(Paling Keri Dianyari On: 14/02/2020)

Ana dadi luwih kanggo katresnan ing Prancis. Endi kowe malah miwiti, tengen? Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing nerangake atine iku Camping gedhe kaya menara Eiffel lan Louvre. Nanging kok ora uga nemokake mutiara didhelikake ing kutha? Ayo mulai karo 5 Famous Streets paling in Paris Kanggo Waca!

  • Rail Transport Is Paling Lingkungan Travel Kanggo Friendly Way lan iki kok thwis artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train lan digawe dening Simpen A Train, The Train Tiket situs murah Ing World The.

 

1. Paling Streets Famous In Paris Kanggo Waca: Avenue Victor Hugo

Avenue Victor Hugo iku sawijining avenue ing arondisemen kaping 16 saka Paris. diwiwiti ing Charles de Gaulle (uga dikenal minangka Etoile) lan pungkasan ing Tattegrain (dadi avenue Henri Martin). Punika salah siji saka rolas avenues diwiwiti ing Etoile, lan liya paling dawa ing rolas, sawise avenue des Champs Elysees.

Jenenge sawise Victor Hugo misuwur, sing ngginakaken dinten pungkasan ing Hotel Particulier. Patung Hugo bisa ditemokaké ing persimpangan karo avenue Henri Martin. Avenue Victor Hugo misuwur tumrap luar biasa arsitektur ayu kang sampurna kanggo Camp Saw sembrono lan Gambar gedhe Instagram! Apa iku kanggo gram ing! 

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Avenue Victor Hugo Most Famous streets in Paris

 

2. Avenue Montaigne

Fan of opera? Banjur werna iki misuwur ing Paris punika sampeyan! werna iki asal menyang Theater des Champs Elysees. opera punika daleme loro orkestra banget. Yen sampeyan duwe wektu ekstra sethitik, temtunipun kita nyaranake mbayar riko kanggo ajang kinerja sajarah. tambahan, avenue iki ajeni kanggo wigati kanggo ing industri fashion. Akeh misuwur merek bisa ditemokaké kene kalebu Vuitton, Loewe, Celine lan liyane.

Paris kanggo Trains Marseilles

Marseilles kanggo Paris Trains

Nice to Trains Marseilles

Marseilles kanggo Trains Clermont Ferrand

 

 

3. Paling Streets Famous In Paris Kanggo Waca: Rue De Rivoli

Siap kanggo njaluk menyang jantung Paris? Banjur werna iki perlu dadi ing dhaftar Panjenengan saka 5 lurung-lurung sing paling misuwur ing Paris! Iki Highly poblado, semangat werna lumaku liwat ing tengah Paris, podo karo menyang Seine kali. Asal saka Napoleon kamenangan awal ing perang Rivoli, Dalan gedhe ayu iki asal menyang Louvre lan Tuileries Garden. Royal Palace, mung jejere Louvre, punika Panggonan sampurna kanggo seneng dina metu ing Kebon sunlit. Iki dalan sampurna yen sampeyan pengin nyekel sak klebatan saka sisih aristokrat lawas saka Paris. Aja kantun!

Paris kanggo Trains Rouen

Rouen kanggo Paris Trains

Paris kanggo Trains Calais

Rouen kanggo Trains Calais

Rue De Rivoli Most Famous streets in Paris

 

4. peranganing dijamin

Njupuk departure Brief saka boulevards massive sing dominasi mayoritas Paris utama liwat pameran, The Passages Couverts sing pilihan liyane mulyo. Iki alleys dijamin Shopping gawe trabasan apik banget liwat kutha. Sampeyan bisa nemokake kafe quaint, pub, lan blanja terjangkau. Ora mung sing, nanging arsitektur ing iki alleys dijamin pancen nggantheng supaya ora kantun wong!

Marseilles kanggo Trains Lyon

Paris kanggo Trains Lyon

Lyon kanggo Paris Trains

Lyon kanggo Trains Avignon

Passages Couverts Paris

 

5. Paling Streets Famous In Paris Kanggo Waca: Boulevard De Clichy

Montmartre iki ing salah siji titik dianggep dadi Oasis kanggo Paris akeh seni. Sayange, prices luwih minangka asil pariwisata wis mimpin paling saka seniman menyang tetanggan beda. Ana sing bisa nemokake Boulevard de Clichy kang ngarep kanggo Moulin Rouge lan Paris red distrik cahya. Sampeyan bakal nemokake Nightlife lan wektu sing apik ora mAtter ing wektu sampeyan milih kanggo riko. Coba ngunjungi Moulin Rouge nonton kinerja Kabaret!

La Rochelle Trains Nantes

Toulouse kanggo Trains La Rochelle

Bordeaux kanggo Trains La Rochelle

Paris kanggo Trains La Rochelle

Boulevard de Clichy Paris

 

Sijine ing pasangan favorit saka shoes lumampah, lan kanggo Paris kanggo ndeleng 5 lurung-lurung sing paling misuwur ing Paris! Kudu kulo? Panginten sampeyan tau takon! Nyekel tiket saka Simpen A Train, saiki. You can book in seconds with no extra or hidden fees.

 

 

Do you want to embed our blog post “5 Most Famous Streets In Paris To See” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/famous-streets-paris/ ‎- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)