(Last Updated On: 09/10/2019)

Sora whooshing tina karéta a teken kana setasion, sarta kamungkinan meunang on na bade wae tos rengse teu kaduga. Dupi anjeun pikir nanaon hadé ti ruteu Train Inohong jeung sajarah?

Karéta téh panginget nu Golden Age of perjalanan. Lamun urang indit iinditan keur bulan dina hiji waktu sarta kuda anu kamungkinan aub. Travel éta henteu ngeunaan gratification instan na ukur ningali maju ka tujuan.

teu, perjalanan dimaksudkan ngarasakeun perjalanan. Paking di trunks, jeung kamungkinan mangrupa kompas sareng sababaraha peta alus. Travel dimaksudkan bade tempat dimana anjeun terang teu saurang, dimana sanajan hawa ngarasa aneh jeung hurup asal anjeun bisa ngan anjog sanggeus anjeun balik.

Dina ngajenan kana modeu paling satisfying transportasi Simpen A Train brings Anjeun daptar Inohong jeung sajarah karéta ruteu Anjeun kudu bisa mawa dina 2019!

 

Famous and Historical Train Routes

 

London nepi Venice dina Orient Express – The Longest Famous and Historical Train Routes

Ieu paling pasti bakal ganda nepi salaku tanggal bersejarah! This is possibly the most Famous and Historical Train Routes and a karéta romantis jalur di dunya. Ieu departs ti Paris dina jalur ka kota Bizantium di Istanbul. Anjeun bisa ku tikét baku tina SaveATrain diperlukeun keur indit jalur ieu, atawa milih pikeun pilihan langkung glamorous na ngaluncat dina Orient Express. The sakongkolan rasiah ngeunaan karéta méwah ieu famously diideuan Agatha Christie. poé ieu téh euweuh operasional dina formulir aslina acan roh na hirup on di Belmond urang Venice-Simplon Orient Express. Aya dua karéta, kanyataanna, salah jeung gerbong bobogohan ti 1920-an sarta 30s jeung lianna nyaéta karéta Britania Pullman bersejarah.

Jalur anyar angin cara anak ti London mun Venice, dina kasempetan kaasup séjén maksud di Éropa, sarta sakaligus-a-taun aslina Paris-lalampahan Istanbul dina bulan Agustus.

Milan ka Venice Kareta

Florence mun Venice Kareta

Bologna mun Venice Kareta

Roma pikeun Venice Kareta

 

Hamburg ka kopenhagen

Anjeun kedah ngarambat kana karéta nu nu bisa diangkut dina ferry a. Ieu pasti salah sahiji ruteu karéta Inohong jeung sajarah nu kedah nyandak di 2019!

janten, naon kajadian sakali anjeun meunang ka Ikmal? Kabeneran panumpang karéta anu bisa turun karéta jeung ngarasakeun tetempoan anu sakali numpak ferry nu. Anjeun bakal meuntas laut Baltik di 45 menit. Sakabéh lalampahan karéta lasts 4 jam jeung 45 menit. Kopenhagen kalawan Rye kabuka bermuka na sandwiches jeung estetika desain luar biasa nyaéta lumrah tikét karéta jauh ti bustling Hamburg, Jérman nu can tangtu, meuli ti SaveATrain.

Hamburg ka kopenhagen Kareta

Hanover jeung kopenhagen Kareta

Berlin ka kopenhagen Kareta

 

Glacier Express - Swiss

Nyambungkeun dua Swiss urang paling endah gunung resorts, Zermatt na St Moritz, nu glacier Express mangrupakeun cara paling reureuh pikeun ngarasakeun tetempoan stunning tina Alps Swiss. Naha geus dipilih ieu salaku salah sahiji ruteu karéta paling Inohong jeung sajarah nu kedah nyandak di 2019?

Iinditan eastward ti Zermatt, dinten-lila nyertakeun lalampahan 91 torowongan sarta 291 sasak sakumaha eta gulungan jukut alpine kaliwat kidul Swiss urang, pristine situ gunung, tur dusun gambar-sampurna. Highlights perjalanan kaasup Oberalp Pass, titik pangluhurna dina numpak dina 6706 suku. Sejen teh kawentar Landwasser Viaduct - a megah genep Arch struktur ngadeg 200 suku jeung plunging kana torowongan motong lempeng kana mountainside nu.

Zurich ka Kareta Zermatt

Jenéwa kana Kareta Zermatt

Interlaken kana Kareta Zermatt

Lucerne kana Kareta Zermatt

 

 

West Highland Line, Glasgow mun Mallaig - Skotlandia

Arurang ayeuna addicted kana serial TV Outlander, nu museurkeun kana heubeul-sakola Skotlandia Highlanders. Ku kituna aya nu teu heran ieu dina daptar ruteu Train Inohong jeung sajarah. Jalur Kulon Highland mangrupa cara nu alus teuing ngalaman liar nagara urang, basisir barat. Sakali karéta daun Glasgow - kota pangbadagna Skotlandia urang - bentang urban gancang succumbs mun verdant glens na lochs Atuda. pos northward, Jabar Highland Line ngaliwatan padang jauh tina Rannoch nyangcang. Ieu teras pas nu towering Ben Nevis, noel ka handap di Fort William. Ngalihkeun arah sarta pindah westward, karéta nu traverses nu Glenfinnan Viaduct (diulas dina pilem Harry Potter runtuyan) saméméh anjog di port bustling of Mallaig.

Amsterdam ka London Kareta

Lyon ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Kawentar tur historis ruteu Train di Inggris

perjalanan penumpang rail éta salah sahiji kontribusina Britania hébat ti Victoria Jaman. Dina abad ka-20, minat kareta na kareta hobbyists sigana geus proliferated ampir jadi gancang salaku karéta sorangan. karéta bersejarah uap, istimewa journeys endah, tur sempit karéta gauge geus disimpen. Ieuh, anjeun bakal manggihan sababaraha pangalusna karéta uap na warisan journeys kareta. Neangan éta di wilayah Jabar Nagara Cornwall, Devon, Somerset, sarta Dorset.

Salaku loba karéta ieu téh disimpen karéta uap, SaveATrain teu nyadiakeun tiket on aranjeunna. Sanajan, urang ngalakukeun nyadiakeun harga pangalusna for geus meunang sabudeureun karajaan Inggris.

 

 

Hoyong ngalaman Inohong jeung sajarah karéta ruteu?

Kantor on leuwih kana Simpen A Train sarta buku tikét anjeun dina 3 menit.

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/famous-historical-train-routes/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih