ing sesawangan nggumunke Alpen Swiss. Apa wis milih iki minangka salah siji saka rute Sepur paling misuwur lan sajarah sampeyan kudu njupuk ing 2019?

Traveling mangétan saka Zermatt, ing dina-long isine trip 91 Tunnel lan 291 kreteg minangka iku nggulung Meadows alpine kepungkur kidul Swiss kang, murni gunung tlaga, lan hamlet Gambar-sampurna. Highlights lelampahan kalebu Oberalp Pass, titik paling dhuwur ing kulo ing 6706 kaki. Liyane iku misuwur Landwasser Viaduct - sing apik banget nem-arch struktur ngadeg 200 kaki lan plunging menyang trowongan Cut sakcara menyang gunung ing.

Zurich kanggo Trains Zermatt

Geneva to Trains Zermatt

Interlaken kanggo Trains Zermatt

Lucerne kanggo Trains Zermatt

 

 

West Highland Line, Glasgow kanggo Mallaig - Scotland

We lagi ketagihan kanggo seri TV Outlander, kang fokus ing lawas-sekolah Skotlandia Highlanders. Supaya ana ora wonder iki ing daftar Routen Train Famous lan Pangkasaysayan. The Line West Highland punika cara banget kanggo nemu alam bébas ing negara, pantai kulon. Sawise Sepur godhong Glasgow - kutha paling gedhe Skotlandia kang - malang kutha cepet succumbs kanggo verdant glens lan lochs tranquil. judhul mangalor, Kulon Highland Line liwat ara-ara samun remot Rannoch Moor. Sabanjuré kali iki mili ing inggil Ben Nevis, ndemek mudhun ing Fort William. Ngoper arah lan obah mangulon, Sepur ngliwati Glenfinnan Viaduct (Bintang ing film Harry Potter seri) sadurunge tekan ing port rame saka Mallaig.

Amsterdam kanggo London Trains

Lyon kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Famous lan Pangkasaysayan Routen Train ing Inggris

travel penumpang sepur ana siji saka panganggo Inggris gedhe saka Victorian Age. Ing abad kaping-20, semangat railway kereta api hobbyists koyone wis proliferated meh minangka cepet kaya railways piyambak. sepur sajarah uap, khusus laku apik, lan panah railways ngukur wis dipulihaké. kene, sampeyan bakal nemokake sawetara sing paling Sepur uap lan warisan laku railway. Golek wong ing kabupaten West Negara Cornwall, Devon, Somerset, lan Dorset.

Akèh sepur iki sing dibalèkaké sepur uap, SaveATrain ora nyedhiyani karcis ing wong. Nanging, kita apa nyedhiyani rega paling kanggo njupuk sak Inggris.

 

 

Arep nemu Famous lan sajarah Sepur rute?

Kepala ing liwat kanggo Simpen A Train lan buku tiket ing 3 menit.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/famous-historical-train-routes/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane