Lukuaika: 6 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/11/2021)

Passionate matkustajat tiedämme, kuinka tärkeää on saada hyvä matkareitti. Kanssa hyvä tarkastella karttaa, kiinteä suunnitelma kuljetuksen, ja kaikkein tärkeimpänä, ihana toimintaa - homma on teidän 10 päivää Sveitsi matka. Ja kun olet kautta kulkeviin Euroopassa, juna voi viedä sinut lähes minne tahansa. Ne, jotka haluavat tutustua Sveitsiin täytyy olla suunnitelma, koska maa on täynnä henkeäsalpaava nähtävyyksiä. Jos tarvitset apua tai inspiraation keksiä oman, Katsotaanpa vilkaista 10 päivää Sveitsi matkasuunnitelma:

 

Päivä 1 Sinun 10 Days Sveitsi matkasuunnitelma – Geneve

Paikka, jossa aloita matkasi vaihtelee, mutta myös sävyn loput loman. Useimmat matkustajat kannattaa aloittaa joko Genevessä tai Zürichissä koska suuret kaupungit ovat liikennekeskusta. Lisäksi, voit kokeilla tätä reittiä taaksepäin, jos haluat - mikä on tärkeää on pitää hauskaa!

Jos laskeudut ensin Geneveen, on lukuisia asioita, nähdä ensimmäinen päivä Sveitsissä. Suosittelemme farmari Vanhankaupungin ja keskusta. Lisäksi, Treille Promenade ja YK istuin ovat myös suuria nähtävyyksiä.

Lyon Basel Junat

Zurich Basel Junat

Paris Basel Junat

Luzernin Basel Junat

 

Päivä 2 – Genevejärven

Lake Geneva

Vuodesta Geneve tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden jäämään Genevejärven hieman kauemmin. Toisen päivän Sveitsissä, olisi ihanteellista vierailla kaupungissa Montreux, lepää lähellä järveä.

Se on vain lyhyen junamatka päässä Genevestä, ja se on näkemisen arvoinen. Lisäksi, Niille, jotka rakastavat keskiaikaiset linnat tulee innoissaan Chateau de Chillon, ja luonnon ystäville epäilemättä nauttia järven.

Chur on Thusis Junat

 

Päivä 3 – Zermattissa – Alpit, Sveitsi

Viettää aikaa Sveitsissä näkemättä luonnon kauneutta Alpit olisi kuin menossa gourmetravintola eikä tilaaminen ruokaa. Ja ei ole mitään syytä jättää sitä kun aikaisin aamulla junalla pääset Zermattissa. Sieltä, seikkailu Alpeilla voi alkaa.

Siellä on paljon tekemistä Zermattissa jos sää sallii. Suosittelemme 3-tunnin vaellus ympäri viisi järveä, alkaen Blauherdin. Se on kaunis vaellus ja hyvä tapa aloittaa Alpeilla kokea.

Basel Interlaken Junat

Geneve Zermattiin Junat

Bern Zermattiin Junat

Luzernin Zermattiin Junat

 

Päivä 4 – Zermattissa – Uudelleen päivänä 4 of 10 Days Sveitsi matkasuunnitelma

Voit ottaa neljäs päivä tutkia Zermattissa täysin, koska tämä on yksi niistä viehättäviä Sveitsin vuorenkylki kaupunkeja. Tuolla on upea joki nähdä, ja Matterhorn katsella. Siinä tapauksessa olet kokeneempi retkeilijä, voisit ottaa iltapäivällä nähdä Charles Kuonen riippusilta.

Sen vuoksi, sinun täytyy mennä Randa, jos vaellus sillan alkaa. Se on noin 2 tunnin vaellukselle silta. Se ei ole helppo polku loppuun, ja itse sillan ei ole heikkohermoisille. kuitenkin, sillä nyt on vaivan arvoinen.

Zurich St Moritz Junat

Zermatt St Moritz Junat

Basel Bern Junat

Basel St Moritz Junat

 

Päivä 5 – Matterhornin jäätikkö

Täysillä kokemaan Alpeilla, kannattaa tilaisuutta päästä suurempiin korkeuksiin. Zermatt on hyvä lähtökohta, että, sillä voit helposti tavoittaa sekä Matterhornin jäätikkö Paratiisin ja Gornergrat sieltä.

Se vie jonkin hissien huipulle Matterhorn Jäätikköparatiisi tai junamatka Gornergrat. molemmat päiväretket tarjoavat upeat näkymät Alpeille, ja siellä on tutkia tehdä, kun olet siellä, liian.

