(Last Updated On: 02/10/2019)

Nyandak karéta téh salah sahiji bentuk paling underrated tina angkutan modern. salaku antar benua kapal udara rides jadi leuwih affordable unggal taun, tapi karéta nu aya dina gugah madhab. Aya sababaraha alesan naha iinditan ku karéta téh salah sahiji cara paling matak mun meuntas wates internasional.

 

The Bernina Express

Contona, tempat wisata ditawarkeun ku Bernina Express nyalira anu cukup pikeun ngarobah naon baé maskapai enthusiast kana fanatik kareta. Manjang ti Chur na St. Moritz di Swiss wétan anca ka kalér Italia urang Tirano, éta Bernina Express ieu kawanoh ogé salaku lalampahan kareta paling endah di dunya. lalampahan ieu ngawengku jumlahna aya 90 mil. hartosna yén 4 jam cinematic landscapes alpine, glaciers, curug badag, sarta ravines dramatis.

Sadaya tetempoan geulis nyaeta ditingali ngaliwatan Express 'berehan Windows Vista di unggal mobil panumpang. perjalanan culminates di Bernina Pass. di 7,000 suku dpl, lolos nyaéta rawan raging snowstorms. Samentara, caang Itali awaits anjeun di tungtung séjén tina lalampahan ieu. ieu endah karéta numpak kedah wajib di tiap kareta lover urang LIPI daftar.

 

kareta api Jerman

Samentara, ngagabung dina Express dina daptar anu DB atanapi Deutsche Bahn. jaringan karéta nasional Jerman urang nawarkeun sababaraha rides paling endah deukeut Walungan Rhine. Na ruteu baris ngajajapkeun anjeun kana ngahalangan pintonan ti Alps jeung lebak gunung. Contona, cara pangalusna keur ngahargaan Éropa walungan pangpanjangna nyaeta liwat jalur anu ngahubungkeun kota Mainz na Cologne. jalur ieu mawa anjeun ngaliwatan pasir lemah lembut, crumbling istana, jeung kebon anggur terraced.

DB nawarkeun karéta rides biasa nu nyambung kota kawas Amsterdam, kopenhagen, sarta Iraha ka metropolises utama Jerman urang. Sarupa jeung nu Bernina Express, éta cara hebat ningali heartland Éropa urang. Ieu teu heran nu CNN nujul kana Deutsche Bahn siga "Salah sahiji anu pang pikaresepeun pangalaman lalampahan Jerman nu teu ngalibetkeun hiji Mercedes-Benz 450. " Bari karéta Éropa urang téh lolobana prized keur cross-nagara panjang tur journeys cross-buana, aya pilihan sejen pondok pikeun leuwih sederhana travelers karéta. Contona, éta Berlin Ringbahn geus salawasna geus populer di kalangan wisatawan anu hayang hiji basajan jalan-jalan wisata kota. Anjeun tiasa nyobian ieu kaluar pikeun harga tiket tunggal.

Frankfurt kana Kareta Cologne

Brussel kana Kareta Cologne

Wina ka Kareta Cologne

Hanover jeung Kareta Cologne

 

Trans-Siberian Express

Taya omongan journeys karéta matak bakal jadi lengkep tanpa kaasup Trans-Siberian Express. Ogé dipikawanoh salaku lalampahan karéta pangpanjangna pangeusina, éta Trans-Siberian Express nyambungkeun Moscow di Rusia barat ka kota basisir Vladivostok di Wétan Rusia. Sapanjang jalan, kareta cabang kaluar kana nagara caket dieu kawas Cina, Mongolia, jeung Koréa Kalér. Sababaraha lokasi di Éropa kulon, kaasup Amsterdam, ngabogaan stasiun karéta yén tawaran rides ka stasiun Trans-Siberian di St. Petersburg, Rusia. Teu heran loba Éropa milih nyandak karéta sabot venturing wétan.

Iinditan sabudeureun Rusia ku karéta téh salah sahiji cara cheapest diperlukeun keur indit. dibales, éta ogé salah sahiji slowest, kalawan Gunung tanpa tutugan meunangkeun éta hiji sapeuting karéta sleeper ti Volgograd mun Nizhny Novgorod nyokot 27 jam. masih, Sistim kareta éksténsif Rusia urang nempo loba aksi taun nalika nagara hosted Piala Dunya. Loba fans ngagaduhan ningali leuwih ti nagara jeung jalma na sabab ngumbara ka fixtures ku karéta.

 

 

Ieu aspék séjén matak na sering-overlooked tina perjalanan kareta. Tangtu, aya sia aya aing rahayat na pangalaman Anjeun gé sapatemon sapanjang jalan. Meunang siap papanggih sababaraha urang paling matak ti sakuliah dunya. Whichever lalampahan karéta cross-nagara anjeun dina, anjeun dipikaresep mungkas nepi nyungsi hiji dua sobat atawa diantara sasama travelers sapeuting. Naha nu nuju nyokot endah Bernina Express, traversing sababaraha nagara di boh Deutsche Bahn atawa Trans-Siberian Express, atanapi sayah on Swiss urang glacier Express, nu The Budaya Trip ngajelaskeun salaku lalampahan anu saingan tempat wisata nu Bernina, journeying ku karéta geus kabeungkeut janten salah sahiji pangalaman paling matak tina hirup anjeun.

 

Pikeun meunangkeun pangalusna pangalaman karéta dina hirup anjeun, di harga cheapest tur lega tina waragad booking obnoxious, pamakean Simpen A Train!

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, lajeng klik di dieu: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/fascinating-train-travel-europe/ - (Gulung ka handap pikeun ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih