Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 25/01/2021)

Kaikkien innokas matkustajat siellä, jotka etsivät paikkoja Euroopassa junalla, koska haluat mieluummin omaksua iloista junaliikenteen jännitystä kuin lentokoneessa, tässä on pala suuri uutinen ihastut. Euroopan junamatkat ratsastaa päivittäin sydämiin suurkaupunkien, jolloin voit kokea Euroopan ihmeitä rikkomatta pankki nauttien ainutlaatuinen kokemus junamatkan.

 

Seuraavassa on joitakin suuria paikkoja Euroopassa junalla:

Strasbourg (Ranska)

Tämä junamatkan kestää noin 5 tuntia ja maksaa noin £ 168 paluulipun. Jos sinulla on toinen ajatuksia vierailulla Ranskassa, tästä syystä kannattaa pudottaa että kielteinen asenne. Saat junalippu lajitellaan ja päätä kohti tämä upea maa. Ihan aluksi, Ranskalaiset naiset ovat ihania. Toinen, ruoka on erinomaista, ja viini on kaikki mitä he sanovat se on - kallista, mutta sen arvoista. Maa, joka onnistuneesti nai Gallian ja Saksan vaikutteita on ylivoimaisesti yksi upeimmista kokemuksia saat nähdä elinaikanaan. Kaikista paikoista Euroopassa junalla, Strasbourg on sinulle haltioissaan, ja voit ottaa omakuvia edessä Super dramaattinen Strasbourg katedraali.

Pariisista Strasbourgiin Junat

Luxemburgista Strasbourgiin Junat

Antwerpen Strasbourgiin Junat

Basel Strasbourg Junat

 

 

Köln (Saksa)

Napata kirjan sinun kannattaa lukea noin 5.30 tuntia koska niin kauan saatan teidät päästä Köln. Voit vastata kysymykseen heti: Joo, sinun on muuttumassa junat Brysseliin. Paluu lippu maksaa £ 177, mutta se on sen arvoista. Miksi? Koska tämä on, epäilemättä, houkuttelevin kaupunki Saksassa; komeasti istuu Reinin, Köln näyttää ihmeellisiä koko vuoden. Oletko foodie? Ihastut ruokapaikat pitkin kulkeva vastuksen Am Frankenturm! Myös, tutustu Museo Ludwig varten vilkaisu loistava nykytaiteen.

Frankfurt Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Wien Köln Junat

Stuttgart Köln Junat

 

Köln on keskuudessa 4 Aliarvioitu paikkoja Euroopassa junalla

Rotterdam (Alankomaat)

Rotterdam on yksi parhaista paikoista Euroopassa junalla. Sinun ajaa noin neljä tuntia, ja tulee olemaan muutos junien Brysselissä. Sinun ei pitäisi käyttää yli £ 185 oman paluulippu. Rotterdam on jo kauan ollut eräänlainen negatiivisen maineen ansiosta hiekkainen porttiin mitään, mutta nosturit ja kuljetussäiliöt. Äskettäin, se ravistelemalla että maine ja saada turisteja nähdä sen täysin uudessa valossa. Tällä kertaa, ihastut kaupungin taiteellisesta aarreaitta, museo Boijmans Van Beuningenin joissa ”joka kulkee läpi alkaen Brueghel vanhempi Salvador Dali.” On niin paljon nähtävää ja koettavaa täältä, ja se, että Rotterdam on tavoitettavissa rautateitse on vain yksi plus.

Lisäksi, matkalla sinne näet kuuluisan Tulppaanipeltoja, tämä varmasti vie sinut kaupungin mahtava tunnelma.

Bryssel Rotterdam Junat

Antwerpenin Rotterdam Junat

Berliini Rotterdam Junat

Hannover Rotterdam Junat

 

 

Viimeinen kiusata “Paikkoihin Euroopassa junalla” on – antwerp (Belgia)

Nopein tapa päästä Antwerpen on matkustamalla noin neljä tuntia junalla ja muuttamalla junat Brysseliin. Et maksa yli £ 87 paluulipun joka on uskomatonta. Huolimatta outo asema (kaupunki on rajalla Belgian ja Alankomaiden), Antwerpen, kumma kyllä, Super junalla. Voit myös ostaa ”Belgian kansalaisella Station” lippu kautta Eurostar ja saada missä tahansa maassa, Antwerpenin mukana - samaan hintaan kuin kyydin Brysseliin. antwerp tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen kaikille timantti ystäville: antwerp, Belgia on ylpeä sen Timanttialue joka ylpeilee, että kaupunki, jossa joitakin kaikkein poikkeuksellinen leikkaus, kiillotus, ja kauppa timantteja / helmiä tapahtuu.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Breda Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Köln Antwerpeniin Junat

 

Ota Save A Train varata junamatka paikkoihin Euroopassa junalla ja me vapauttaa sinut mitään kalliita varausmaksua, monimutkaiset varauksen menettelyt, ja mahdotonta hinnat. Olemme sinulle kuulu jokaisen askeleella. Ja, kun kaikki on lajiteltu – Varmista, että olet nauttia ajeluja ja määränpää, ottaa paljon kuvia ja kerro meille, miten kaikki meni!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-underrated-places-in-europe-reachable-by-train%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa nähdä upotuskoodin)