Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/10/2020)

Usein hämärtävät pitkä varjo suuremman naapurinsa Lontoo, Luton Bedfordshire on piilotettu jalokivi, joka on näkemisen arvoinen.

Perustettiin vangitsemisen jälkeen läänin saksit kuudennella vuosisadalla, se alkoi elämä ’Tun’ (tilitys) joka alkoi juuri, että joen Lea. Fast Forward muutama vuosisata, ja ’Lea Tun’ oli keskisuuri markkinoilla kaupungin joidenkin 800 asukasta, jotka selvisivät pääasiassa maatalouden ja kaupan.

Näinä päivinä, native Lutonites ja vierailijoilla on runsaasti nähtävyyksiä pitää ne kiireinen - lukien kuormittajat kuin vehreät puutarhat ja kiehtovia historiallisia esineitä Stockwood Discovery Centeristä ja aaltoilevista kukkuloista, laaksot, ja vaellusreitit Barton Hills Luonnonsuojelualue.

Ja se on myös helppo paikka kiertää ja loistava tukikohta seikkailuja kauemmaksikin - niin tässä mielessä, tässä on viisi kätevä kuljetus hakata Luton matkailijoille.

 

  1. bussilinjat

bussikuljetukset tuo mukanaan monia etuja - se on nopea, kätevä, ja voi jättää vähemmän hiilijalanjälkeä kuin auton matka (mutta enintään junat, junamatkaa pidetään edelleen kaikkein ympäristöystävällisimpänä kuljetuksena).

Ja Luton, se avaa myös hämmästyttävä mahdollisuuksia tutustua paikalliset, mikä saa sinut heti tuntuu paljon enemmän kotonaan.

Luton neuvoston bussireitin info kannattaa konsultointi ennen saapumista kaupunkiin.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

  1. Polkupyörät

Jos olet perustuu Luton jonkin aikaa, ostaminen pyörä on loistava idea.

On paljon maaseudun tutkittavia paikkoja lähellä ja kaksipyöräisten kuljetuksen tekee navigoinnista keskustan lastenleikkiä.

Cycle King 56-66 Dunstable Road Luton on laaja valikoima polkupyörää, mukaan lukien sähköinen, tandemit, ja jopa penniäkin - löydät varmasti jotain sopivaa.

Lille Lontooseen Junat

Köln Lontoo Junat

Lyon Lontoo Junat

Luxemburg Lontoo Junat

 

  1. junat

Voit helposti matkustaa Lutonin mukavasti junalla kohteessa Lontoo, Birminghamin ja kauempanakin, joten ei ole tekosyy ei pidä ottaa seuraava perheloma.

selailla National Rail n Luton Station verkkosivu ja löydät runsaasti tietoa saamaan ja sieltä asema, tilat, kuten vessat, liikkumismahdollisuudet.

On jopa kätevä kartta varmistaa saat laakerit - loistava.

Antwerpen Lontoo Junat

Haag Lontoo Junat

Bordeaux Lontoo Junat

Geneve Lontoo Junat

 

  1. taksit

Kun aiot maalata Luton punainen, varaus taksin vie välillä kapakoita on viisas ajatus.

Löydät runsaasti curbside taksin vaihtoehtoja, mutta goluton.com on yksi kaupungin suurimmista toimijoiden ja voit säästää käteistä varaamalla eteenpäin verkossa.

Toinen hieno asia taksikuljetuksissa on, että ei tarvita nimettyä kuljettajaa - niin koko ryhmäsi voi nauttia virvokkeita koko yön.

Lontoosta Brysseliin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Lontoosta Lyon Junat

Lontoo Amsterdam Junat

 

  1. Lentokenttäpysäköinti

Luton on mahtava laukaisualustana kohteeseen jännittäviä kohteita - kuten Aberdeen, Malaga, ja Zürich - niin aurinko, meri, ja jopa lumi ovat vain lyhyen hypyn päässä.

Jos olet enemmän mukava ajo lentokentälle, SkyParkSecure.com on Luton pysäköinti joka on turvallinen ja edullinen.

Kanssa ratsastaa varastoitu turvallisesti, voit jet pois tunne täysin tyyni.

Seuraa näitä viittä kätevä liikenteen hakata ja voit hyödyntää Luton - voit kiittää meitä myöhemmin!

Se on meidän lista! Jaa omat Luton-matkavinkkisi jakamalla tämä blogiviesti Twitterissä.

 

Saada paras pysäköinnin Lontoossa käytössä SkyParkSecure, mutta saada paras junaliput Lontooseen, käyttää Save A Train.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-handy-transport-hacks-for-luton-travellers%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)