Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 04/11/2022)

Katso ja kokea niin paljon enemmän sitoutumalla Euroopan junassa seikkailu. Junalla matkustaminen Euroopassa on pohjimmainen menetelmä kiertää Eurooppaa ja se ei ole salaisuus, miksi. The rautatieverkko on erittäin kehittynyt niin matkustajat voivat valloittaa Useiden maiden ja kulttuurien yhdessä eeppinen matka. Kuten minkä tahansa muodon matka-, on hyvä varautua, jotta teillä on helpoin ja hauskin matka mahdollisimman. Tässä on meidän 5 vinkkejä junalla matkustamiseen Euroopassa.

 

Jos Matkustaa Yli 14 päivää – Tutkimuksen eri rautatie kulkee

Jos aiot nähdä useissa maissa matkoilla junalla Euroopassa voi olla viisasta harkita sijoittamista InterRail, tai mitä ei EU: n kansalaisten soittaa Eurail. InterRail tekevät junamatka helpompaa. kuitenkin, jos olet tiukempi budjetti, yksittäiset liput voi treenata halvempaa (varsinkin jos olet pääasiassa matkoilla itään Saksa). Pitää budjetti ja tehdä tutkimusta, ennen kuin varaat rautatie pass. Meidän nettisivumme saveatrain.com on täydellinen paikka aloittaa auttaa suunnittelemaan matkaa ympäri Eurooppaa.

Frankfurt Köln Junat

Bryssel Köln Junat

Wien Köln Junat

Hannover Köln Junat

 

junalla Euroopassa

Yritä varata paikkaa

Junaliput ja istuimen varaukset ovat kaksi eri asiaa. Lippu voit junaan, ja varauksen takaa paikan Tietyn junan. Ennen sinun matkasi ymmärrä onko juna vaatii, suosittelee, tai ei hyväksy paikkavarauksia.

Jos mahdollista, yrittää varata paikkasi, varsinkin jos matkustat hedelmä suosittu maissa, kuten Ranska, Italia, tai Espanja. Useimpien matkustaa junalla Euroopassa, sinun ei tarvitse varata paikkasi, kuitenkin, junaan ja toivoen paras ei ole hyvä idea. Voisit kertonut päästä irti istuimen mid matka jos joku muu on varannut sen. Varaamalla paikkasi, voit valita, haluatko käytäväpaikan tai ikkunapaikka. Voit rentoutua ja nauttia Junamatka tietäen ei keskeytetä liikkumaan.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Bologna Rooma Junat

Napoli Rooma Junat


Pidä tavarasi turvassa

Junalla Euroopassa tunnetaan yhtenä turvallisin tapoja matkustaa. kuitenkin, on tärkeää pitää silmällä pickpocketers, erityisesti junat pysähtyvät suurissa kaupungeissa. Älä jättää matkatavarat vartioimatta junassa tai paikassa asemalle. Päällä yöjunat, jos aiot nukkua, Muista varmistaa matkatavaroiden telineeseen pienellä polkupyörän lukko. Saada mielenrauhaa, pukeutua vyötärölaukkuna vaatteiden alla pitää passi, puhelin, ja kaikki tärkeitä asiakirjoja suojattu mahdollisilta varkaita.

Luxemburgista Brysseliin Junat

Antwerpen Brysseliin Junat

Amsterdam Bryssel Junat

Pariisin ja Brysselin Junat

 

junalla Euroopassa

Vähemmän on enemmän – vinkkejä junalla matkustamiseen Euroopassa

menee maittain tai kaupungista toiseen on hauska ja jännittävä matka. kuitenkin, Matkan voi tulla väsyttävä, jos painavaa kuormaa. Pakkaa olennaiseen ja lähde mitään esineitä tai tuotteita, joita ei tarvita takana.

Riippuen junassa matkustat, ei voi olla rajoitettu varastotilaa yli istuin telineet ja hyllyt junaliikenteessä Euroopassa. Sijasta kuljettaa suuria ja raskaita matkalaukku, laatu kevyt reppu on toinen tapa keventää kuormaa.

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

Pakkaa matkalle sopivat tarvikkeet junamatkoille Euroopassa

Junalla Euroopassa tarjoaa sensaatiomainen näköala; kuitenkin, se on hyvä idea tuoda muutamia keskeisiä kohteita, joiden avulla voit siirtää aikaa varsinkin jos olet aloittamassa matkalle yli 2 tuntia. Lue kirja, katsella elokuva tabletisi, Kirjoitathan matkapäiväkirja tai löytää jopa keskustella toisen matkustajan ja ennen kuin huomaatkaan voit olla seuraava määränpää.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

 

Useimmissa junissa on joko ravintola, kahvilan vaunut, tai välipalakärryjä, jotka tulevat myymällä voileipiä, virvoitusjuomia ja muuta. Mutta jos on tiukka matkoilla budjetti tai sinulla on erityisiä ruokavaliovaatimukset, on viisasta tuoda joitakin välipaloja mukaasi matkalle.

 

Ajattelen matkustaa junalla Euroopassa? Mene Save A Train verkossa tarkistaaksesi kaikki eksklusiiviset hintamme ja alkaa suunnitella seuraavaa seikkailuasi!

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)