(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 14/02/2020)

Aya pisan kana cinta ngeunaan Paris. Dimana anjeun malah dimimitian, bener? Hal kahiji anu datang ka pikiran téh situs hébat kawas Menara Eiffel jeung Louvre. Tapi naha henteu ogé manggihan gems disumputkeun di kota? Hayu urang mimitian ku 5 Inohong jalan paling di Paris ningali!

 

1. Paling jalan Inohong Dina Paris ningali: Avenue Koswara Hugo

Avenue Koswara Hugo mangrupa Avenue dina Arrondissement 16 of Paris. dimimitian di Charles de Gaulle (ogé dipikawanoh salaku Etoile) na tungtung di Tattegrain (jadi Avenue Henri Martin). Hal ieu salah sahiji belas avenues dimimitian di Etoile, jeung kadua pangpanjangna tina dua belas, sanggeus éta Avenue des Champs Elysees.

Dingaranan Koswara Hugo kawentar, anu spent poé panungtungan na di Hotel Particulier. A patung Hugo bisa kapanggih di simpang kalawan Avenue Henri Martin. Avenue Koswara Hugo kasohor na incredibly arsitéktur geulis nu sampurna pikeun hiji stroll kasual sarta gambar hébat Instagram! Ngalakukeun eta pikeun gram dina!

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Avenue Victor Hugo Most Famous streets in Paris

 

2. Avenue Montaigne

Kipas tina opera nu? Lajeng jalan ieu kasohor di Paris nyaéta pikeun anjeun! jalan ieu téh imah ka Teater des Champs Elysees. opera nu aya imah dua orchestras megah. Upami Anjeun gaduh waktos tambahan saeutik, urang pasti nyarankeun Mayar waktu nganjang ka tempat kinerja bersejarah ieu. Sajaba, Avenue ieu dimangfaatkeun pikeun pentingna na ka industri fashion. Loba merek kawentar bisa kapanggih di dieu kaasup Vuitton, Loewe, Celine tur leuwih.

Paris keur Kareta Marseille

Marseille ka Paris Kareta

Hade ka Kareta Marseille

Marseille kana Kareta Clermont Ferrand

 

 

3. Paling jalan Inohong Dina Paris ningali: Rue De Rivoli

Siap meunang kana manah Paris? Lajeng jalan ieu perlu jadi dina daptar Anjeun tina 5 jalan paling Inohong di Paris! Ieu kacida Asezare populata, energetic jalan ngalir ngaliwatan tengah Paris, sajajar jeung Seine walungan. Dingaranan Napoleon victories mimiti di perang tina Rivoli, Pegangsaan geulis ieu imah jeung Louvre jeung Tuileries Taman. Royal Palace, ngan sabeulah Louvre, nyaeta tempat sampurna ngarasakeun sapoé kaluar di Kebon sunlit. Ieu teh jalan nu sampurna lamun rék nyekel hiji glimpse tina samping aristocratic heubeul ngeunaan Paris. Ulah sono eta!

Paris keur Kareta Rouen

Rouen ka Paris Kareta

Paris keur Kareta Calais

Rouen kana Kareta Calais

Rue De Rivoli Most Famous streets in Paris

 

4. passages katutup

Nyokot miang ringkes ti boulevards masif anu ngadominasi mayoritas Paris utama ngaliwatan fairs, The Passages Couverts mangrupakeun hiji pilihan langkung cozy. Ieu alleys katutupan balanja ngadamel pikeun potong kompas terrific liwat kota. Anjeun tiasa manggihan kafe quaint, pubs, jeung balanja affordable. Henteu ngan éta, tapi arsitektur di ieu alleys katutupan kacida anca sangkan ulah sono aranjeunna!

Marseille kana Kareta Lyon

Paris keur Kareta Lyon

Lyon ka Paris Kareta

Lyon Airport to Avignon Trains

Passages Couverts Paris

 

5. Paling jalan Inohong Dina Paris ningali: Pegangsaan De Clichy

Montmartre ieu di hiji titik dianggap hiji oasis pikeun Paris riungan artistik. lebar, harga luhur salaku hasil tina pariwisata geus disetir lolobana seniman kana neighborhoods béda. Aya nu bisa manggihan Pegangsaan de Clichy nu ngarep kana Moulin rouge sarta Paris Beureum Kabupaten lampu. Anjeun bakal manggihan nightlife tur waktu nu sae aya matter naon waktos poe anjeun milih neng. Mertimbangkeun ngadatangan Moulin rouge ningali hiji pagelaran cabaret!

La Rochelle kana Kareta Nantes

Toulouse kana Kareta La Rochelle

Bordeaux ka Kareta La Rochelle

Paris keur Kareta La Rochelle

Boulevard de Clichy Paris

 

Ditunda pasangan favorit anjeun tina sapatu leumpang, tur meunangkeun ka Paris keur ningali 5 jalan paling Inohong di Paris! Kudu numpak hiji? Panginten nu pernah bakal menta! Grab tiket ti Simpen A Train, ayeuna. You can book in seconds with no extra or hidden fees.

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 Paling jalan Inohong Dina Paris ningali” onto situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url = HTTPS://www.saveatrain.com/blog/famous-streets-paris/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)