(Paling Keri Dianyari On: 14/08/2019)

Street gambar punika bentuk modern saka expression seni sing ndadekake kita kutha liyane ayu. A werna mural apik bisa uga inspirasi sampeyan mikir babagan subyek sosial penting utawa ngelingake sampeyan saka karya Master klasik.

Kutha Eropah sing kebak panggonan gedhe toja karo seni werna lan graffiti. Sampeyan bisa njupuk dawa mlaku liwat lurung-lurung brimming karo mural lan tau bosen. Punika sawetara werna gambar narik lan ngendi kanggo ndeleng ing Eropah:

 

Street Art in London

London iku salah siji kutha paling atraktif sing appreciate seni werna lan seniman piyambak. Antarane lurung-lurung sampeyan bisa bukak kanggo njaluk dosis saka gambar Fantastic, Camden lan Shoreditch ngadeg metu. Nanging, Brick Lane lan Southbank sing kondhang tujuan, banget. isih, yen sampeyan lagi looking kanggo panggonan kang paling misuwur, sirah kanggo Shoreditch.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

Paris

Paris kebak werna gambar panggonan panas, lagi asring jengkal kabeh lurung-lurung. Sirah kanggo arrondissement kaping 10 lan 11 liwat rue Saint-Maur. Iku kebak Shepard Fairey dhiri ireng lan putih ing tembok bangunan, kang ndadekake gedhe mate. 2km werna dawa nugel karo rue Oberkampf, Panggonan menarik saka perspektif werna gambar.

Brussels kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Marseille kanggo Paris Trains

Amsterdam kanggo Paris Trains

 

Berlin

Fascinating Street Art in berlin

 

Berlin kang East Side Gallery iku salah siji saka panggonan paling apik ing donya kanggo wong sing seneng seni kutha. Kutha dhewe wis werna pemandangan gambar sprawling, mbok menawa paling exemplified ing Kreuzberg lan Kirimi. Ana rong kabupaten karo alleyways utama nengsemake lan bagéyan werna gambar apik. Sirah kanggo wétan distrik Kreuzberg kanggo golek seni paling.

Bremen to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

Street Art in Roma

Roma wis wis dalan Rocky nrima seni werna, nanging kutha ayu iki saiki pungkasanipun ngijini creatives seni kutha kanggo nyebut awake dhewe. Ana sawetara kecamatan ngendi werna seni wis mboko sithik nugel munggah. Nanging, Panggonan sing paling apik kanggo ngunjungi uga San Lorenzo, tetanggan karo kathah graffiti sregep. Yen sampeyan lagi ngunjungi Roma looking for seni werna ayu, fokus ing Via Enotri, via Ausoni, Via dei Sardi lan Via dei Sabelli.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

 

Graffiti ing Frankfurt

Frankfurt iku sawijining kutha siji bisa ora nyana kanggo nggoleki ing dhaftar kanggo penggemar werna gambar, minangka wis reputasi luwih sterling kang bisnis metropolis. Nanging, siji bisa argue sing malah kutha kaya sing rentan kanggo gadhah expression werna gambar kuwat, biasane ing pambrontakan ing biaya dhuwur saka urip. Frankfurt wis akèh seni werna sak stasiun Sepur lan ing tengah kutha. Hall of Fame ing Ratswegkreisel Panggonan liyane apik kanggo ngunjungi.

Cologne to Trains Frankfurt

Munich kanggo Trains Frankfurt

Hanover kanggo Trains Frankfurt

Hamburg kanggo Trains Frankfurt

 

Amsterdam

Amsterdam Central Station street art

 

pemandangan gambar werna Amsterdam kang cukup kuwat, lan seni kutha tekan malah pameran museum. Panggonan paling apik ing Amsterdam kanggo werna gambar sing Spuistraat, Wijdesteeg, lan NDSM, kalebu wilayah pusat kutha. Sampeyan uga bisa njupuk demo werna gambar saka Station Central Amsterdam. Kasunyatan sing demo ana ngandhani cukup bab carane bangga kutha iki saka gambar werna sawijining.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

Copenhagen

Copenhagen iku sawijining kutha gedhe yen pengin ndeleng sawetara mawerna-werna lan kreatif gambar werna - malah ing omah-omahé wong kang! Christiania ngendi sampeyan bakal nemokake karya paling apik saka seniman kutha bakat, supaya manawa ora kanggo kantun.

Hamburg Kopenhagen Trains

Hanover kanggo Copenhagen Trains

Berlin to Langkawi Trains

 

 

Yen sampeyan lagi siap kanggo ndeleng paling seni werna Eropah wis kurban; kutha iki sing gampang diakses dening Sepur. Book karcis ing wektu lan nyiapake kanggo dadi fascinated!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/fascinating-street-art/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane