(Last Updated On: 14/08/2019)

Jalan seni mangrupakeun formulir modérn ekspresi artistik nu ngajadikeun kota urang beuki geulis. Hiji jalan mural alus bisa ogé mere ilham anjeun pikir ngeunaan hiji subjék socially penting atawa ngingetan ti karya Masters klasik.

Dayeuh Nu Caket Éropa nu pinuh ku tempat hébat overflowing kalayan seni jalan na corétan. Anjeun tiasa nyandak lila walks ngaliwatan jalan brimming kalawan murals na pernah bosen. Di dieu téh sababaraha jalan seni matak na dimana ningali eta di Éropa:

 

Jalan Art di London

London nyaeta salah sahiji kota paling pikaresepeun pikeun maranéhanana anu ngahargaan seni jalan jeung artis sorangan. Diantara jalan anjeun tiasa nganjang ka meunang dosis anjeun tina seni hebat, Camden sarta Shoreditch nangtung kaluar. Sanajan, Bata Lane na Southbank aya alusna-dipikawanoh maksud, oge. masih, lamun ditéang keur lokasi nu kawentar, sirah kana Shoreditch.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

Paris

Paris pinuh tina jalan seni tempat panas, sabab mindeng bentang sakabéh jalan. Sirah kana arrondissements 10 sarta 11 ngaliwatan rue Saint-Maur. Ieu pinuh ku Shepard Fairey potret hideung-na-bodas dina tembok wangunan, nu ngajadikeun hiji hébat walk. 2km jalan panjang kieu intersects kalawan rue Oberkampf, hiji tempat menarik ti sudut pandang jalan seni.

Brussel ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Marseille ka Paris Kareta

Amsterdam ka Paris Kareta

 

Berlin

Fascinating Street Art in berlin

 

Berlin urang Wetan Sisi galeri mangrupa salah sahiji tempat pangalusna di dunya pikeun maranéhanana anu mikaresep seni urban. Kota sorangan ngabogaan jalan pamandangan seni sprawling, sugan pangalusna exemplified di Kreuzberg sarta Mitte. Aya dua kabupaten kalayan alleyways jero menawan sarta potongan jalan seni iconic. Sirah ka tungtung wétan distrik Kreuzberg manggihkeun seni pangalusna.

Bremen ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

Jalan Art di Roma

Roma geus kungsi jalan taringgul narima seni jalan, Tapi kota geulis ieu kiwari tungtungna ngamungkinkeun creatives seni urban pikeun nganyatakeun diri. Aya sababaraha distrik mana jalan seni geus laun cropping up. Sanajan, tempat pangalusna pikeun didatangan bisa jadi San Lorenzo, a lingkungan kalayan nyatu corétan vibrant. Lamun nuju ngadatangan Roma pilari sababaraha seni jalan geulis, difokuskeun Liwat Enotri, via Ausoni, Via dei Sardi jeung via dei Sabelli.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

 

Corétan di Frankfurt

Frankfurt mangrupakeun kota salah bisa ngaharepkeun pikeun manggihan dina daptar pikeun enthusiast jalan seni, sakumaha eta boga reputasi langkung sterling keur a bisnis metropolis. Sanajan, salah bisa ngajawab yén sanajan kota kawas anu susceptible mun gaduh ekspresi jalan seni kuat, lolobana aya dina berontak dina waragad luhur hirup. Frankfurt ngabogaan loba seni jalan di sabudeureun éta setasion kereta api jeung puseur kota. The Galéri Kinérja on Ratswegkreisel mangrupakeun tempat sejen nu sae pikeun didatangan.

Cologne kana Kareta Frankfurt

Munich ka Kareta Frankfurt

Hanover jeung Kareta Frankfurt

Hamburg kana Kareta Frankfurt

 

Amsterdam

Amsterdam Central Station street art

 

Adegan seni jalan Amsterdam urang anu cukup kuat, jeung seni urban ngahontal malah némbongkeun musium. Tempat pangalusna di Amsterdam keur jalan seni anu Spuistraat, Wijdesteeg, sarta NDSM, kaasup wewengkon puseur kota. Anjeun oge bisa nyokot wisata jalan seni ti Stasion Tengah Amsterdam. Kanyataan yén wisata ieu aya ngabejaan Anjeun cukup ngeunaan kumaha reueus kota ieu téh seni jalan na.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

kopenhagen

kopenhagen mangrupakeun kota hébat lamun hayang ningali sababaraha warni tur kreatif seni jalan - malah di imah rahayat! Christiania mangrupa tempat pikeun anjeun nimu karya pangalusna seniman urban Sarbini, sangkan mastikeun teu sono deui.

Hamburg ka kopenhagen Kareta

Hanover jeung kopenhagen Kareta

Berlin ka kopenhagen Kareta

 

 

Mun anjeun geus siap ningali pangalusna seni jalan Éropa geus nawarkeun; kabeh kota ieu gampang diakses ku karéta. Buku tiket Anjeun on waktu sarta nyiapkeun janten fascinated!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/fascinating-street-art/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih