Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 16/09/2022)

Alankomaat on upea lomakohde, tarjoaa rennon tunnelman, rikas kulttuuri, ja kaunista arkkitehtuuria. 10 päivän Alankomaiden matkareitti on enemmän kuin tarpeeksi tutustumaan sen kuuluisiin paikkoihin ja tuohon syrjäiseen polkuun. Niin, pakata mukavat kengät, ja ole valmis pyöräilemään paljon, vaeltava, ja tutkia Euroopan vihreimmässä maassa.

Päivä 1 Alankomaiden matkastasi – Amsterdam

Jos saavut Alankomaihin lennolla, tulet todennäköisesti Amsterdamiin. Tämä ikoninen eurooppalainen kaupunki on jokaisen Alankomaiden matkan lähtökohta. Sillä aikaa 2 päivät Amsterdamissa eivät ole tarpeeksi aikaa tutkia markkinoita, kanavat, ja viehättäviä kaupunginosia, se on täydellinen alku a 10 päivän matkareitti Alankomaissa.

Niin, loistava tapa nauttia Amsterdamin viileistä fiiliksistä on aloittaa ensimmäinen päiväsi Jordaanissa ja kanavissa, Amsterdamin vanhin kaupunginosa. Söpöjen pienten kahviloiden kanssa, paikalliset putiikit, ja kaunis hollantilainen arkkitehtuuri, tämä alue on niin viehättävä, että haluat jäädä koko päivän. kuitenkin, voit silti puristaa vierailun Anne Frankin taloon, tulppaani- ja juustomuseo, ja vieraile maistelemassa kuuluisaa omenastrudelia Winklessä 43.

Vaikka se saattaa kuulostaa vähän liikaa, kaikki nämä upeat paikat ovat kävelymatkan päässä toisistaan, joten säästät paljon aikaa ja nautit silti osasta Amsterdamin parhaat kohokohdat.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Viennese Coffee With Tiny Dessert

Päivä 2: Amsterdam

Toinen päivä Amsterdamissa kannattaa aloittaa vierailemalla museoissa’ kaupunginosa. Van Goghin museo, Rijksmuseum, ja Moco-museo sijaitsevat saman aukion ympärillä, jota kutsutaan myös Amsterdamin raitiovaunun museon aukiopysäkiksi. Moco on täydellinen modernin taiteen ystäville, Van Gogh taiteen ystäville, ja Rijksmuseum niille, jotka haluavat oppia lisää Hollannin historiasta, kulttuuri, ja taidetta.

Päivän taiteellisen osan jälkeen, voit suunnata Albert Cuyp -torille ruokaa ja ostoksia varten. Tämä katutori tarjoaa suuren valikoiman tuoreita hedelmiä, paikalliset ruokalajit, matkamuisto, ja kaikenlaisia ​​ostoksia. Albert Cuypin markkinat ovat yksi Amsterdamin kohokohdista, joten varaa aikaa vierailullesi aikanasi 10 päivän matka Alankomaihin.

Bremen Amsterdam Junat

Hannover Amsterdam Junat

Bielefeld Amsterdam Junat

Hampuri Amsterdam Junat

 

Tulips Farmer's Market In Amsterdam

Päivä 3: Päiväretki Volendamiin, Edam ja Zaanse Schans

Nämä 3 viehättävät kylät ovat yleensä osa puolen päivän matkaa Amsterdamista. Kokea hollantilaisen maaseudun elämäntapa, matka näihin kyliin on loistava tapa viettää aikaa 3rd päivä 10 päivän matkalla Alankomaissa. Voit varata kiertueen murehtimatta pääsystä mihinkään näistä 3 kyliä, ja vain istua alas ja ihailla näkymiä vihreille pelloille, lehmät, ja pieniä hollantilaisia ​​mökkejä matkalla.

Edam on kuuluisa juustomarkkinoistaan, Volendam sen kanavat ja vanhat talot, ja Zaanse Schans tuulimyllyistä. Niin, muutamassa tunnissa, opit lisää hollantilaisesta kulttuurista, elämää, ja historiaa kuin jos tutkisit näitä kyliä yksin pyörällä tai vuokra-autolla.

Bryssel Tilburg Junat

Antwerpenin Tilburg Junat

Berliini-Tilburg Junat

Pariisi Tilburg Junat

 

 

Päivä 4: utrecht

Yliopistokaupunki Utrecht on loistava kohde päiväretkelle Amsterdamista. Kuten naapurinsa, Utrechtista on kauniit näkymät kanavalle, ja siellä on jopa kaksikerroksisia kanavia. Lisäksi, Utrecht on kuuluisa ruokakulttuuristaan, joten voit napata aterian mukaan mistä tahansa ravintoloista, löydä paikka yhdestä viehättävästä kanavasta ja vietä ikimuistoista aikaa istuen alas ja ihaillen tunnelmaa.

Z-sukupolven matkustajat rakastan tätä syrjäistä kaupunkia ja sen nuorta tunnelmaa. Ennenkaikkea, Utrechtiin pääsee helposti Amsterdamista junalla ja jopa suoraan Schipholin lentokentältä.

