(Paling Keri Dianyari On: 14/02/2020)

Panggung misuwur ing Eropah sing dirajut menyang kain saka budaya Eropa. Bioskop misuwur ing Eropah janji pagelaran mirunggan. Iku bakal ninggalake sampeyan diudhek, dipindhah lan spellbound! Umumé seni iku fleeting lan kreatifitas sekar spectacularly. kelip-kelip iki kapinteran manggon ing mung pengeling-eling kita. Bioskop misuwur ing Eropah nggawe raos exclusivity lan ngrumat. Iku wayahe Brief ing fungsi enggo bareng wektu, lan sampeyan pengin bask ing cahya saka cemlorot sawijining.

Iki sawetara njupuk kita ndhuwur Bioskop paling misuwur ing Eropa, mung kudu-sumerep kanggo pacangan budaya:

 

1. Teatro Alla Scala, Italia

Iku misale jek mung mlebu nalar sing kita bakal miwiti ing Italia, pengaruh dominating ing bioskop misuwur ing Eropah. ing Teatro alla Scalla punika asal donya-misuwur saka Italia Opera.

Akèh singers gedhe kepungkur, liwat rong atus taun pungkasan, wis dileksanakake kene. Akéh misuwur wis produksi kene kayata Othello, Nabucco dening Verdi lan Madame Butterfly dening Giacomo Puccini.

téater iki grand lan ayu. Wis museum ngendi sampeyan bisa peruse pribadi sing ora biasane mbukak kanggo masyarakat. Auditorium gedhe tenan wis dibangun saka kayu lan wis dijamin ing red velvet decadent. Punika surem dening chandelier Crystal Bohemian.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Florence kanggo Trains Milan

Teatro Alla Scala of Italy is on the list of Famous theatres in Europe

 

2. Globe Theater, London

Globe Theater dikenal minangka Shakespeare Globe. pembuangan Insatiable of Bard kudu ngunjungi téater misuwur ing Eropah. William Shakespeare karya nuduhake pangerten jero alam manungsa. menawan karya pamirsa kang. kang bisa basa Inggris wis digawe muter lan bagéyan puisi langgeng genius.

Yen kang pacangan Shakespeare, iki mesthi Panggonan kanggo riko! Gusti Chamberlains Men obaran iku mudhun ing 1613. Reconstruction modern sing stands ing sawijining panggonan ing dina iki jarak cendhak saka asli Panggonan.

Teka-crita telu iki, mbukak-online Persawahan kanggo seneng muter. Partake ing pelatihan. Sit-in ing ceramah lan gelaran maos. Ana program teater uga-dirawuhi kabeh babak taun lan iku kudu ing dhaptar bioskop misuwur ing Eropah.

Trains Amsterdam Kanggo London

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

3. Paradis Latin, Paris

The Paradis Latin punika Kabaret ajang kontemporer sing penerus saka Theater Latin asli. Theatre Latin bayar Originally dening ora ana liyane saka Napoleon Bonaparte ing taun 1800-an.

Akeh struktur besmi sak wektu sing. Iki kalebu siji iki. Kesuwur kanggo glitz lan bakat, supaya yen sampeyan are looking for theatrics, sampeyan bakal nemokake iku ing kabaret gambar Paris bonafide. Magepokan karo pagelaran Kabaret pinunjul, sampeyan uga bisa ndeleng ngédap acrobatic lan trapeze tumindak.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Paradis Latin theatre, Paris

 

4. Volkstheater, Vienna

The Volkstheater ing Wina punika ngarsane ayu kanggo lah. Nanging pisanan kabuka ing 1889. Iku salah siji sing paling gedhé saka sawijining jinis ing saindhenging negara Jerman-speaking donya lan kudu ndeleng.

Dibangun minangka pasangan liyane diakses kanggo ing Burgtheater, iki milih ajang ing wektu kanggo inggil nanging Performing seni iku kanggo wong kanggo seneng. Ing wiwitan téater kamulyane, fokus ana ing penulis Austria. dina iki, sampeyan bisa dadi seksi menyang dhaptar ekstensif sing wis ditampa pangalembana internasional.

The Rote Bar ing lantai ndhuwur téater. Iku ajang jelas luwih formal. Punika sing bisa ngrungokake musik sekitar, seneng acara klub uga maca lan pameran kontemporer.

Salzburg kanggo Trains Vienna

Munich kanggo Trains Vienna

Graz to Trains Vienna

Prague kanggo Trains Vienna

Volkstheater in Vienna is on the list of Famous theatres in Europe

 

5. Theatre National, Prague

Iku ora surprise sing Theater Nasional ing Praha wis dijuluki, The Golden Chapel. Stands bangga ing kabeh sawijining kamulyan Neo-Renaissance. Sampeyan bakal aran kaya sampeyan iku bagéyan saka dhewe bangsawan nalika visit téater misuwur ing Eropah.

Theater Nasional sugih ing sajarah nanging bangunan asli besmi ing 1881. Lan kabeh bangsa rallied bebarengan ing dhukungan saka seni. Padha nyumbang kanggo iku kang manèh lan gadhah iku persis kaya yen ana.

Nuremberg menyang Sepur Prague

Munich kanggo Trains Prague

Berlin kanggo Trains Prague

Wina kanggo Trains Prague

The national Theatre in Prague

 

dina iki, teka lan weruh macem-macem biasa saka ballets, muter, lan sinetron sing inspirasi lan bungah, lan mesthi, nyekel kulo karo Simpen A Train wonten!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Panggung misuwur ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/ Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)