Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 15/07/2022)

Ei ole mitään aivan kuten kalastusta ensimmäistä kertaa uudessa paikassa. Mistään onkija, onko pyrkivä tai täynnä kokea, kalastus on arvokas toimintaa, joka auttaa heitä rentoutumaan. Mikä voisi olla parempi heille kuin yhdistää matkailua ja heidän suosikki harrastus?

Onneksi niille, jotka nauttivat kalastukseen, on hyviä paikkoja Euroopassa että on monia kaloja. Jos olet aikoo tehdä seuraava loma kaikki kalastuksesta, voimme auttaa sinua päättämään, minne mennä. Katsotaanpa vilkaista listalta 5 paras kalapaikkoja Euroopassa nauttia:

 

1. Kalapaikkoja Ruotsissa

Jos haluat kalastaa Ruotsissa, sinun ei tarvitse etsiä paljon pidemmälle kuin Tukholma mahtavat kalapaikat. Esimerkiksi, Strömgatan on aivan keskellä kaupunkia, ja se on loistava näkymä. Voit katsoa, ​​kun Ruotsin Eduskuntatalon ja Vanhankaupungin kalastuksen aikana. Toinen kaupunkien paikka on Hammarby Sjöstadin kun Hammarby järvi, a suosittu naapurusto Tukholmassa. Se on paljon hyviä kalapaikkoja ja pääsee helposti kaupungin.

kuitenkin, Jos haluat enemmän klassinen luonteeltaan kalastuskokemuksia, sinun ei tarvitse ajaa paljon Tukholmasta. Ringsjon Järvi tarjoaa kauniita kalapaikkoja, jossa voit saalis siikaa ja kirjolohta. Drevviken on toinen rauhallinen järvi lähellä Tukholmaan, samanlainen Ringsjön. Valtava ja kestävä paikka kalastaa, Drevviken Järvi ei petä sinua.

Voisit myös suunnata Tukholman saaristossa ja saaren Galo, joka on todellinen eristetty paratiisi. Voit leirin ja kala siellä sydämesi kyllyydestä, nauttia saariston luonto.

Galo Island in Sweden is the most unique out of the 5 Best Fishing Places in Europe

 

2. Kalapaikkoja Ranskassa

Ranska on kaunis maa melkein mihin tahansa toimintaan, joten ei ihme, kalastus Ranskassa on myös suuri. Yksi merkittävimmistä kalastuspaikkoja on Lac du Bourget, Ranskan syvin ja suurin järvi. Se on vaikuttava paikka, koska se taloa yli 30 kalalajit. Heidän keskuudessaan, taimen, kuha, hauki, ja ahven erottuvat. Järvi on todella helmi Rhone-Alpes-alueen.

Sitten on Bassin d'Arcachon lounaisella Ranskan rannikolla - niille, jotka nauttivat merivesikalastus. kaunis auringonlaskua, kristallinkirkkaat vedet, ja meribassi ovat vain joitain asioita, joita voit odottaa Arcachonissa.

Onkijat ulkomailta rakkaudesta Järvi Der-Chantecoq, aivan Champagnen, suhteellisen lähellä Pariisi. Se on hyvä paikka aloittelijoille, vaikka vanha ammattilaiset usein järven koska jättiläinen karppi. Muita merkittäviä Ranskan paikkoja ovat La Rance joen ja Alder. Molemmat ovat suosittuja upeita kohteita ota perhe kalastusmatkalla.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

3. Kalastus paikoista Italiassa

Le Marche Italy is one of the 5 Best Fishing Places in Europe

Kun Italiassa, voit yhtä hyvin etsiä joitakin parhaita kalapaikkoja Euroopassa. Alueella Le Marche tarjoaa hienoja kalastus, varsinkin Cingoli, Pioraco, ja Sefro. He jotkut Italian kauneimmista järvistä kalastukseen, sisältäviä taimen, hauki, ja karppi, keskuudessa muiden lajien. kuitenkin, kun se tulee järvien, siellä on myös Como pohjoisessa, sen hauki ja ahven.