Bryssel Utrecht Junat

Antwerpenin Utrecht Junat

Berliini Utrecht Junat

Pariisi Utrecht Junat

 

Holland Windmills

Alankomaiden matkareitti: päivää 5-6 Rotterdam

Alankomaiden modernein kaupunki on vain 40 minuutin päässä Haagista. Ottaa 2 päivä Rotterdamiin tutustumiseen antaa sinulle mahdollisuuden tutustua hollantilaisen elämän nykyaikaisempaan puoleen ja upeaan arkkitehtuuriin. Ensimmäisenä päivänäsi Rotterdamissa, voit tehdä pyöräretken ympäri kaupunkia.

Toisena päivänä, voit suunnata Rotterdamin historialliseen puolelle, Kinderdijkin tuulimyllyt. Jos olet historian ystävä, niin Kinderdijkin tehtaat ovat kiehtovia. Sitten voit jatkaa merenkulkumuseoon saadaksesi lisää historiallisia faktoja sukellusveneistä.

Bryssel Rotterdam Junat

Antwerpenin Rotterdam Junat

Berliini Rotterdam Junat

Pariisi Rotterdam Junat

 

10 Days Travel Itinerary Netherlands

Päivä 7: Tulppaanipellot (Vain huhti-toukokuussa)

Upeat tulppaanipellot ovat ainoa syy mihin kukaan matkustaa Alankomaissa tulppaanikauden aikana. Tulppaanipellot ovat kauneimpia keväällä maailman suurimmassa kukkapuutarhassa, Keukenhofin puutarhassa. Liput Keukenhofiin myydään yleensä loppuun kuukausia etukäteen, mutta voit ihailla ihania tulppaanipeltoja Lissen tai Leidenin lähellä.

Puutarhoissa käymisen lisäksi, voit pyöräillä, ajaa, ja tee muutama pysähdys ikonisten tulppaanikuvien parissa tuulimyllyjen taustalla. Niin, jos kukat ovat intohimosi, sinun pitäisi ottaa ainakin 2 päivää nauttia ihmeellisestä tulppaanipellot Alankomaissa.

Bryssel Haagiin Junat

Antwerpen Haagiin Junat

Berliini Haagiin Junat

Pariisi Haagiin Junat

 

Tulip Tours In Holland

Päivä 8: Delft

Delftware on yksi kauneimmista Alankomaista tuoduista matkamuistoista. Delftissä valmistetaan kaunista keramiikkaa, joten matka delftiin sisältää vierailun De Porceleyne Flesiin, joka on viimeinen jäljellä oleva Royal Dutch Delftwaren valmistaja.

Lisäksi, delftillä on mahtavia kirkkoja, historiallisia museoita, ja upeat kasvitieteelliset puutarhat. Joten voit valita kulttuurin ja historian oppimisen tai Delftin tarjoaman ulkoilman ihailun välillä.

 

Delft Houses Architecture

Päivä 9: Efteling-teemapuisto

Eftelingin teemapuisto on yksi eurooppalaisista 10 parhaat teemapuistot Euroopassa. Helppo päästä junalla Amsterdamista, matka Eftelingiin on loistava kokemus kaikenikäisille matkailijoille. Asia, joka erottaa tämän teemapuiston kaikista muista Euroopan teemapuistoista, on sen satuteema. Veljekset Grimm ja Anderson, sulttaani matot, ja maagiset metsät ovat muutamia kiehtovia asioita, joita koet Eftelingissä.

Bryssel Maastricht Junat

Antwerpenin Maastricht Junat

Köln Maastricht Junat

Berliini Maastricht Junat

 

10 Days The Netherlands Travel Itinerary

Päivä 10: Takaisin Amsterdamissa

Useimmat Amsterdamin vierailijat omistavat yleensä viimeisen päivänsä viime hetken ostoksille Dam-aukiolla. kuitenkin, jos sinulla on yöjuna tai lento, sitten voit puristaa vierailun Amsterdam Noordiin. Amsterdamin pohjoispuolella on hiljaisempaa, upealla puistolla, jossa voit pyöräillä, upea kirkoksi muuttunut ravintola, ja paikalliset kahvilat. Amsterdam Noord on aliarvostettu, ja jos haluat tutustua aitoon Amsterdamiin, aiot viettää ainakin viimeisen aamusi tällä alueella.

Dortmund Amsterdam Junat

Essen Amsterdam Junat

Düsseldorf Amsterdam Junat

Köln Amsterdam Junat

 

Cycling In Amsterdam

 

Lopullinen rivi, matkustaa Hollannissa on unohtumaton kokemus. Sisään 10 päivää, voit vierailla kauneimmissa kaupungeissa ja oppia kaiken hollantilaisesta kulttuurista, arkkitehtuuri, ja juustoa upeassa Alankomaissa.

 

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme sinua suunnittelemaan tämän 10 päivän Alankomaiden matkareitin junalla.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme "10 Päivän Alankomaiden matkareitti”Sivustoosi? Voit ottaa valokuvamme ja tekstin ja antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä:

https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/fi/10-days-netherlands-itinerary/ – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)