(Paling Keri Dianyari On: 27/03/2020)

Njupuk Sepur iku salah siji saka format ing paling dipun sepeleaken transportasi modern. minangka antar pesawat nitih dadi liyane terjangkau saben taun, nanging sepur ing munggah nang endi wae. Ana sawetara alasan apa lelungan numpak sepur iku salah siji saka cara sing paling narik kanggo nglintasi wates internasional.

 

The Bernina Express

Kayata, pandelengan ana dening Bernina Express piyambak sing cukup kanggo ngowahi sembarang maskapai penggemar menyang fanatic nyambungaken. Mulet saka Chur lan St. Moritz ing Swiss wétan nggantheng kanggo lor Italia Tirano, ing Bernina Express uga dikenal minangka paling apik lelampahan nyambungaken ing donya. lelampahan iki mbentang total 90 mil. liya sing 4 jam film mujur nengen alpine, glaciers, waterfalls gedhe, lan kali serem.

Kabeh saka sesawangan ayu katon liwat Express 'loman windows vista ing saben mobil penumpang. lelampahan culminates ing Bernina Pass. ing 7,000 kaki dpl, pass punika rawan kanggo raging snowstorms. Kangge, panas Italia awaits sampeyan ing mburi liyane saka lelampahan iki. iki apik Sepur kulo arep prentah ing saben nyambungaken pacangan kang ember dhaftar.

 

railway Jerman

Kangge, gabung Express ing dhaftar sing ing DB utawa Deutsche Bahn. jaringan sepur nasional Jerman nawakake sawetara saka nitih paling apik cedhak Kali Rhine. Sawijining rute bakal nggawa sampeyan striking views Alpen lan lembah gunung. Kayata, Cara paling apik kanggo appreciate Eropah kali kang paling dawa liwat rute sing ngubungaké kutha-kutha Mainz lan Cologne. rute njupuk liwat bukit lanang, crumbling kedaton, lan anggur Land.

DB nawakake biasa Sepur nitih sing connect kutha kaya Amsterdam, Copenhagen, lan Prague kanggo metropolis utama Jerman. Padha menyang Bernina Express, iku cara Fantastic kanggo ndeleng lan aktivis Eropah. Iku ora wonder sing CNN nuduhake Deutsche Bahn minangka "Salah siji sing paling penake pengalaman travel Jerman sing ora ndherek Mercedes-Benz 450. " Nalika sepur Eropah sing biasane prized kanggo salib-negara dawa lan laku salib-bawana, ana opsi liyane luwih cedhak luwih sembrono lelungan Sepur. Kayata, ing Berlin Ringbahn wis mesthi wis misuwur antarane turis sing pengin prasaja nyawang demo kutha. Sampeyan bisa nyoba iki metu kanggo rega tiket siji.

Frankfurt kanggo Trains Cologne

Brussels kanggo Trains Cologne

Wina kanggo Trains Cologne

Hanover kanggo Trains Cologne

 

Trans-Siberian Express

Ora Dhiskusi laku Sepur narik bakal lengkap tanpa kalebu Trans-Siberian Express. Uga dikenal minangka lelampahan Sepur paling dawa ing planet, Trans-Siberian Express nyambung Moscow ing Rusia kulon kutha pesisir Vladivostok ing Eastern Russian. Sadawane dalan, nyambungaken cabang metu menyang negara toko kaya China, Mongolia, lan Korea Utara. Sawetara lokasi ing Eropah kulon, kalebu Amsterdam, duwe stasiun sepur sing nawakake nitih kanggo stasiun Trans-Siberian ing St. Petersburg, Rusia. Ora gumun akèh Éropah milih kanggo njupuk Sepur nalika venturing wétan.

Traveling watara Rusia dening Sepur iku salah siji saka cara murah kanggo lelungan. diwenehake, iku uga salah siji saka slowest, karo Ladbrokes ngakoni sing sewengi Sepur sleeper saka Volgograd kanggo Nizhny Novgorod njupuk 27 jam. isih, sistem KA ekstensif Rusia kang weruh akèh ajeg taun nalika negara tuan rumah ing Piala Donya. Akeh pembuangan tak kanggo ndeleng negara lan wong lagi kesah menyang Jadwal dening Sepur.

 

 

Iki rasio liyane narik lan asring-diduga saka travel railway. mesthi, ana apa-apa kaya wong lan pengalaman sampeyan bakal Tembang sadawane dalan. Njaluk siap kanggo ketemu sawetara wong sing paling narik saka kabeh ndonya. Whichever lelampahan Sepur salib-negara sing lagi ing, sampeyan kamungkinan kanggo mungkasi munggah nemokake kalih kanca utawa ing fellow lelungan sewengi. Apa sing lagi njupuk apik Bernina Express, traversing sawetara negara ing salah siji Deutsche Bahn utawa Trans-Siberian Express, utawa sayah ing Swiss kang Glacier Express, kang Budaya Trip nggambaraké minangka lelampahan sing musuh pandelengan saka Bernina, journeying dening Sepur bound kanggo dadi salah siji saka pengalaman paling narik gesang.

 

To get the best train experience in your life, ing prices murah lan ngeculke Fees pesenan obnoxious, nggunakake Simpen A Train!

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/fascinating-train-travel-europe/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)