Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 03/12/2021)

Etelä-Afrikka on maa jännitystä, monimuotoisuus, ja rikas kulttuurinen merkitys. On arvioitu, että lähes 17 miljoonaa kävijää matkusti Etelä-Afrikassa viime vuonna yksin, ja tämä on numero, joka todennäköisesti kasvaa tänä vuonna. Se on paikka kauniita maisemia, tärkeä historia, ihanaa ruokaa, ja runsaasti nähtävää ja koettavaa turistina.

Jos etsit vierailla tämän uskomattoman maassa, varmaan haluat tietää, mitä on tehtävä. On kuormien asioita, jotka omalta osaltaan, jolla on paras kokea, varsinkin kun on niin paljon vilkasta matkailukohteita, mutta se on joskus mukavaa mene pois lyöty seurata vähän. Nämä ovat viisi mielenkiintoisimpia paikkoja Etelä-Afrikassa, että et ehkä tunne.

 

1. Tembe elefanttipuisto

Useimmat ihmiset menossa Etelä-Afrikkaan safarille seikkailu todennäköisimmin haluavat mennä Kruger kansallispuisto. Ja ei ole epäilystä, että se on yksi tärkeimmistä, kauniita paikkoja koko maassa. Mutta, Etelä-Afrikka tarjoaa niin monia ainutlaatuisia ja henkeäsalpaava safari kokemuksia, ja menossa Tembe Elephant Pysäköidä on yksi parhaista tavoista nähdä norsuja läheltä ja henkilökohtaista!

 

2. Reitti 72

Reitti 72 sijaitsee Eastern Cape ja on rantatietä joka yhdistää Port Elizabeth East London. Se on yksi kauneimpia ajo- reitit koko Etelä-Afrikan, ja ehdottomasti paikka sinun pitäisi olla kiinnostunut. On olemassa paljon asioita, nähdä ja kokea tällä reitillä - yrittää ottaa kaiken niin paljon kuin mahdollista. Varmista, että olet tuoda kameran mukanasi, liian!

 

3. Pretoria

Pretoria on ainutlaatuinen, aliarvioitu kaupunki Etelä-Afrikan Gauteng maakunta. Ei paljon tutkittavaa täällä, kuten Union Buildings, Church Square, ja Pretoria Eläintarha.

kuitenkin, yksi vaikuttava osia siitä Pretoria on Pretorian Kapkaupunkiin junamatkan. Se kestää 1,600 km ja ottaa 27 tunteja - ja parasta on, että saat matkustaa ikonin Blue Train yritys. Niiden Cordon Bleu valikosta, yhtiö tarjoaa joitakin parhaista junan aterioita maailmanlaajuisesti. Tämä on perimmäinen syrjässä (rautatie) raita kokemus, joka auttaa sinua näkemään Etelä-Afrikassa aivan uudessa valossa.

 

4. Amatola Vuoria

Amatola vuoret edelleen yksi upeimmista paikoista koko Etelä-Afrikan. Siellä on niin paljon luonnon kauneutta toteuttaa tämä pikkukaupungissa Vuorilla on kuin astumassa täysin uuteen maailmaan.

On olemassa paljon asioita täällä, kuten vaellus-ja kävelyreittejä. Amatola Metsä in Hogsback väitetään olleen inspiraation Mirkwood alkaen J.R.R. Tolkienin ylistämä Lasten fantasia klassikko The Hobbit! Tämä on täydellinen kokemus yksin matkustaville, parit, ja perheille. Kuka ei haluaisi vaeltaa läpi Mirkwood?

 

https://c1.staticflickr.com/4/3078/2417712865_8efff11b36_b.jpg

5. Sun City Resort

Sun City Resort on tunnettu kuningaskunnan Pleasure alueellisesti ja pääsee kahden tunnin ajomatkan päässä Joburg. Tämä ylellisyys Resort and Casino on täydellinen paikka kaikille, jotka etsii hieman ylellistä niiden Etelä-Afrikkalainen seikkailu. On joitakin ihania hotelleja täällä, samoin kuin kaksi palkittuja golfkenttiä, ja 7000-vahva krokotiili pyhäkkö.

Kuten näet, On paljon upeita kokemuksia on ollut kaikkialla Etelä-Afrikassa. Niin moni käy paremmin tunnettuihin osat, mutta nämä ovat osa niistä epätavallisin. Jos voit ajatella mitään olemme jääneet, ota pudottaa meidät linja kommentteja osiossa.

 

Käy osoitteessa Saveatrain.com Jos joudut junaliput.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-spots-of-interest-you-may-not-know-about-in-south-africa%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)