Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 31/03/2021)

 

Matkustaa junalla Budapestissa rautatieasemalta

Budapest varmasti on napa Unkari. Se on keskeinen asia, kun se tulee matkustaa junalla Budapestissa monet pysähtyvät. Vaikka matkustaa junalla Budapestissa ja yleensä on jännittävä ja usein uusi kokemus monille, se voi olla myös hieman jännittää ajoittain, erityisesti uuden ja vieraassa kaupungissa. Laittaa mielessä kuin kotonaan ja käyvät katsomaan 10 asioita, sinun täytyy tietää junamatka Budapestissa.

 

rautatieasemilta

On olemassa kolme pääasiallista rautatieasemia jonka voit matkustaa junalla Budapestissä ja ne ovat:

  • itään: Sijaitsee itään. Tämä on tärkein kansainvälinen ja intercity-rautatieasemaa Budapestissa.
  • länsi: Sijaitsee länteen.
  • deli: Sijaitsee Etelä

 

 

 

Matkustaa: lentokenttäkuljetukset

Lähin rautatieasema Budapest Lentokenttä Terminal 2 on Ferihegy, jossa junien ja sieltä Nguyati asemalta Budapest.

 

Matkustaminen Matkatavaroiden

Jos matkustat ympäri kaupunkia minkään reput, käsilaukkuja tai muita käsimatkatavarat Muista säilyttää tämän lattialle jalkojen välistä matkoilla junissa ja olla varmuuden.

 

Turvallisuus Nainen

Naiset voivat tuntea olonsa matkustaessaan junalla noin Budapest. Kaupungin keskusta on varsin turvallinen suuren kaupungin ja niin kauan kuin matkustajat käyttävät maalaisjärkeä ja älä ota turhia riskejä vain koska he ovat lomalla niin he voivat olla varmoja, että mitään vahinkoa tulee heidän luokseen.

 

välttäen näpistys

Turistit ovat todennäköisimmin saada pick-pussitettu in tungosta julkisen liikenteen aloilla, kuten rautatieasemille, jos muut näpistys voi ilmetä. Vaikka tämä ei ole suurena huolenaiheena vierailijoita kehotetaan olla tietoisia ja varuillaan.

 

Liikkuminen – Matkustaa junalla Budapestissa

On olemassa useita eri radat Budapestissa ja junamatkat muodostaa suuren osan julkisen liikenteen eli voit saada lähes kaikkialla junalla. Muista tarkistaa ajat ja eri linjojen sinun tulee ryhtyä päästä perille. Löydät tämän matkatiedot verkossa tai rautatieasemalla. Voit myös osta lippuja asemilla.

 

Hanki itsellesi Budapest-kortti matkustaa junalla vuonna Budapest

Kun olet ollut Budapestissa päivän tai kaksi ja saanut oman laakerit, varmista saada Budapest Card. Kortti tarjoaa useita lisätoimintoja, kuten vapaa pääsy joitakin museot, vapaa bussi/juna / raitiovaunu / veden kulkema, ja vesi risteily.

 

Matkustaa junalla Budapest Päiväretket

On olemassa useita fantastinen päiväretkiä ottaa tekemällä matkustaa junalla Budapestissa. Ne vie joitakin uskomatonta kohteet ja näyttää vaikuttava maisema matkan varrella. Muista tee tutkimusta ennen lähtöä. Varmista, että saat kaiken irti aikaa tässä kaupungissa.

 

kaunis Asemat

Budapest on joitakin vanhimmista ja kaunis rautatieasemia Unkarissa. Muista käydä Eastern Railway Station (itäinen rautatieasema) ja läntisen rautatieaseman (West Railway Station) ja sinun täytyy saada niille matkustaa junalla Budapestissa, kun olet siellä ja omaksua historian ja näyttäviä arkkitehtuurin Budapest on tarjota.

 

Historia radat

M1 linja Budapest on toiseksi vanhin maanalainen rautatie rivi maailmassa. Se on ollut käytössä vuodesta 1894 ja on jopa listattu UNESCO Maailmanperintökohde. On niin paljon historiaa tässä kaupungissa, ja junat ovat olleet käytössä jo iät ja edelleen toimimaan tehokkaasti.

Budapest todella on kaiken ja on suosittu turistikohde määränpää. Miksi ei ole kuten paikalliset ja hyödyntää junien muotona joukkoliikenteen? Et tule pettymään!

 

Varaamalla junalippu in Euroopan matkustaa? Mikset 3 minuuttia sivustollamme löydät edullisimmat liput teidän reitit. Kirjautua meidän Save A Train sivusto nyt. Liput voidaan maksaa monin tavoin, kaiken tehdä kokemuksesta mahdollisimman helpoksi.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F10-things-know-travel-by-train-in-budapest%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)