 

Päivä 6 – Schilthorn Sveitsi

Schilthorn day 6 of 10 days Switzerland travel itinerary

Sillä kuudentena päivänä teidän Sveitsi matkareitti, on aika saalis joitakin upeat näkymät Schilthorn. Catch köysirata Schilthorniin Mürrenistä ja nauttia kaikesta sillä on tarjota. Pyörivä ravintola, runsaasti katselu alustojen, ja jopa Bond Maailman kaikki löytyy täältä.

Schilthorn riittää täyttämään koko päivän, mutta jos et tunne seikkailunhaluinen, tutustu Lauterbrunnen samoin. Se on vaellus upeassa laaksossa, joka on täynnä pientä kylää pysäkkejä ja näkymiä vuorenrinteen vesiputouksista.

Basel Interlaken Junat

Bern Interlaken Junat

Luzernin Interlaken Junat

Zurich Interlaken Junat

 

Päivä 7 – Jungfrau alue

Päivä 7 olisi täydellinen pidentää vierailullesi Jungfrau alueella ja pitää tutkia Alpeille. On joitakin suosittuja vaellusreittejä voisit ottaa Grindelwaldista. Köysirata pääset First Mountain, jossa voit valita yhden monista saatavilla retkeilyreitit.

Yksi suosituimmista lajeista on epäilemättä Bachalpsee järvi vaellus, joka on edestakainen matka, joka kestää noin 2 tuntia. kuitenkin, Firstissä on paljon muuta toimintaa, joten varmista tutustua alueen hyvin.

München Zürich Junat

Berliini Zürich Junat

Basel Zürich Junat

Wien Zürich Junat

 

Päivä 8 – Wengen

Pohja oman kahdeksantena päivänä 10 Days Sveitsi matka tutkimalla voidaan Wengen, pieni vuorenrinteellä kaupunki. Vaikka alueella, voitte tutustua Mannlichen ottamalla köysiradalla ylös vuorelle ja vaellus polkuja. On joitakin mielenkiintoisesti nimetty niistä, kuten Royal Walk.

Panorama Trail Mannlichen ja Kleine Scheidegg lienee kauneimmista yksi. se tarjoaa näkymät laaksoon ja kolme kuuluisa vuoret - Jungfraulle, Monch, ja Eiger. Kleine Scheidegg, mennä bussilla takaisin Wengen.

Zurich Wengen Junat

Geneve Wengen Junat

Bern Wengen Junat

Basel Wengen Junat

 

Päivä 9 – sinimailanen

Lähellä lopussa oman 10 Days Sveitsi matkasuunnitelma, sinun kannattaa tehdä niin takaisin kaupunkeihin. Järjestetyssä 9. päivä, suosittelemme vierailua Luzern, koska se on täydellinen kaupunki tutustua jalka. Loppujen vaellus, se tulee olemaan herkkua vaeltaa kaduilla etsimään nähtävyyksiä kuten Pyhän. Leodegar, Museggmauer, ja Leijonamonumentti.

Luzernin on suuri Riverfront ja paljon kaunista maamerkkejä. Lisäksi, se on hyvä pysähtyä matkasi Zürich, jossa voit päättyy oman vierailla.

Lyon Geneve Junat

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Luzernin Geneve Junat

 

Päivä 10 – Zürichin meidän viimeinen päivä 10 Days Sveitsi matkasuunnitelma

Lopullinen päivä pitäisi olla täysi, ja Zürich on ihanteellinen paikka viettää sitä. Käytä aika nähdä sen monet historiallinen nähtävyydet, kuten kirkot Grossmuenster ja Fraumünster.

Zürich on myös kuuluisa ostoskatu tarjota, joten varmista, että ostat jotain Bahnhofstrasse. Kävele Vanhankaupungin ja nauttia tutustua ennen kuin pää takaisin kotiin.

Mitä haluat tehdä Sveitsissä, aiot olla aikaa elämääsi. Vain muistaa suunnitella toimintaa, kuljetus, ja oleskelun kesto huolellisesti. Se varmistaa, että loma- on vaivatonta ja aidosti rentouttavan, kuin sen pitäisi olla.

Basel Zürich Junat

Basel Geneve Junat

Lyon St Moritz Junat

Zurich Zermattiin Junat

 

Sveitsi on kaunis maa jokainen matkailija tarvitsee kokea. Oletko valmis 10 Days Sveitsi matka? Kirja junalippusi nyt ja anna itsesi häviä kauneus!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “10 Days Sveitsi matkasuunnitelma” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-days-switzerland-itinerary%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)