Älkäämme unohtaa Italian suurimman joen, Po. Se taloa jättiläinen monni ja iso karppi, joilla houkuteltaisiin tahansa onkija. Toscanassa, joet ovat näkyvin kalapaikat. Liman ja Sieve ovat hyviä paikkoja kalastaa taimenta ja harjusta.

Niille kalastajalle jotka mieluummin kalastuksen avomerialueelta, on kaksi suurta kalastus paikoista Italiassa. Egadisaarille Sisilian ja Sardinian tulevat sekä tainnuttaa sinut kauneudellaan ja laatua kalastuksen ne tarjoavat. Etsi tonnikalan ja Sisilian miekkakalojen, ja meripihka-jack, Snapper, ja Garrick Tyrrhenan-.

Milanosta Como Junat

Turin Como Junat

Padovan Como Junat

Venetsia Como Junat

 

4. Kalastus paikkoja Britanniassa

The Yhdistynyt kuningaskunta on upea paikka, tarjoaa hienoja kalapaikkoja koskemattoman villin kauneuden saarten. Jos haluat hämmästyttävä saalis, Britanniassa voisi olla oikea paikka sinulle. Mutta kumpi paikka sinun pitäisi valita?

Yksi Dartmoorin näkyvimmistä paikoista, on Devon. Tällaisen mielikuvia nimi, et voi epäonnistua kuvitella kokemusta kalastuksen nälkäisiä kaloja pimeissä puroihin. Joki Tyne Northumberlandin on väri, joka tarjoaa sinulle selvä etu vastaan ​​meritaimenen elantonsa. Se tekee tästä joen täydellinen päivänvaloa kalastukseen ja suurin taimensaalis.

River Clettwr lähellä rajaa Englanti Wales tulee olemaan houkuttelevin paikka seikkailijoille. Katso enää, jos haluat töitä oman saaliin karkea vesillä. Tilanne on hieman helpommin klo Strangford Lough, County Down. Se on Iso-Britannian suurin meri Loch mustanaan makrilli, Pollock, ja kolja, muiden joukossa.

Assynt saattaisi olla kaikkein kunnioitusta herättävä paikka kaikista - lepää alla iso vuoret, sekä suolaisen ja makean veden kalastusta vaihtoehtoja. Fionn Loch on hyvä paikka kalastaa native taimenta.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

5. Kalastus paikoista Saksassa

Lake fishing in the Danube Germany

Saksa ansaitsee paikkansa lista parhaista kalapaikat Euroopassa. Niin monia iso joet ja järvet, olisi ihme, jos se ei tee luetteloa. Jotkut suosituimmista paikoista kalastukseen Saksassa tarvitse sisällyttää Tonavan alue. vuonna 8 kilometriä pitkä Bavaria Tonavan alueella, voit saalis hyvin erilaiset kalat.

Saat Joella, Rein ja Elbe, Rakastan erityisesti Baden-Württembergin ja Saksi-Anhalt, vastaavasti, kokemus on hämmästyttävä. kuitenkin, jos haluat järvikalastuksen, siellä on aina järven Chiemsee ja Lake Starnberg. Molemmat ovat melko syvä, runsaalla hauki, taimen, ja lahna.

Kaikille onkijat kanssa kutittaa matkustaa, on olemassa keinoja yhdistää kaksi suurta rakastaa. Eurooppa tarjoaa paljon paikkoja tehdä suuren saaliin ja nauttia luonnosta ja vilkas kaupungeissa samankaltaisia.

München Salzburg Junat

München Passau Junat

Nürnberg Passau Junat

Salzburg Passau

 

Jos haluat kokea hienoja kalastus, on paljon helposti 5 paras kalapaikkoja Euroopassa nauttia. Jos olet valmis osuma vedet, varaa junaliput nyt, ja älä katso taaksepäin!

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi “5 Paras kalapaikkoja Euroopassa Nauttia” päälle sivuston? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-fishing-places-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)